Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искане за горд BGN, излизане от оковите на валутния борд.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Alooo бейзболните шапки, не се радвайте. вЕрно хАмериканския х*й е по-мек и нежен, женствен, така да се каже, ама е по-черен.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо
    Silverado 1.3 i

Коментар

• Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Alooo бейзболните шапки, не се радвайте. вЕрно хАмериканския х*й е по-мек и нежен, женствен, така да се каже, ама е по-черен.
      хАмериканския хуй си е все същия и преди и след вЕрото.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• blackfirefly
        blackfirefly коментира
        Редактиране на коментар
        И след като тази кочина има пръст във всичко по света, ти къде си!?!

• sparkybg
        sparkybg коментира
        Редактиране на коментар
        Ми не съм в Русия, ерго не съм в кочината. И България винаги е било по-добро място във всяко отношение. Сега имаме и редкия шанс сами да избираюе къде да сме.

• blackfirefly
        blackfirefly коментира
        Редактиране на коментар
        Президентът е руски, парламент и правителство - руски, армия - руска, банките и те, в Европа и не само пишат и говорят руски и то в най-скъпите курорти, изборите по света пак руснаци ги решават, бензин, газ и нафта и те руски, та я пак какво ще си избираш сам!?! И тн и тн...

• Не се плаши, От Путин не може да се доредиш. Така го е засмукал да го отърве в Украйна че не остана

Извинявам се че темата за Украйна не е харесвана. Но немога вече. Вкараха кавалерията през 21 век

Коментар

• Днес беше първия работен ден на Лидл, реших вместо с картата, да използвам останали през годините евро от Гърция и да платя с тях кеш, отивам на касата, добър ден и гледам на екрана на апарата само сума в лева, казвам на касиерката - колко евро е че ще плащам в евро, та едно настройване на касовия апарат и за 5 минути вече показваше в евро, аз съм бил първия клиент който плащал с кеш в евро а другите плащали само в левове и ресто в евро, между другото видях че левовете ги пускаше в някаква черна кутия встрани а евробанкнотите си стоят на касовия апарат.

Коментар

• В Бриколаж по-рано през деня имаха излишък от евра, та много ми се зарадваха че си искам рестото е евро. Във Фантастико току що нямаха да ми върнат в евро.

Драми нямаше никъде.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Е драми. Защо драми. Ние смяна на валутата я играхме относително скоро.
            От друга страна - миналия век беше

Коментар

• Първоначално публикуван от Jasonf Преглед на мнение
              Е драми. Защо драми.
              Именно де. Няма защо, няма и да има.

Коментар

• Никой и не е очаквал драми от рода, че няма да може да ти върнат ресто в евро, или лева в Лидл, Кауфланд, Фантастико и тн. Не знам какъв Апокалипсис ви се е въртял в главата с тези пазарувания...
                Only after the last tree has been cut down,
                Only after the last river has been poisoned,
                Only after the last fish has been caught,
                Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

• Не следя подробно темата, ама да питам тук.
                  Работи ли ви Интернет банкирането ?
                  При мен (Уникредит Булбанк) вчера до следобед с триста зора успях да си инсталирам наново приложението, тъй като се бъгна нещо при обновяването. Най-накрая успях да се свържа с една буля по телефона и ми удари едно рамо.
                  Но и до сега не мога да плащам с приложението и не мога да правя преводи.
                  При Вас как е ?
                  Който търси , намира !
                  Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• gecata1059
                    gecata1059 коментира
                    Редактиране на коментар
                    И аз съм на Уникредит. Не работи секцията за преводи. Мога само да си проверявам наличност.

• gecata1059
                    gecata1059 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Имам и на Цкб. Там работи.

• Всичко работи и в двете банки. Днес пуснах и бюджетен превод.

Коментар

• cnc82
                    cnc82 коментира
                    Редактиране на коментар
                    За кои банки става въпрос?

• sparkybg
                    sparkybg коментира
                    Редактиране на коментар
                    ПИБ работеше още към 3:00 на 1ви. ОББ някъде от по-късно. Нищо не съм преинсталирал.

• Алианц писаха, че ще тръгне на 4- ти, преди малко дойде съобщение, че са готови, ама не са - не мога да се логна. Иначе банкоматите са ок.

Коментар

• Първа ... там в каквото е първа. Преводи преди и след на 31 ви. ... Като се събудих на 1- ви ... плащах онлайн в румънско ... днес плащах у ЛИ .. най-голямата бакалия у наше село .
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

• С картите няма плоблем, банкирането тръгва по-бавно.

Коментар

• sparkybg
                        sparkybg коментира
                        Редактиране на коментар
                        Ми пусбах и превод от ОББ към ПИН. Стана, че даже и пристигна веднага. Бюджетния по всичко личи че поне е заминал към БНБ. Фали маистина - като ми донесат пратката, чиито ДДС и мито платих.

• Преди неколко часа отших превод и ся гледам още си виси в статус “обработка”.
                      Минах през магазин по-рано: туткането на касите е минимум х2.
                      Значително повече ора кихат кешовица е става бавно.
                      Ше отмине и т’ва ама и баш като без драма не е!
                      Враг усраине

Коментар

• cnc82
                        cnc82 коментира
                        Редактиране на коментар
                        И на мен това ми направи впечатление. От 6-7 човека преди мен на касата в Лидъл, всички платих Кеш в левове. 🙂

• Аз току що си купих една отвертка от пещерата. Приеха плащането. Само цените им за нас са още в лева. Аз силово ги местя в долари.
                      Ааа, в селския магазин Женя смени 100лв за вино, ядене и евра.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                      X