Alooo бейзболните шапки, не се радвайте. вЕрно хАмериканския х*й е по-мек и нежен, женствен, така да се каже, ама е по-черен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Искане за горд BGN, излизане от оковите на валутния борд.
Свий
X
-
хАмериканския хуй си е все същия и преди и след вЕрото.Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеAlooo бейзболните шапки, не се радвайте. вЕрно хАмериканския х*й е по-мек и нежен, женствен, така да се каже, ама е по-черен.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 1 like
Коментар
-
И след като тази кочина има пръст във всичко по света, ти къде си!?!
-
Президентът е руски, парламент и правителство - руски, армия - руска, банките и те, в Европа и не само пишат и говорят руски и то в най-скъпите курорти, изборите по света пак руснаци ги решават, бензин, газ и нафта и те руски, та я пак какво ще си избираш сам!?! И тн и тн...
-
Днес беше първия работен ден на Лидл, реших вместо с картата, да използвам останали през годините евро от Гърция и да платя с тях кеш, отивам на касата, добър ден и гледам на екрана на апарата само сума в лева, казвам на касиерката - колко евро е че ще плащам в евро, та едно настройване на касовия апарат и за 5 минути вече показваше в евро, аз съм бил първия клиент който плащал с кеш в евро а другите плащали само в левове и ресто в евро, между другото видях че левовете ги пускаше в някаква черна кутия встрани а евробанкнотите си стоят на касовия апарат.
Коментар
-
Именно де. Няма защо, няма и да има.Първоначално публикуван от Jasonf Преглед на мнениеЕ драми. Защо драми.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Никой и не е очаквал драми от рода, че няма да може да ти върнат ресто в евро, или лева в Лидл, Кауфланд, Фантастико и тн. Не знам какъв Апокалипсис ви се е въртял в главата с тези пазарувания...
Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
Не следя подробно темата, ама да питам тук.
Работи ли ви Интернет банкирането ?
При мен (Уникредит Булбанк) вчера до следобед с триста зора успях да си инсталирам наново приложението, тъй като се бъгна нещо при обновяването. Най-накрая успях да се свържа с една буля по телефона и ми удари едно рамо.
Но и до сега не мога да плащам с приложението и не мога да правя преводи.
При Вас как е ?Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Първа ... там в каквото е първа. Преводи преди и след на 31 ви. ... Като се събудих на 1- ви ... плащах онлайн в румънско ... днес плащах у ЛИ .. най-голямата бакалия у наше село .Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
-
Коментар
-
Преди неколко часа отших превод и ся гледам още си виси в статус “обработка”.
Минах през магазин по-рано: туткането на касите е минимум х2.
Значително повече ора кихат кешовица е става бавно.
Ше отмине и т’ва ама и баш като без драма не е!Враг усраине
- 1 like
Коментар
-
Аз току що си купих една отвертка от пещерата. Приеха плащането. Само цените им за нас са още в лева. Аз силово ги местя в долари.
Ааа, в селския магазин Женя смени 100лв за вино, ядене и евра.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо
Silverado 1.3 i
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар