Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За бога, приятели, гласувайте!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: За бога, приятели, гласувайте!

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    ... Ако БСП и Доган не бяха направили издънката с рпедизборните клипове и изказвания, картинката можеше и да не е тая...
    Защо ли си мисля, че издънката я направиха нарочно? И пак хвърлиха прах в очите на хората? Дано не съм прав - искрено се надявам.
    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
      Защо ли си мисля, че издънката я направиха нарочно? И пак хвърлиха прах в очите на хората? Дано не съм прав - искрено се надявам.
      Ако не паднат глави и не се променят закони и конституция, значи е била поредната "тиха" революция...
      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

"Издънките" им си свършиха работите - техният вот не е намалял - очевидно са постигнали максимална мобилизация - повече от това не може.
        Това, което не предвидиха са тези 60.2%. Очакваше се да е по-висок, но не толкова по-висок.
        Много сме наплашени и не ни се вярва, че може нещо да следва друг маршрут освен този, начертан от "кукловодите" от последните няколко години.
        Факт е, че има интереси, но също така е факт, че в момента печели най-европейско угодната формация. Случайно или не - това е еволюцията. Естествено явление. Нямаше как да продължим по този път, който за добро или лошо сме хванали, с досегашните управници.

Що се отнася до избирателното законодателство - спор няма то ще бъде сменено. Шашмите не ги оправдавам. Просто казвам, че когато народът реши да гласува, никой не може да манипулира вота пряко (чрез злоупотреби).

Аз съм умерен оптимист. Скоро ще стане ясно. При всички случаи случилото се е несравнимо по-добро за България от нови избори през септември.

Коментар

Лошото е, че си прав. Такива опитни и лукави политици не допускат такива случайни грешки НИКОГА!!!
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Мисля,че ЕС са напълно наясно със ситуацията в България.Даже си мисля,че кампанията на Сокола не е подготвена в България,а на запад и конкретното изявление е много добра манипулация,с точно определени цели.
            Първо- електората на Доган се сплотява,всички скочиха отгоре им.Постигна резултата който искаше за изборите.
            Второ -по този начин отсвири БСП и НДСВ тотално ,именно като изигра етническата карта ,но срещу себе си и то много добре.Просто ги елиминира напълно.
            А в ЕС не даваха парите защото знаят за начина по който се крадът и ако нещата вървяваха по естествен начин без стимул в България нямаше да има правителство,оттам евентуално нови избори ,дестабилизация на цялата държава и един много лош пример за цяла Европа.А това са пари и нашите и техните.
            Целта е постигната -елеминиране на сегашните управляващи и ново дясно правителство по техен вкус с което могат да се разберат.
            Това ни легитимира и пред Европа.
            Оставането на Доган във властта е допуснато именно,като отплата за това което направи и заради необходимостта да имаш вариант за дестабилизация на държавата при необходимост независимо дали срещу правителството или с цел неговата подкрепа.
            Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
            "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
            "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
              Мисля,че ЕС са напълно наясно със ситуацията в България.Даже си мисля,че кампанията на Сокола не е подготвена в България,а на запад и конкретното изявление е много добра манипулация,с точно определени цели.
              Първо- електората на Доган се сплотява,всички скочиха отгоре им.Постигна резултата който искаше за изборите.
              Второ -по този начин отсвири БСП и НДСВ тотално ,именно като изигра етническата карта ,но срещу себе си и то много добре.Просто ги елиминира напълно.
              А в ЕС не даваха парите защото знаят за начина по който се крадът и ако нещата вървяваха по естествен начин без стимул в България нямаше да има правителство,оттам евентуално нови избори ,дестабилизация на цялата държава и един много лош пример за цяла Европа.А това са пари и нашите и техните.
              Целта е постигната -елеминиране на сегашните управляващи и ново дясно правителство по техен вкус с което могат да се разберат.
              Това ни легитимира и пред Европа.
              Оставането на Доган във властта е допуснато именно,като отплата за това което направи и заради необходимостта да имаш вариант за дестабилизация на държавата при необходимост независимо дали срещу правителството или с цел неговата подкрепа.
              Всичко това звучи логично като добре обмислен план, предполагам част от него е истина.В следващите няколко месеца ще се разбере дали сме били прави като гласувахме доверие на ББ.Гръмки думи и закани, дано има и дела
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

• От: За бога, приятели, гласувайте!

Хайде, пак наближават избори!

Коментар

Колкото повече хора гласуват - толкова повече тежестта на похарчените пари за купуване на гласове намалява, толкова повече и циганският вот(купения) е с по-малка сила, толкова повече и етническият вот(знаете кой) е с по-малка сила.
                  Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

За кого да гласувам, бе хора !?

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
                      За кого да гласувам, бе хора !?
                      Ами, за който ти е най- малко антипатичен. Не е казано, че трябва да ти е любимец.
                      Просто математиката е такава, че ако не се гласува ще ни управлява сокол или хасан.

Коментар

На миналите избори воден от подобни съображения си написах листчета за кого да гласувам.
                        Без БСП и ДПС.
                        Надявах се да не изтегля Герберовия Глупак и успях.
                        Изтеглих Волен и гласувах за него. Той пък вече две години усърдно лиже гъза на Бойко.
                        И каква полза ?????
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                          Ами, за който ти е най- малко антипатичен. Не е казано, че трябва да ти е любимец.Просто математиката е такава, че ако не се гласува ще ни управлява сокол или хасан.
                          Добре, но дори и така да е, това няма да помогне. Манипулацииите ще са на местно ниво и в по-малките населени места където купуването на гласове би имало най-осезаем ефект. Борбата ще е за кметските места и общински съветници, които делят баницата. Иначе за президент игрите и стратегиите са доста по-мащабни, както може би се случва в момента.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                            На миналите избори воден от подобни съображения си написах листчета за кого да гласувам.
                            Без БСП и ДПС.
                            Изтеглих Волен и гласувах за него. Той пък вече две години усърдно лиже гъза на Бойко.
                            И каква полза ?????
                            В политиката лизането на гъзове е неизбежно,ама нека поне да са бели. Изключвам онези два гъза на Христо Бисеров и Цонев. ................май има и още ама тия са най-мазни.

Коментар

И каква полза ?????
                              Ами замисли се какво ще стане ако всички не отидем да гласуваме. Сокола и БКП ще вземат цялата власт. Техните си гласуват одма. После да не рИвете, че субсидиите за тютюн са по 10000 лева на декар а данъците скочили в пъти.

Коментар

Без БСП и ДПС.
                                И каква полза ?????
                                Така или иначе повечето хора не гласуват. Предлагам да се вземе твоят мъдър избор и така да се провеждат избори. Който изтеглят той да ни управлява. Кой, как, защо няма значение. И без това всеки казва, че нищо не зависи от гласа му.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X