Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Почукване на райските порти. Чук-чук-чук…
    Свети Петър отваря и гледа един жалък и тъжен човечец:
    - Кой си ти, синко?
    - Ами аз съм футболист на ЦСКА…
    - Ама, как уцели вратата, бе момче?!
    Nothing comes from nothing...

Коментар

"Днес без да искам докоснах вътрешното си аз… Никога повече няма да ползвам от евтините тоалетни хартии."

Коментар

- Тате, какво е това "гол"?
        - Не знам, сине. Аз съм от ЦСКА.

Такъв срив, направо не мога да повярвам. Само ЦСКА.

Коментар

Ева знаеше, че в рая са сами, но всяка вечер, когато Адам заспиваше, внимателно му изброяваше ребрата.

Коментар

Клетви между испанските селянки:
            „Да те рисува Пикасо, мааа! Очите – в устата, ушите – в носа!“
            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

- Темна нош... темница, кату у кучешки ... нос. Селска къща. На вратата се лопа.
              -Кой чука?- питал стопанино.
              - Требват ли ви дръва?
              - Не.
              На сутринта дървата ги немало...
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

В съседният блок дойде да живее дама със съмнително поведение.
                Само седмица по-късно, жените живеещи в радиус от километър, престанаха да се оплакват от главоболие.

Съпруга влезнала в стаята след душ, отворила хавлията и попитала мъжа си:
                - Е, как съм?
                - Добре! Ако беше чужда - цена нямаше да имаш!

Майката така властно изкрещя на детето:"Хвърляй веднага лайното!", че четирима мъже, озъртайки се хвърлиха недопушените си цигари, а друг, неизвестно защо се дръпна рязко от вървящата с него ефектна блондинка.
                Последно редактирано от FiveFinger; 04-05-15, 18:24.

Коментар

Съвремено:
                  -Тате, аз... таковата ... влюбен съм!
                  - Хм? И в кого?
                  - Ами едно момиче, с което ...
                  - Момиче? Отлично, отлично!
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Защо черните са толкова добри на баскетбол?
                    Защото е единствената игра, в която крадеш, тичаш и стреляш!

Коментар

Върви играта"Стани богат". На стола седи играч, който отговаря на всички въпроси без да се запъне и без да използва нито един жокер.
                      Водещият:
                      - Ако отговорите на последния ми въпрос, ще спечелите 100 хиляди лева. Само моля ви не се ядосвайте, както знаете компютърът избира въпросите, аз нямам никакво участие. И така! Последен въпрос:
                      - Каква е дълбочината на влагалището на съпругата ви?
                      Играчът мълчи дълго, чеше се по главата и накрая казва:
                      - Ще използвам жокер. Обаждане на приятел!
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Шофьор на Ферари изпреварил Хамър отдясно, но Хамърът веднага го изпреварил отгоре.
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Японците измислили секс робот и взели три жени да го изпробват.
                          Влязла първа американката, след половин час излязла - изтощена от секс.
                          След нея влязла японката. Излязла след един час - едва се държи на краката си.
                          Накрая влязла българката. Час, два, три - никой не излиза.
                          По някое време отвътре изскача роботът и хуква да бяга, а нашата след него:
                          - Къде тръгна бе, железен? Батерии за чукане нямаш, а за да бягаш - имаш!

Коментар

Сценаристът Тонино Гуера се хванал на бас с Федерико Фелини, че може да напише пълноценен сценарий за 10-секунден филм:

Млада, красива жена гледа телевизор.
                            Предават на живо старт на космическа ракета.
                            Чува се броенето: 10, 9, 8...
                            Близък план на лицето на жената, неприкрита буря от емоции...
                            7, 6, 5...
                            Грабва телефона и започва да набира номер...
                            4, 3, 2, 1...
                            Ракетата стартира.
                            Жената вика в слушалката:
                            - Можеш да идваш, моя излетя!
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Женският пикочен мехур е създаден за да научи Шофьорът на смирение - тъкмо изпревариш колона от седемнайсе ТИР-а и жена ти се обади с тънък гласец -
                              "Ходи ми се до тоалетна...?"

Коментар

Върви си мравката с чувал на гърба и минава край кафене дето щурецът си пие коктейла.
                                -А когато сняг забръска...?
                                -Ще свиря в шведски ресторант!
                                На следната година, мравката с чувал на гърба го вижда излегнат в скъп кабриолет с две красавици.
                                -А когато сняг...?
                                -Имам договор за турне из Средиземноморието!
                                На другото лято, мравката с чувал на гърба, го вижда в Ролс Ройс и леко почуква на стъклото.
                                -Ти като пътуваш толкова, през Франция минаваш ли?
                                -Разбира се - доволно отговаря щурецът- кажи!
                                -Ако срещнеш оня глупак Лафонтен, кажи му "Майната ти!" от мое име!

----------

Ако изберат Хилъри Клинтън за президент, това ще бъде първият случай в многовековната история на САЩ , когато един президент е е@ал друг президент ... При това в Белия дом...
                                Последно редактирано от musovir; 11-05-15, 09:10.
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 20 потребители онлайн. 0 потребители и 20 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X