Първоначално публикуван от NovemberCharlie
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Телешко а-ла Бил Гейтс и т.н.
Свий
X
-
Месата са много добри, но още по ми харесаха кралски скариди с ананас.Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
Ходил сме. В Лондон. Там салатен бар, а скарата е от 3 вида месо, плюс всякакви дреболии, наденички и така нататък. И през 2-3 минути из ресторанта търчи младеж с два шиша от скарата и ти слага в чинията разни неща. Верно се яде до насиране.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Коментар
-
18 артикула BEEFПървоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнениеМагазина на пазара на гарата https://willi.ee/?lang=en
9 артикула BEEF STEAKS
и... само 5 артикула свинско...
Тия естонци са вегани-геюве-не-знаят-какво-да-ядат !
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
- у една известна верига магазини , дето продава и еФтини играчки за възрастни , предмет на ентусиазирана тема и в настоящия Форум .
Днеска го снимах специално заради тебе , щото знам как ше включиш латерната
Апропо , аз такова нема да си купим , не за друго , а щото съм от четата на Тони Стария (впрочем , той ми е приятел ). В смисъл - телешко си купувам от негови колеги , даже и у същата плАнина . И не само телешкото . И киселото млЕко ( и пресното естествено) ми е от истинска крава. И кравето и овчето сиренье си го правя собственоръчно. И ягнешкото ми е от стада по Средна гора . Имам си и двор със зеленчукова градина - летно време с розови домати с разсад от едни баби от далечния северозапад , люти чушкки , "прътени" (нямаш идея кво е това) и краставици "Гергана" , които стават по 48 см. (толкова ми е "рекорда").
.... Ама не познаваш хората , а ги квалифицираш според собственото ти болно его , после се сърдиш що ти казвам че понягога говориш като луд с уя си .
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
- 1 like
Коментар
-
Двойно плащаха , или около двойното (в днешни дни не знам как е ) това , което е осветено от ходжата (или както там му викаха). Ако не е "подпечатано Всевишния" , купуваха от нас на безценица . За техния стандарт . За нашия беше " приход във валута от износ по второ направление " (демек в зелено , колкото и жалко и мизерно да е на практика , ма нали все е кяр ) и се отчиташе като "поредния успех на Социлизъма под мъдрото ръководство на ЦК на БКП и лично на др. Тодор Живков".Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеАрабите не случайно плащат българско овчо на двойна цена. И цяло месо на скара практически не правят.
ПС. Какво имаш предвид под "цяло месо" ?Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
На Чавдар преди време му разпраях един случай от малко след 9-ти септември . Ако искаш ше ти го разкажа и на теб . А като дойде време да си пиша мемоарите , ше озаглавя разказа " Ти говориш с езика на врага" .
ПС. Не знам какво е ДСУ , а и не ми дреме , ама искаш ли да ти кажа аз къде ше те пратя ....май ?Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Халал. Ма то да е халал заклано е просто като свирка.Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
Двойно плащаха , или около двойното (в днешни дни не знам как е ) това , което е осветено от ходжата (или както там му викаха). Ако не е "подпечатано Всевишния" , купуваха от нас на безценица . За техния стандарт . За нашия беше " приход във валута от износ по второ направление " (демек в зелено , колкото и жалко и мизерно да е на практика , ма нали все е кяр ) и се отчиташе като "поредния успех на Социлизъма под мъдрото ръководство на ЦК на БКП и лично на др. Тодор Живков".
ПС. Какво имаш предвид под "цяло месо" ?
Цяло месо е парче отрязано и хвърлено на скарата. Щото по лесно.
Те си играят да правят кайми, подправки, да зрее сместа и т.н.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
- ясно . За месото .
Е , в Арарат при турците пък специално съм спирал за овча пържола . Насред чукарите . От увесена на ченгел одрана овца . Джагала изрязва което парче поискаш и пече пържолата на място , оваляна обилно в подправки . Докато е топла е като амброзия .
.... в един момент взех да подозирам , че нещо предварително ги мариноват ,
ПС. Като каза за кайми . В Техеран съм ял нещо подобно на дюнер , ама плънката е с кайма , някакви сосове и зелени подправки , страхотна вкусотия . Във Враца през `70-те правеха нещо подобно , наречено "Кемерка" , но със свинско , естествено .Последно редактирано от Vlado_Ts; 05-03-21, 21:02.
-
-
Родицио. Беше голЕм фън-шуй, като отвориха "Рио" едно време срещу НДК-то и обраха сичкото негър от Студентския Град за сервитьори. Тогава идеята "плащаш една цена и ядеш колко можеш" беше екзотична.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеАбе че са сетих. На бразилски ресторант ходили ли сте? Не гурме, обикновен тип бюфет
Понеже на са модерни имат три такси - мъж, жена, дете.
И ти връчват по две чинии...
Хайде стига сега , пише си "Гурме" на целия тоя панахир. Да не мислиш, че средностатистическият естонец си е надмогнал на масрафа да яде всеки ден мръфки по 30-50 евро килото?Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
18 артикула BEEF
9 артикула BEEF STEAKS
и... само 5 артикула свинско...
Тия естонци са вегани-геюве-не-знаят-какво-да-ядат !
And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.
Коментар
-
А-а-а-а, не си чел кво написаха ДСУ-тата по-нагоре в темата: това не е никакво гурме, а гьон, стЕрИопор, "пуздра" (каквото и да значи това)Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение
Хайде стига сега , пише си "Гурме" на целия тоя панахир. Да не мислиш, че средностатистическият естонец си е надмогнал на масрафа да яде всеки ден мръфки по 30-50 евро килото?
и изобщо не ми го фалѝ. ИстЕнското мЕсо е свинското!
Не мога да приведа цитати, щото съм ги игнорирàл и вече не ми се визуализират мненията им.
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
https://youtu.be/nK3vz-fxEQU
е тоя пич ако не сте го гледали си струва.
ПП специално за Владо - има и от Иран няколко серии.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар