Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телешко а-ла Бил Гейтс и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Именно. Но понеже се намеси Тони Стария, не че преди това кой ли не им каза, че плямпат глупости тука за общодостъпното и вкусно българско телешко и гойните стада, предназначени за клане, залели тучните ливади на Мамковината, на него вече нямаше какво да му кажат, та превключиха на "Защо биете негрите", т.е. "Къде са му на Кольо бананите"
    Какво се правиш на ударен....изпратих ти линк за телешкото, ама понеже няма какво да кажеш почна некви ултиматуми бля, бля....ама ваксините не са в излишък...
    Има ли телешко с нужното качество...има.
    Има ли ваксинация извън плановите групи...има.
    Пък ти ако мислиш, че е по-достойно да отричаш....твоя воля. Блокирай...все тая...
    ​​​​

Коментар

• Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
      ...
      Има ли телешко с нужното качество...има.
      Има ли ваксинация извън плановите групи...има.
      ...
      ​​​​
      Триста пъти да ги повториш тези лъжи, пак няма да станат истина.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• Kirilpm
        Kirilpm коментира
        Редактиране на коментар
        Гагича да говори за повтаряне на лъжи

• Пенчо
        Пенчо коментира
        Редактиране на коментар
        А пък ние тарикатите си комуникираме със личния. И като сме си го избрали да е "оправен" - проблеми найн!
        А пък който му се реди на опашки - ами да си се реди.

Триста пъти да ги повториш тези лъжи, пак няма да станат истина.
      Знаеш че съм прав.... затова и се дразниш толкова

Коментар

• Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Няма да се признае естествено, какъв юрист ще е ако признава поражение.
        Аз си бях почти сигурен де, ама понеже съм безнадежден наивник си помислих...
        Че той май още не е признал кримския мост за построен в оная специалната тема, макар, че, му изтича гаранцията и е време да пада вече
        And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

• Bogoljub Gagic
          Bogoljub Gagic коментира
          Редактиране на коментар
          Омръзна ми да правя разбивки и да привеждам цитати за чукчи-писатели-нечитатели за какво е онази тема. Пусната през 2016 г. със запитване "има ли мост", щото здравсилите твърдяха, че има, по него фучат автомобили и привеждаха доказателства от "Союзмультфильм". После се почна: "абе моооооже и да няма още, ама до края на 2016, после стана до края на 2017, после 2018, 2019 и т.н., ще има със сигОрноС". После триумф на здравсилите и Гагич къв дебил, видиш ли, ето бе, през 2020 г. мост има! И-ма!!! Уррра-а-а-а-а-а-а-а-а!!!"

• Мандалото лопна. Кольо и Артефект престават да съществуват за мен. Причислявам ги към ДСУ-тата, там с Кирчо да си хортуват за предимствата на ВАЗ и прелестите на ТЗВ.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• artefekt
          artefekt коментира
          Редактиране на коментар
          Е жалко....все си мислех да ти е останало някакво достойнство..

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          Кой където иска да ме причислява, мен ми е транспенис.

Само за сведение-днес ходих на кардиолог, кабинета и е точно до кабинета на моя личен лекар.
          И с кардиоложката се заприказвахме за корона и ваксини, и тя каза,ч е моя личен лекар вчера и днес ваксинирал свободно с АЗ. В съседния кабинет от другата страна-същото. Ако не бяха приключили работа за днес-щях да се боцна, ама бяха заключили и си оправяха документацията.
          Ако съм искал-утре след 13 часа да ида, имало ваксини, щял да ме набоде.
          Утре баш не мога, ама в скоро време ще ида.

Толкова за ваксините и ръганите банани.
          Кой където иска там да ме зачислява, причислява и класифицира.
          Има едно нещо, което е познато на благородниците, и се нарича чест.
          Повечето юристи я нямат(въпреки, че някъде се обръщат към съдиите с "Ваша чест", може би за да не си помислят хората, че ги съди безчестен съдия), та не се изненадвам.

За мен въпроса с ваксините и бананите е изчерпан.

• Kirilpm
          Kirilpm коментира
          Редактиране на коментар
          Аз като първи от ДСУ-тата причислявам големия отвор на гагичовата муцуна към оня дето клати гората

• Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
        Еййй аман.....за Drama Queen:

Е ти и фермата....прОчети си какви меса се предлагат...
        https://bg.meratafarm.com/our-farm
        Ако щещ у сурат тефтерЯ:
        https://www.facebook.com/agritop.bg/...3354619463573/

Та с две думи....достъп до телешко и-м-а...
        Понеже виждам, че Гагич те е задраскал, та се чудех съществуваш ли, или атоматично изпадаш във форумното небитие
        Един въпрос, търсих сравнение между тез две породи дето ги гледат в Мерата и разните ангъси, но нещо не можах да намеря. На снимките им има много мраморирани стекове, които изглеждат фантастично, ткак ли са и в буса (ще ги погледна след нколко семици илично, но до тогава няма да мога)?

И второто е, никъде нищо не пише за зреене, сухо, мокро, каквото и да е? Има ли някой представа дали поузряват мръвките, преди да ги пуснат на пазарЯ
        Queen o’ the Hebrides’ golden tears, Distillation o’ two hundred years
        Skal, Prost, Salud, Kampei, Cheers, Slainte-mhath! Laphroaig!

Коментар

• artefekt
          artefekt коментира
          Редактиране на коментар
          Абе и аз се чудех...явно съществувам като дух-бродник..😁
          В линка на фермата не пише ли, мисля че има доста информация. Аз чак толкова не се замислям...явно балканското в мен надделява😉

• mdim
          mdim коментира
          Редактиране на коментар
          А, призрак!
          Не видях, а търсих. Ами аз се позамислям, установих, че ако е за стекове, зрялото ми допада много повече, но ако е за BBQ/опушване/бавно готвене, е по добре да е прясно. Като имам експериментални резултати, ша са по'ФалА.

• Кольо коментира
          02-12-20, 19:53
          1.05 2021 добре ли е?
          За да е издържано юридически: С думи: Първи Май две хиляди двадесет и първа година.
          Ваксина достъпна за всеки който желае да се боцне.

Това при положение, че в другите страни от ЕС има налична ваксина и всеки който пожелае(в другите страни от ЕС) ще може да се възползва.
        • #13.2
          Bogoljub Gagic коментира
          02-12-20, 20:00
          Безплатна? В КМБ ? На Първи май догодина?
          Ко?!
          Нье!!!

Хващаме се!
        Ето го баса, всъщност Гагич, сам си си го утежнил(само датата+безплатна). До края на месеца ще са изпълнени и колювите условия.

байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

• Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение

Ето го баса, всъщност Гагич, сам си си го утежнил(само датата+безплатна). До края на месеца ще са изпълнени и колювите условия.
          A ?! "До края на месеца" ?! Как така ?! Според ДСУ-тата всички условия са изпълнени - по улиците тичат медицински кадри с престилки и спринцовки в ръка и гонят хората да ги ваксинират. Реклами по ТВ и изскачащи прозорци по форуми като този приканват към ваксиниране. Не четеш ли по-горе? И ДСУ-тата си искат бананите. Веднага и незабавно.

Коментар

A ?! "До края на месеца" ?! Как така ?! Според ДСУ-тата всички условия са изпълнени - по улиците тичат медицински кадри с престилки и спринцовки в ръка и гонят хората да ги ваксинират. Реклами по ТВ и изскачащи прозорци по форуми като този приканват към ваксиниране....
            Именно гонят и именно приканват. Със спринцовки в ръка/не задължително пълни/:

https://news.bg/bulgaria/pusnaha-sis...11-i-mart.html

Системата за записване на час за ваксинация срещу коронавирус започва да работи днес в 17 часа. Системата работи с една седмица напред, затова от 11-и до 25-и март ще може да си запазите час за първа игла на имунизация от трите вида ваксини, внесени досега - "Астра зенека", "Пфайзер", "Модерна".

До края на месеца другарката Курнелия ще е докарала дарение от ВВП ДССИМ и няколко куфара "Спутник Ви", та ваксини ще има и за любимите ти ДСУ.

And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

• Bogoljub Gagic
              Bogoljub Gagic коментира
              Редактиране на коментар
              "От 11-ти март" - Ох, ке умра ил`загина... Все повече заприличва на вноските в "Мототехника" по ТЗВ-време

• mdim
              mdim коментира
              Редактиране на коментар
              че тя руската нямала чип а миниатюрен ламов усилвател. Даже сърбите е под въпрос дали ще ловите с нея, за к'во ви е.

• Няма смисъл от спор с човек за когото истината е без значение....какво......да каже сбърках, извинете...

Коментар

• "Famous Grouse" си е много прилично уЙски, ма ти явно не си го опитвАл и в Английски пъб не си стъпвАл респективно.
                  "Johnie Walker" e № 1 експортно блендирано (и № 1 по фалшифициране), нещо като свинското в КМБ. Като кажеш "уиски" и Ганьо Балкански си представя "червен етикет". Като кажеш "месо", си представя свинска пържола. Българският държавен фалшификат на "Джони" от ТЗВ време прочее беше по-добър от оригинала. В стандартния "Кореком" беше по 7 $, в "шопа след 9.IX." беше по 6 $. Като дете на ТЗВ, това е първото уиски, което съм вкусил. Бях го позабравил, но преди време седаме с един стар кръчмар да пием и оня вика: "Абе я да си припомним младостта" и поръча бутилка "Червен етикет". Верно "вкусът на моето детство"....
              Гагич, зарежи глупостите с ваксината, ми кажи сега к'во виски да пием, кат не знаЙм. Щото, така и не разбрах кое е най доброто. Само знам кое е ВТОРОТО най-добро според всички големи производители, но не знам кое е НАЙ.

Коментар

• artefekt
                artefekt коментира
                Редактиране на коментар
                И кое е второто....че ми станА интересно?

• icos
                icos коментира
                Редактиране на коментар
                Според зависи, за кого НАЙ

• Първоначално публикуван от mdim Преглед на мнение
              [/LIST][/LIST][/LIST]Гагич, зарежи глупостите с ваксината, ми кажи сега к'во виски да пием, кат не знаЙм. Щото, така и не разбрах кое е най доброто. Само знам кое е ВТОРОТО най-добро според всички големи производители, но не знам кое е НАЙ.
              Според всичките големи производители на шотландска скочовица, на първо място си било тяхното, а на второ Macallan. Та явно за второто мястоняма спор, само първото не е ясно

Коментар

• mdim
                mdim коментира
                Редактиране на коментар
                Това трябваше да е отговор на горнот, ама понякога пръстите изпреварват мисълта

• сто
                сто коментира
                Редактиране на коментар
                Жена ми и дъщеря ми ходиха в Дъблин и дестилерията на джеймсън, там екскурзоводът твърдял че ето това е уискито. Аз като че ли с една идея съм по-съгласен с него, макар че и яребицата харесвам

• mdim
                mdim коментира
                Редактиране на коментар
                Абе уйски, ама айриш. От айришите, които съм пробвал, единствено Конамара-та ме впечатлява, но все пак не съм пробвал много

[/LIST][/LIST][/LIST]Гагич, зарежи глупостите с ваксината, ми кажи сега к'во виски да пием, кат не знаЙм. Щото, така и не разбрах кое е най доброто. Само знам кое е ВТОРОТО най-добро според всички големи производители, но не знам кое е НАЙ.
              Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
              ...
              Имам един приятел, като обърне две-три чаши и се отплесва в някакви безкрайни обяснения кои били най-добрите шотландски уискита, раздува разни легенди за начина им на правене и т.н. Като го питаш пил ли си, ама разбира се, от всичките, най-ми допада "Мух-Грух-Клан-Жшмгмъц-Лендър-сингъл-каск" от еди-коя си година, то не се води най-доброто, щото ... ама на мен такъв ми вкусът. Е, един ден прежалих 400 лв. и намерих да купя една бутилка. Сипвам му - вика какво е това менте ? (А то от ония, дето бият на зъболекарски хлор-фенол). Показвам му - не вЕрва. Викам му - намери откъде да купим, аз го плащам, ама ти ще го изпиеш цялото Е, призна си човекът, че познанията му са... интернетни. Избрал си любима марка, щото страшни легенди около нея, ама никога не я бил опитвал.
              "Макалан" ми харесва. Ма "не вдъхва достатъчно респект" (с) форумЪт с тия шишета от 70-те години. Когато преди години купих първото за подарък, шишето ми се видя особено "Цар Кировско", та купих още едно, за да се уверя, че си е така.

Коментар

• mdim
                mdim коментира
                Редактиране на коментар
                Не че е лошо, ама някак си е прекалено изчистено, та чак безлично. Падам си повече по окадените, най вече това, дето ми стои в подписа (одата за него). Иначе най-голямата находка беше NIka from the barrel, което въпреки че е блендед е уникално. има много изразени конячени нотки и все пак е 51.4 градуса, което вече мяза на нормално виски.

Според всичките големи производители на шотландска скочовица, на първо място си било тяхното, а на второ Macallan. Та явно за второто мястоняма спор, само първото не е ясно
              ...готино, не го бях чувал. Иначе за марките...мен най-много ми допада Глен ливет....но не се имам за познавач. Коняка ми е по-голям гъдел..

Коментар

• mdim коментира
                Днес, 19:18
                Не че е лошо, ама някак си е прекалено изчистено, та чак безлично. Падам си повече по окадените, най вече това, дето ми стои в подписа (одата за него). Иначе най-голямата находка беше NIka from the barrel, което въпреки че е блендед е уникално. има много изразени конячени нотки и все пак е 51.4 градуса, което вече мяза на нормално виски.
                Предпочитам алкохола от плодове (рИкиЙка в разновидностите ѝ в различните страни, в краен случай някой "калвадос" или коняк) пред сиромашки зърнени продукти, па и отлежавали в second-hand бъчви от вино.
                Уискито е пример за успешен ПиаР и маркетинг.
                Тука се сетих за още нещо: дълго време вторият етаж от морската ми вила имаше пишман-наемател, който най-накрая след десетилетия бъхтане, се превърна в хотелиер с хотел в съседство... Та едно време докарва той три тона кайсии, които баща му - производител, не успял да продаде, и ги стоварва на двора... Ужас! МиРиади оси... па се и напиха, щото кайсиите тръгнали да ферментират, накацали пъплят по земята, а тригодишният ми син щрапа бос през тях и не иска да го обуем... Почва наемателят да ги подготвя за ракия (щото за друго не стават) - тъпче в едни бидони, бърка ги с бъркалка за строителни разтвори, вади купища костилки, мята ги наоколо и пак купища оси... Направи една ракия САМО от кайсиите - без вода и без захар (да не се набутва допълнително ). Ракията - трепач. Почват разни мераклиЙ да опитват и да искат да си купят. А той им отговаря: "Не се продава! Я сметнете само цената на кило кайсиЙ. Тука в литър ракия има десет кила кайсиЙ! Без да смятам труд, дРъва за казана и т.н., требе да ѝ търся от 40 лв. литъра нагоре цена!"

Коментар

• mdim
                  mdim коментира
                  Редактиране на коментар
                  Не само пи-ар, Става популярно покрай голямата мана в Ивропата, дето удря лозата и циливилизованийо народ остава без коняк.
                  Иначе няма да коментирам, че за акциз не споменаваш, 'щото ако коментирам може някой да слухти
                  А за сметката също нищо няма да кажа. На 4 тона непродаваеми развалени кайсиЙ пазарната цена е 0. Щото тая сметка, дето опела ми върви по 5к ама аз му търся 12к, щото толкова ми стъпи с ремонтите, няма нищо общо с пазарни принципи.
                  Не че имам нещо против, дори таз сърбска, дето я похвали вчера че е истинска, възнамерявам да я пробвам.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X