Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    За Кими съжалявам много. Стратегията беше гола вода. Колата имаше добра скорост. Трябваше да рискуват три спирания.
    Можеха просто да покрият стратегията на Мерцедес с 2 те спирания. Видя се че Кими си пази гумите и не натоварва колата- нито като беше зад Уебър, нито зад Маса. Трябваше да изтеглят второто спиране с 4-5 обиколки. А те и при двете спирания. особено при второто го прецакаха, като го вкараха в трафик.

Коментар

Честито на Розберг! Мерцедес се появява на голямата сцена! Сравнително бързо стана.
      Кажете и за коментаторите.
      "Няма как да е доволен" Х 100. Накрая спрях звука.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        ...Мерцедес се появява на голямата сцена! Сравнително бързо стана.
        Ми, той дЕдото все така прави - за 2-3 години от посредствен болид прави такъв, дето се катери по подиума. А и не е само той в отбора дето не му е за сефте.

Аз честно казано не вярвах че старото куче ще започне да показва зъбки до такава степен. Знаех че ще развие болида, но не и че ще е толкова конкурентен на младоците.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Meрджаните направиха състезанието по-интересно, все пак заводския им отбор няма победа от 55-та, от времето на Хуан Мануел Фанджо. Та за това имаше и сълзи. Пожелавам им успех! А "ние" си чакаме нашия ред - ще дойде, както казах в Европа. Тъкмо Ф. ще се кали и от това, че не може винаги да печелим. И нашата тактика не беше кой знае какво... В Бахрейн и пистата, и времето, и настойките ще са коренно различни... А немците по RTL подмокриха гащите от кеф, че имат вече 3-ти силен германец...
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от ivied; 16-04-12, 09:48.

Коментар

Не можах да гледам цялото състезание, а само края.
            Защо така леко изпреварваха Фетел ?
            Какво му се случи ?
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
              Не можах да гледам цялото състезание, а само края.
              Какво му се случи ?
              Не ми се видя да го изпреварват много лесно. Във всеки случай, вероятно накрая и гумите са казали своето.
              РБ тази година още не са на нивото, на което бяхме свикнали да ги виждаме, а Фетел караше със старата конфигурация на ауспусите...
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ами ако да кажем, РБ са допуснали кардинална грешка както това беше преди с Мерцедес.Тогава бих им гледал сейра.
                Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                  Гуми, разбира се.
                  Най-после подходящо заглавие на темата. Кого да почерпим?

Коментар

• От: Формула 1

Мен. Кафе и черен шоколад. Благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                      Заповядай:
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:fw-coffee-art7.jpg
Прегледи:4
Размер:26.2 КБ
ID:5366382

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:чш.jpeg
Прегледи:1
Размер:4.5 КБ
ID:5366383
                      0осем9осем7шест0осем7едно
                      Миро

Коментар

Мен.
                        Бочката ме изпревари, но и от мен същото.
                        Не съм те питал дали познаваш Илия Царски.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                          Ами ако да кажем, РБ са допуснали кардинална грешка както това беше преди с Мерцедес.Тогава бих им гледал сейра.
                          Малко е сложна техническата част... и много деликатна. Всичко се крепи на много крехки равновесия.
                          Нюи явно в стремежа си да компенсира изгубения ефект от " Off throttle" - обдухването, е пропуснал други дреболии. Въпрос на време е, но проблема е, че никой няма да ги чака. В момента, въпросната концепция много по-правилно я прилагат Макларън и Заубър.
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Надявам се да успея до месец-два на живо да почерпя, по твоя регион!
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                              Малко е сложна техническата част... и много деликатна. Всичко се крепи на много крехки равновесия.
                              Нюи явно в стремежа си да компенсира изгубения ефект от " Off throttle" - обдухването, е пропуснал други дреболии. Въпрос на време е, но проблема е, че никой няма да ги чака. В момента, въпросната концепция много по-правилно я прилагат Макларън и Заубър.
                              Изглежда ситуацията е същата и в Ферари.Както беше казал някой, те са инвестирали прекалено много в обдухването /черешката на тортата-беше израза/ и са обърнали по малко внимание на самата торта.
                              Аз си признавам че хич не ги харесвам /РБ/, заради фалша които ми внушават.Седят ми някак изкуствено и натруфено, за разлика от всички останали които се борят с зъби и нокти.Поради тази причина сега много се радвам за Макларън и Мерцедес.Но това са хора на които основното им занимание не е да правят напитки.....
                              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Браво на Мерцедес и Розберг! А Шумахер от началото на този сезон е най-големия карък във Ф1 !!!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X