Изпаднаха ми тези две Японски марки гуми на идеална за мен цена,разликата в цената им е само 1 лв, Ще се обуват на Кия Спортидж 2.0 Дизеляк 83 коня,ще се карат лете и зиме в градски и селски условия с разбит път,сняг,кал,ползвам я за риболов.
Питането ми е коя от двете гуми е удачна за мен,понеже за първи път съм с джип и следователно трябва за първи път да я обуя с нови гуми.
Питането ми е коя от двете гуми е удачна за мен,понеже за първи път съм с джип и следователно трябва за първи път да я обуя с нови гуми.
След първият паднал сняг, имах възможност да ги пробвам, както по кишавите пътища (знаете, в търновско понатрупа доста), така и по черен път с около петнадесетина сантиметра плътен сняг. В първият случай, даже се учудих на стабилното им държание, при екстремно натискане на спирачка в кишата, почти чак накрая преди да спра сработва ABS-ът, тоест, сцеплението - е добро.
А на гумата й нямаше нищо.
Е, призна си човекът, че познанията му са... интернетни. Избрал си любима марка, щото страшни легенди около нея, ама никога не я бил опитвал.
Коментар