Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искане за горд BGN, излизане от оковите на валутния борд.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Банкер няма да те поздрави, или напсува даже, без таксичка И те им вмениха задължение, да обменят пари безплатно.Загубеното време на служителите кой го плаща?Много ясно, че бойкотират височайшата милост да работят безплатно.Но, понеже са галеници на управляващите, наказания няма да има.Ще се замете под килима.Стартови пакети с евромонети и банкноти трябваше да има от преди повече от 4-5 месеца, в неограничени количества.За да няма сега недостиг.А също така, да могат същите да се закупят извън обичайното работно време.Бай Пешо от сергията на пазара, да се разчекне, и едновременно да продава, и да виси в банката?И накрая, политиците които не си свършиха добре планирането, най-много ще се бият в гърдите колко са велики, и какъв чутовен подвиг са извършили

Коментар

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Прочее, тази сутрин по една от телевизиите си го казаха - тече САБОТАЖ на влизането ни в Еврозоната....
      1. Парите на валутния борд вече ги няма - какъв саботаж сънуваш ???
      2. Приемането на КМБ с:
      - фалшива инфлация
      - фалшив бюджетен дефицит

ПО-ГОЛЯМ саботаж на еврозоната къде ще намериш?

Коментар

• ctef
        ctef коментира
        Редактиране на коментар
        Подготвят отново ,,голям" протест за утре вечер.

• Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение
      ...Бай Пешо от сергията на пазара...
      ...няма никакъв проблем да връща в левчета и с'тинки, ако няма стартови пакети. Преходния период е за това.

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• С тези саботажи и конспирации Мишев ще се окаже прав... Май... Или юни...
        Only after the last tree has been cut down,
        Only after the last river has been poisoned,
        Only after the last fish has been caught,
        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

• Днес установих, че зъболекаря ми е преминал на евро, но е забравил да смени цифрите. Жив и здрав да е!
          Имам приятел с бизнес, той пък още не е започнал да сменя софтуера - каза че има време ...
          Явно повечето българи чакат, да изтекат всичките срокове, както обикновенно се случва у нас.
          Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• В кварталното "кафе" са на висота - каквито и пари да дам, връщат евро.
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
              В кварталното "кафе" са на висота - каквито и пари да дам, връщат евро.
              И в три такива покрай работата ми, от където си пазаруваме храна. Нула мрънкане.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• siem
                siem коментира
                Редактиране на коментар
                Хващам се на бас, че до 26.01.26 г. в големите градове, левчето ще е рядкост.

• Аз не бързам с превалутирането на личните авоари. Чакам Мишо и Сие да дадат знак, че еврото се отменя. Да ви видя тогава на какъв курс ще купувате левчетата от тавекс
              Домъчня ми за този човек, дано всичко да е наред с него.

Коментар

• В кварталния клон на Уникредит днес сутринта нямаше никой . Изтеглих си спокойно от банкомата 300 евро . Нищо необичайно или различно от преди .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:611779351_122159225624741735_7298414691586699288_n.jpg
Прегледи:0
Размер:48.0 КБ
ID:7021067
                  В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• Скоро, като минем на цифровото Евро, няма да имаме нито кеш, нито проблеми с него

Коментар

• sparkybg
                      sparkybg коментира
                      Редактиране на коментар
                      Ватенките ни изпревариха и в това.

А кеш ще си има, докато някой има мужда от него и цифровото евро само по себе си няма никакво отношение към това.

• Urko
                      Urko коментира
                      Редактиране на коментар
                      @sparky: не само ватенките, ама и китайчуните. Въпросът е защо искаме да правим като тях?
                      А дали някои има нужда от кешово евро ще ни бъде вменено порядъчно и прилежно.

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                    Значи Ганя масово до последно се е надЕвал таА раУта с еврото да се окаже кьорфишек и е кътал несметни количества левове по буркани и дюшеци. Сега ги вади и юруш да ги обменя.
                    Тука се смеехме на малобройните протестиращи за запазване на гордия Лев, но-о-о-о явно МАСАТА българи без да протестират и демонстрират, скришом и тайно са се надявали еврозоната просто да ни се размине.
                    Точно така, разбира се..Днес говоря с едни човеци, дето обслужват банкоматите, викат- ела да видиш народа какво е внасял Между банкнотите находки- билети за рейса, дафинови и орехови листа- да ги не нападнат гъгрици и молци, и т.н добавки..Та верно са из под душека..

А в една поща днеска, на първия ден за раздаване на пенсиите, касиерката вика- нема жив човек..като никога..Страх ги е, вика, да дойдат да земат пенсиите с таа нова валута А иди виж на информацията в К-ланд кво става..Припадане и караници двустранно- и клиенти, и информатори- едните не може да разберат, другите да обяснят...

И това ще мине..
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

• Е от есичките вериги май само в К-ланд не съм ходил. Не живея в "елитен" квартал, та вероятно заради това няма "елитни" драми по магазините. Вьимах си пратка вчера - и в пощата нищо. Сами сина каза че вчера пред една от кварталните банки имало опашки. Основно свойство на която е че за елементарни операции минаваш минимум на 2 гишета. Но пък с онлайн нанкирането и картите и - никакви грижи.

Коментар

• Утре като дойде Мишев, ще видите вие едно евро...
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Липсвааааа, липсва ми левчето
                          Помня времето, когато влизах в магазина с 5 лева. А излизах с 2 кг. месо, бутилка уиски, 2 хляба, 3 кутии бонбони, литър мляко и стек цигари.
                          А сега какво?! Навсякъде камери...
                          Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• kbot
                            kbot коментира
                            Редактиране на коментар
                            Да беше така, и на мен щеше да ми липсва, ама не е било никога

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 3 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                        X