Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новото Нюви765Т

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Новото Нюви765Т

Първоначално публикуван от krdim Преглед на мнение
    В долната част на дисплея има надпис "помощник за лента" , но същия не е активен и оцветен в сиво. Въпроса ми е защо е така и не трябва ли при това положение да се получи изображение с лентите и стрелка сочеща правилната лента респективно посоката на движение , така както е в рекламните брошури на устройството , а в горната част на екрана да се появят табели.Тази фукция действителна ли е или е някакъв рекламен трик.
    По принцип в Гармин Сити (САЩ и Европа) с Нуви 765 тази функция си работи. Но не всички отбивки на пътища и магистрали са въведени за ползването й. Където такова отклонение е въведено в асистеента - тогава функцията "помощник за лента" е активна и можеш да влезеш. Където все още отбивки, отклонения и детелини не са вкарани в асистента - тогава "помощника за лента" е сив и не може да се включи. За България мисля, че за момента няма такава опция за включване. На българската ката на Събин (от версия 5.11) има визуализиране само на лентите горе вляво, но дотам... Няма все още на нито една карта за България варианта, който е демонстриран на представения от теб на картинката пример за асистиране на магистрала...
    Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Колеги от 5 дни съм собственик на 765т, но немога да се справя с fm трансмитера. Синхронизирам го с радиото, но сигнала не е чист има постоянен шум.
      Пробвах на различни честоти но уви.
      Слаб предавател или?
      Последно редактирано от Pacific; 18-05-10, 16:02. Причина: Големите букви, по правило са само за започване на изречението !!!

Коментар

Първоначално публикуван от mirage73 Преглед на мнение
        Колеги от 5 дни съм собственик на 765т, но немога да се справя с fm трансмитера. Синхронизирам го с радиото, но сигнала не е чист има постоянен шум.
        Пробвах на различни честоти но уви.
        Слаб предавател или?
        Шум - особено в голям град винаги ще има. На същият принцип има едни трансмитери, които работят с SD-карта - и при тях има смущения. Това може да работи относително добре извън населени места.
        http://www.nakladkibg.com
        накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

И захранването трябва да е включено , защото кабела му е антена.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
            И захранването трябва да е включено , защото кабела му е антена.
            БЛАГОДАРЯ МНОГО ЩЕ ПРОБВАМ

Коментар

• От: До: Новото Нюви765Т

Първоначално публикуван от mirage73 Преглед на мнение
              БЛАГОДАРЯ МНОГО ЩЕ ПРОБВАМ
              А замислял ли си се на каква честота се връзваш с радиото. Свободните не са много и са регионално зависими.
              Garmin nuvi 765

Коментар

• От: Новото Нюви765Т

Има вариант, при който първо пускаш GPS сам да провери кои честоти не са заети и чак тогава ти предлага честота на която да излъчва.
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Здравейте
                  Моят 765Т е купен от САЩ но си работи без проблем и тук. FM предавателя е малко слаб според мен но работи добре (особено изван града както спомена колегата) стига да съм избрал честота на която няма други предавания което понякога е трудно Но когато работи нямам никакви смущения освен ако не се намеси някой радио сигнал

Коментар

Устройството си има Рц жак за връзка с кабел........ако фм ви шуми.....
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

Радио стандарта в USA е различен от Европа. Знам го защото до ден днешен не хващам всички станции с Пайнера ми, който си купих от там. Хващат се само станций които завършват на нечетно число, примерно 101.1, 100.3 ... Дано не е така и при Гармините.

Коментар

Излезе ъпдейт на софтуера-версия 4.0.
                        Garmin nuvi 765T

Коментар

Първоначално публикуван от stevensgr Преглед на мнение
                          Излезе ъпдейт на софтуера-версия 4.0.

Това е списъкът с промените, който успях да намеря:

Код:
                          Changes made from version 3.90 to 4.00:

* Added support for traffic reports in Russia.
                              * Corrected a shutdown in Europe during routing.
                              * Corrected handling of ramps and interchanges.
                              * Improved voice prompts to eliminate stuttering.
                              * Corrected arrival times to include traffic delays.
                              * Improved keyboard response and accuracy.
                              * Corrected issue with telephone calls to national POIs.
                              * Corrected handling of Arabic characters.
                              * Improved LBA coupon displays.
                              * Corrected shutdowns in maps with 3D buildings and DEM data.
                              * Corrected arrival time when time is changed manually.
                              * Corrected the reset of audio options when restoring proximity  points.

Коментар

Здравейте моят нуви 765Т си работи но откакто сложих версия 5.21 нещо започна да прави номера......много често пътувам между Пловдив и Гълъбово през Раднево..........Преди с 5.20 нямах проблеми..........както си се движа по маршрута казва преизчесляване......и чертае същия път....или няколко пъти казва преизчесляване ,преизчисляване и така докъто не го рестартирам........много често както се движа по маршрут колата(маркера на мпс-то) го дава отместено в страни на пътя......забелязъл съм и че не всеки път но щом съм го забелязъл че подминавам примерно отбивка .....дава 50 метра до завоя а аз съм на завоя че даже и съм го подминал.......пак казвам че с 5.20 проблеми нямах от подобно естество........Днес го упдейтнах та да видим как ще се държи....
                            А и още всички POI точки които аз съм си сложил са подместени с 20-30 метра......примерно домашен адрес съм си сложил у дома пред гаража с идеална видимост към сателита и сега като спра на същото място дава че съм на с примерно 20 метра по хоризонтала в страни......
                            Ако не се оправи мисля да го преинсталирам но какво трябва да забърша и какво не...ако някой знае да помага....!
                            Последно редактирано от Roninn; 20-07-10, 20:43.
                            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

5.21 топо или сити ползвате? Да не сте сложили 2 ОФРМ карти на устройството?

Коментар

ДА ....ползвам 5.21 офрм сити......и отделно на SD карта в устройството има топо но в менюто отметка има само срещу 5.21 сити......Отделно има карти CN Europe 2010.10 3D и още ..
                                CN Europe NT 2010.10 [1] ALL

п.п След упдейта с 4 версия промените които забелязах са че когато има ограничение на скороста и мпс-то я превишава то надписа става в червено.....
                                Последно редактирано от Roninn; 21-07-10, 21:45.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X