Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Блондинка звъни на ел техника:
    - Трябваше да дойдете днес да оправите звънеца!
    - Аз идвах до Вас.
    - Но аз днес не съм излизала даже от нас.
    - А аз дойдох, звъннах, никой не ми отвори и си тръгнах.

Коментар

Между приятели
      - На наш Пешо хич не му върви с жените.
      - Що бе.
      - Първата му умря, втората го напусна, а третата нито умира, нито го напуска.

Коментар

Един дядо и една баба живеели във високопланинско, усамотено село.
        Един ден дядото, като цепел дърва, една треска отхвръкнала и го ударила в топките. Бабата му казала:
        - Отиваш долу, в града, при лекаря и му казваш къде те боли, ама няма да му казваш директно какво и как е станало, а ще кажеш по по-заобиколен начин.
        Отишъл дядото в града, при лекаря и му казал:
        - Докторе, днеска като цепех дърва, една треска като хвръкна, па се връте, връте, връте и право у та*аците ме удари...

Коментар

Чукотски хакери решили да проникнат в мрежата. Първите 10 загинали- 220V не са шега работа.

Коментар

Москва. Комисията по туризма обсъжда въпроса - дали да има стрийптиз в хотел Русия!
            - Има го по цяла Eвропа, трябва да го предложим и ние!- казва млад служител.
            - Дообре, но на кого да възложим тази задача? - пита полковник Судаев.
            - Да я възложим на Зина Ивановна! -предлага Никанор.- Млада е, нека се развива!
            - Не, не! Баща й е с неясно минало...
            - Тогава Полина Фьодоровна!
            - Луди ли сте? Чичо й е бил в Сибир! Такава задача трябва да се възложи на много отговорен човек и аз предлагам - Марфа, чистачката! Три пъти ранявана във войната, носител на два ордена Ленин! Тя е нашият човек!
            Речено-сторено. Ден преди откриване на стрийптизбара, комисията присъствала на репетицията. Тръгнала песен на Джо Кокър, Марфа със замечтан поглед свалила забрадката си, после с вперен поглед в бъдещето, бавно разкопчавала синята си престилка и накрая с омерзение към капитализма я захвърлила на земята и останала само по розови ватирани кюлоти!
            Пълна тишина в залата. Накрая полковник Судаев казва:
            - Аз не разбирам - какво му харесват на това американците!

Коментар

- Откога съществува демокрацията?
              - Горе-долу от тогава, когато Господ извикал Адам, дал му Ева и му рекъл: "Ха сега си избери жена!"
              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Мюсюлманско детенце се загубило в мола. Служителят, към когото се обърнало детето за помощ, го пита:
                -Как изглежда майка ти?
                -Де да знаех,загрижено отговаря детето.

Коментар

Лекция по биология.Професорът чете:
                  - При полов акт температурата на човешкото тяло се повишава с 1 градус...
                  В този момент вижда един студент, който спи на банката след тежка нощ. Посочва го и казва:
                  - Колегата да повтори!
                  Става студентът в полусън и чака подсказване. От другата страна на залата му правят знаци с пръсти при кое събитие какво се получава. Студентът измърморва:
                  - При полов акт температурата се вдига с 1 градус...
                  и се сгромолясва обратно. Професорът обаче продължава:
                  - А при пернатите при полов акт температурата се повишава с 2 градуса... Колегата да повтори!
                  Процедурата се повтаря, но този път подсказващия размахва силно ръце, за да подскаже за пернатите. Студентът изтърсва:
                  - А за да се повиши температурата с 2 градуса, трябва да падне такова ебане, че перушина да хвърчи...
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Сър Джон попада в купе с още двама непознати лордове. Пътуват половин час и единият от тях решава да поведе разговор:
                    - Коледа е хубаво нещо...
                    След още половин час другият казва:
                    - Да, но и сексът е хубаво нещо!
                    След още половин час сър Джон добавя:
                    - Сексът е хубаво нещо, но Коледа е по-хубава, защото е по-често!

Заекът и вълкът пили водка. Пили, пили и останала една бутилка. Решили да си избиват зъбите. Който избие повече зъби на другия, той ще изпие бутилката.
                    Засилва се заекът. Бууум! Вълкът пада по гръб.
                    - Колко?
                    - Сссееест съба..
                    Засилва се вълкът. Буууум! Заекът пада по гръб, претъркулва се няколко пъти и се фраска в едно дърво.
                    - Колко!
                    - Цетири..
                    - Що толкова малко!
                    - Стото няма повесе..

По време на урок учителката се опитва да втълпи на децата:
                    - Деца, по строителната площадка, трябва да се ходи с каска. Познавам едно дете, то ходеше по строежа без каска и на главата му падна тухла. Момчето попадна в болницата. Също така знам едно момиче. Та ходеше по строежа с каска и на главата й също падна тухла. Тя се засмя и си тръгна.
                    От задните чинове се чува глас:
                    - И аз я познавам тази девойка. Тя живее в нашият блок. И досега ходи и се смее...
                    Последно редактирано от maystor; 11-05-11, 13:33.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Правителството обяви, че с оглед на политическата си позиция, ще промени емблемата си с нова: презерватив. Презервативът ограничава производството, унищожава следващото поколение и Ви дава усещане за сигурност, докато всъщност Ви ебът.

Коментар

Объркал си разделите, това е за "Политика".

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Filo Преглед на мнение
                          Правителството обяви, че .........
                          Насе, що ми разваляш водката, бре!?!

Коментар

Как се нарича машината, с която можеш да различаваш Японец от Китаец?
                            - Гайгеров брояч!

Учителката:
                            - Иванчо, как си позволяваш да ме шляпаш по задника! Ще ти намаля поведението, така да знаеш!
                            - Няма да го направите, госпожо, защото тате казва, че грозните жени с големи задници имат добро сърце...

Прибира се един човек у дома и гледа в съседната къща един огромен тенискорт и съседът му играе срещу Агаси пред публика...
                            - Абе съседе, откъде се взе тая чудесия? - шашнал се човекът
                            - Ами хванах златната жаба в тукашния язовир. Можеш и ти да я намериш - само внимавай, че е малко глуха...
                            Отишъл човекът, намерил жабата и й казал:
                            - Направи цялата ми къща да е в злато!
                            Връща се у дома си, гледа - цялата къща в блато.
                            ‎- Бре съседе, виж какво направи тая жаба - аз й казах злато, тя блато направила - приплакал той
                            -А ти какво мислиш, че аз съм си поискал голям тенис?!

Теа французите говорат нещо между немски и английски само, че не им се разбира.
                            Подслушан разговор на младежи в автобуса.
                            Последно редактирано от Танасе; 12-05-11, 11:08.
                            Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Василий Иванич питал Петка и Чапаев къде са били.
                              те отговарят:
                              -Заловихме цистерна с водка
                              -И каде е - пита Василий Иванич
                              -Половинта изпихме, а другата половината от цистерната я продадохме.
                              -И каде са парите - пита Василий Иванич
                              –Парите ги пропихме

Чапаев, Петка и Анка картечарката отиват на разузнаване по посока на фронтовата линия. Отпред пълзи Анка, след нея Чапаев, най-накрая - Петка. Чапаев пита:
                              - Анке, майка ти балерина ли е била?
                              - Не, защо?
                              - Такива дълги и хубави крака имаш...
                              Пълзят. След малко Петка пита:
                              - Чапаев, а твоя баща тракторист ли е бил?
                              - Не, защо?
                              - Такава права и дълбока бразда правиш...

Коментар

Как ще се казва новата магистрала от София до Перник?
                                ... "ГОЛФстрийм"....
                                Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X