От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?
Аз видях и оцених потенциала на Фетел. Почти всеки друг пилот да сложиш в този болид, щеше да вземе титлата поне три състезания преди края, при положение, че спечели 10 пол позишъна. Не казвам, че не е талантлив пилот. Напротив! Има още да уляга момчето и му предричам много добра кариера. Айде сега, обаче нека не се говори само за Хамилтън, че бил маминото детенце на Макларън, а!
Ред бул си заслужиха титлите. Бях за Уебър, но...
Моят фаворит не спечели, щото такава кола плюс издънки, не става.
Ред Бул обаче, супер кола и фаворитизъм (макар и умело маскиран), простиха цяла серия младежки грешки на германеца.
Съжалявам за разочарованието на фераристите, но ако Алонсо беше спечелил със седем или по-малко точки преднина, титлата му щеше да е белязана от горчивия вкус на някои мошенически титли на Хер Шумахер (заради които го намразих още от Бенетон).
А защо да не прибавим и блудкавата титла на Хамилтън, при все че ми е фаворит, не исках да стане шампион по този начин и да го оплюят.
Да ме прощават за откровеността феновете и на двата отбора!
То какво не се омаза с пари и политика напоследък, че Формула едно ли ще прави изключение...
А, и не разбрах и какво искаше Алонсо от Петров във обиколката за прибиране...!!!???
Да не би да му прави чест!?
Първоначално публикуван от ivied
Преглед на мнение
Ред бул си заслужиха титлите. Бях за Уебър, но...
Моят фаворит не спечели, щото такава кола плюс издънки, не става.
Ред Бул обаче, супер кола и фаворитизъм (макар и умело маскиран), простиха цяла серия младежки грешки на германеца.
Съжалявам за разочарованието на фераристите, но ако Алонсо беше спечелил със седем или по-малко точки преднина, титлата му щеше да е белязана от горчивия вкус на някои мошенически титли на Хер Шумахер (заради които го намразих още от Бенетон).
А защо да не прибавим и блудкавата титла на Хамилтън, при все че ми е фаворит, не исках да стане шампион по този начин и да го оплюят.
Да ме прощават за откровеността феновете и на двата отбора!
То какво не се омаза с пари и политика напоследък, че Формула едно ли ще прави изключение...
А, и не разбрах и какво искаше Алонсо от Петров във обиколката за прибиране...!!!???
Да не би да му прави чест!?
Коментар