Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Телешко а-ла Бил Гейтс и т.н.
Свий
X
-
Не. Телешкото в пластмасовата "тарелка" е от Нова Зеландия. Дъщеря ми се пулеше в началото: "Абе, тия как така готвят? Пляскат на скарата телешкия стек или пък бухат във фурната телешкия / овнешкия бут и след един час го вадят?!" А то ставало. Пробвахме (хвана я тука миналогодишният "локдаун") с нашенски агнешки бут (за нашенско "телешко" не сме и помисляли) и-и-и-и-и... се наложи още 4 часа допичанеПървоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеКъдей туй телешко?
нейде из шумадия?
(с покриване, увиване, че иначе ще се овъгли и пак ще си остане гьон).
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Много съм си подготвен. писал съм тука как през 1994 г. услужих с "Жигулсъна" си на некъв джамбазин, че като отидел със своето "Мицубиши" много му дигали цената. За благодарност ми натресе една овца (па и пита: жива ли я искаш, заклана и цяла с кожата или как?Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеСпециално за агнешко не се обаждай неподготвен.
). Имах един "Мраз" безкомпресорен (амонячен) и като падна едно спешно готвене на овцата във всички възможни видове, вкл. и на скара... мъ-ъ-ъ-ъка-а-а-а... По-късно се запознах с бай Шукри-чевермеджията (цитиран по-горе)... Докато в Алжир или Тунис Чичо АраП цепи шилето (даже не е малко агне) надълго и плеска на скара... "Пальчики оближеш, за ушами трещит" както казват бъртушковците... И мирише по друг начин агнешкото им... Някой прочее беше писал в тази тема за кавказките "бараны" - никой не бастисва малко агънце, чакат го да порасне, после "шашлыки-вино-гей-гоп"... Наше овнешко на шиш ще стане ама друг път.
Коментар
-
Аз писах за бараните. И пак ще се повторя. У нас колим и агнетата и телетата, докато са млади, за да са "почти сготвяеми и дъвчаеми". А говедата които се гледат за мИсо се колят между 2-3 години. За бараните не знам на колко, но са големи дживотни а не агнета. И въпреки, че не съм фен на нашето овчО, шашлык из баранина е нещо неописуемо вкусно.
-
-
Абе че са сетих. На бразилски ресторант ходили ли сте? Не гурме, обикновен тип бюфет
Понеже на са модерни имат три такси - мъж, жена, дете.
И ти връчват по две чинии - в едната си редиш салати, в другата мИсо и морски дарове - минава един младеж с количка и някви неща на нея и ти насипва.
портокаловия сок е фор фри.
Може да се яде до насиране
))
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Арабите не случайно плащат българско овчо на двойна цена. И цяло месо на скара практически не правят.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Да-да, на петорна го плащат...Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеАрабите не случайно плащат българско овчо на двойна цена.
Правим д.ъ.м.п.и.н.г. на местната продукция, Абу Бутрос, требе да ги знаЙш тия работи.
Търтей, почват да ме глождят некви съмнения, че си вегетарианец?
Коментар
-
Освен вегетарианец съм въздържател и педерас, не ме мисли.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Магазина на пазара на гарата https://willi.ee/?lang=enСъс съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
-
Къде и кога са плащали петорна цена за българско агнешко? Таато за един пробит долар беше готов девствени ученички за харемите да им продава, ти - петорна цена?Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеОсвен вегетарианец съм въздържател и педерас, не ме мисли.
Коментар
-
Петорна не, само двойна. А го поубихме тоя бизнес от малко акъл и много лакомия.
Коментар
-
Ходил сме. В Лондон. Там салатен бар, а скарата е от 3 вида месо, плюс всякакви дреболии, наденички и така нататък. И през 2-3 минути из ресторанта търчи младеж с два шиша от скарата и ти слага в чинията разни неща. Верно се яде до насиране.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеАбе че са сетих. На бразилски ресторант ходили ли сте? Не гурме, обикновен тип бюфет
Понеже на са модерни имат три такси - мъж, жена, дете.
И ти връчват по две чинии - в едната си редиш салати, в другата мИсо и морски дарове - минава един младеж с количка и някви неща на нея и ти насипва.
портокаловия сок е фор фри.
Може да се яде до насиране
))יעבור
«И това ще мине»
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар