Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

- Тате, тате, ти бил ли си програмист?
    - Бил съм тате, и програмист, и дизайнер, и QA съм бил. Но най-много бих системния администратор!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

София, лято, площад. Осем етажна сграда, по средата скеле, а на скелето работят двама мазачи. На единия му се пикае, та две не вижда. Вторият пита:
      - К'во има бе?
      - Пикае ми се, ама ме мързи да слизам...
      - Е какъв ти е проблемът? Ето долу има фонтан, застани накрая на скелето, аз ще те държа, а ти пикай във фонтана. Никой няма да разбере...
      Речено-сторено. Застанал нашият на края на скелето, вторият го държи и... По едно време обаче духнал вятър и някаква прашинка влязла в носа на този, дето държал. Той кихнал...
      Две години по-късно. На плажа три девойки си говорят.
      Първата:
      - Най-големите любовници са в източните страни. Когато бях в Кайро и вървях по улиците, всички ме разсъбличаха с поглед...
      Втората:
      - Хич не ми ги говори тия. Французите са най-големите любовници. Когато бях в Париж, щом се запознаех с някой мъж, веднага ме вкарваше в леглото!
      Третата:
      - Момичета, това са глупости. Българите са най-големите любовници. Когато бях в София, се разхождам по един площад. Гледам шадраван и присядам на края му. Изведнъж вдигам глава нагоре и виждам към мен да лети мъж с изваден член и да крещи: "Ша та .... в гъзаааааааа!"
      Последно редактирано от ISG; 18-07-15, 12:05.
      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

- Алоууу, Митьо, да ти е*а майката! Кога ще ми върнеш парите, бе?
        - Майка му е на телефона - пари няма, ама ти мини...

Защо служителите в държавната администрация не правят с*кс в работно време?
        - Няма с кого - всички са роднини.

Коментар

-Скъпа, искам дете!
          -Искаш да направим дете или искаш да го отгледаш?
          ;.........

-Жената вчера ми метна някаква простотия на телефона и той спря.
          -Вирус?
          -Ютия...
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Случайно ли според вас рекламите на хапчета против диария са винаги веднага след рекламите на кренвирши?

Коментар

Тя не дойде, но той имаше резервен план за еякулация.

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                Случайно ли според вас рекламите на хапчета против диария са винаги веднага след рекламите на кренвирши?
                И преди тоалетната хартия...
                Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Пазачът в зоопарка:
                  – Ало... русата дама! Престанете да тъпчете животното със сладолед! И без това устата му е от другата страна.
                  "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Стилно облечена жена се обръща с молба към свещеник, седящ до нея в самолета:
                    - Отче, искам да Ви помоля нещо... Купих подарък за мама - електрически сешоар, но ме е страх, че е над лимита и на летището ще ми го конфискуват. Можете ли да го скриете под расото?! Те Вас едва ли ще Ви проверят...
                    - Добре, но да знаете, че ако ме питат, аз няма да лъжа!
                    По-късно на летището, митничарят спира отчето:
                    - Отче, имате ли нещо да декларирате ?
                    - От главата до кръста - абсолютно нищо.
                    Митничарите се споглеждат:
                    - А от кръста надолу?
                    - Само един, до болка познат уред, предназначен за жени, и... все още неизползван...!
                    - Следващият...!

------------

Блондинка говори със своя приятелка :
                    - Мога да си представя щъркелите да носят бебетата, но паяк да вдига кола - това хич не ми го побира акъла!
                    Последно редактирано от musovir; 22-07-15, 10:38.
                    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

За какво служи средният пръст, на лявата ръка на шофьора?

Ако сте решили, че е да "поздравява" колегите - Честито, Вие сте 100% българин.
                      Ако сте си помислили, че е за да сменя лостчето за мигачите - Честито, Вие сте европеец.
                      Пътят е целта.

Коментар

Жена след дълги дебати отива заедно с мъжа си на риболов. Пристигат, той прави бивак, приготвя такъмите и казва:
                        –Жена, къде е хляба?
                        –Ми, изядох го по пътя.
                        –А, качамака?
                        –И него изядох.
                        Мъжът примирено казал:
                        –Ми, дояж и червеите тогава и да си ходим....
                        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                          Жена след дълги дебати отива заедно с мъжа си на риболов. Пристигат, той прави бивак, приготвя такъмите и казва:
                          –Жена, къде е хляба?
                          –Ми, изядох го по пътя.
                          –А, качамака?
                          –И него изядох.
                          Мъжът примирено казал:
                          –Ми, дояж и червеите тогава и да си ходим....
                          Да бе.Че си одим...Най малко ша пробвам на "пиявица"...

Коментар

Ергенският живот е много по-лесен от живота на женения мъж. В пъти по-лесно е да представиш ново гадже на майка си, отколкото на жена си.

Коментар

- Ало! комшията отдоле съм. Ще ми донесете малко тоалетна хартия, че съм в тоалетната, а хартията е свършила?
                              – Сам ли си?
                              – Не бе, жената е в кухнята.
                              – Ми сакай от жена си де ...
                              – Маани че е залегнала на лаптопа е и па ша пусне статус у фейса – "Тоя моя не може да си избърше гъза без мене…"
                              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

между приятелки:
                                - Вчера в асансьора ме нападна един сексуален маниак!
                                - Олеле, ужас!
                                - Аха ... и той така каза като се обърнах...
                                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 22 потребители онлайн. 0 потребители и 22 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X