Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Шумахер разбира се!
    А за Хамилтон, как да кажа, малко е сълзлив, много нахален и ми писна да слушам как парадира със семейните си проблеми.

Коментар

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Някой ще покаже ли квалификацията? На БНТ 2 толково ли му е скъпо времето, че и на запис не може. (RTL ще показват и директно и на запис - 2 пъти!) Какво ще има? Автомобилно състезание? Какво е това? Ще гледаш каквото ние решиме. Я го гледай! Приискало му се автомобилизъм. Виж, ако е третодивизионен футболен мач, ще се избият. Отвсякъде ни мачкат! Що за проклета сбъркана държава!
      Чакай да сложа подходящ емотикон. че да не се ядосвам.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

"БулШит" или онлайн от линковете по-горе.
        Хамилтън ще стартира с 5 места назад - сменена му е скоростната кутия
        ...иначе на едната тренировка Дядо първи,а Кими много назад.
        Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Днес Кобаяшито направи хубава квалификация, а Розберг извънземна . Покрай Кими не се говори много, но той отново направи добра квалификация и стигна до 5 място. Но ще стартира от 2 ра редица заради коментара над мен =). Фетел не стигна дори до последната квалификация. Утре ще е състезанието на черния .

А за запис- по-добре си изтегли торент. Английските коментатори са страхотни.

Коментар

E некой ако беше предвидил те такава квалификация преди месец си е новата Ванга.
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Я, ето защо била врявата около Мерцедес - първи и трети в грида! Да видим в състезанието, ако издържат на амбицията на Хамилтън ще стане интересно, но едва ли.

Коментар

Трудно ще извадят толкова силно състезателно темпо. В квалификациите, ДРС се ползва в 65% от обиколката и Ф-дъкта им дава +5км/ч спрямо останалите. В състезанието не е точно така, освен и резонния им проблем с яденето на гумите, за който и Браун признава.
                Все пак, браво на Нико!
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Честита първа победа на Нико, жалко за Шуми, останалото е само допълнение за статистиката.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Tри Мерцедеса на подиума, ебати и кефа. Другия път повече.
                    А от Рено нема такива доказани рецидивисти откъм стратегия, жалко за Кими със тея късни боксове все едно стартира от 15 позиция.
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Браво за добре свършената работа на Браун,Шумахер и Розберг.Мисля,че ще ни радват още.
                      Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                      АСК Ален Мак

Коментар

Поздрави за Нико Розберг и Мерцедес, ама малко ме е яд за Дженсън. Ако не го бяха забавили при третото спиране имаше добри шансове за победа.
                        “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                        Walter Rohrl
                        GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Тепърва ще гледам повторението, но не ми пречи да знам резултата предварително
                          Радвам се за отбора на Мерцедес, не бива само разни техни клонинги да намазват. А Шуми нещо, гайка, хм, ще видим... това ми намирисва на саботаж

Коментар

Дори и на запис, ще ти е интересно!
                            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Ако го гледам и на запис, сигурно ще се самоубия. Тия от рено да си подават оставките. Доказани дебили бих казал аз. Като видяха, че му свършиха гумите, поне да го бяха прибрали в бокса за да ги сменят, а не да седи 7 обиколки на пистата и да се мъчи да не катастрофира. Аз мога да им кажа и как да си бяха направили стратегията, така че да се бетонират на 2 ро място на подиума, ама няма. Не заслужават! Просто се из*раха на труда на Райконен.

Коментар

За Кими съжалявам много. Стратегията беше гола вода. Колата имаше добра скорост. Трябваше да рискуват три спирания.
                                За Розберг се радвам. Момчето си заслужи победата. Единствено Бътън без идиотската грешка в бокса, можеше да му я оспорва. Мерцедес са работили добре, напук на всички прогнози за гумите, включително и моята.
                                Радвам се и за Хамилтън. За трето поредно състезание доказва, че е загърбил хлапешките издънки от миналия сезон, и се държи като зрял пилот. Язък за Шумахер! Имаше какво да покаже старото куче...
                                Заубър радват и с болида си, и с двамата си борбени пилота.
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X