Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Действително има още много пасти да изяде, докато стане нагъл като Шуми, но е на добър път.
    Не си спомням, някога Хам да е бил изпреварван толкова трудно от когото и да е.
    Това на Пилето, си беше откровено пречене и не случайно от бокса му го намекнаха. На всеки завой правеше по две промени в траекторията, докато е позволена една, особено на Аскари. Иначе, негъра щеше да го задмине доста по-бързо.
    А всъщност е мнооого далеч само от стажа на Шуми.
    Дори Дженсън, който ги следеше отблизо, каза че Шумахер не е бил особено коректен. Той го задмина малко рискувайки, но неговите настройки му позволяваха една идейка по-голяма скорост.
    Така стоят нещата обективно.
    А иначе, не го приемам лично, както надявам се и ти.
    Това е просто дискусия между тифози, които имат някаква представа от тоя спорт и затова ми е приятно да пиша в темата.

Наздраве!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Абе Саше, имах предвид нищо лично към Хамилтън.
      Иначе с теб, нали отдавна сме се разбрали, че сме просто фенове, всеки със своите пристрастия.

Наздраве, наздраве, ама що не се обади като беше в София да си го кажем на живо и да си спорим на воля.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
        Абе Саше, имах предвид нищо лично към Хамилтън.
        Иначе с теб, нали отдавна сме се разбрали, че сме просто фенове, всеки със своите пристрастия.

Наздраве, наздраве, ама що не се обади като беше в София да си го кажем на живо и да си спорим на воля.
        Е как да ти се обади, като само плюеш по Хамилтън?
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

формула 1 и offroad - Иначе казано Култард проверява дали RedBull става за offroad:
          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
          Walter Rohrl
          GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Никой не говори за "решетката", а тя си е интересна. Май не е имало такова разпределение, но и нищо ново. Дано поне вали. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:icon_biggrin.gif
Прегледи:17
Размер:172 Байта
ID:5306157
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Сам ли ще си чета и пиша?
              Да питам: Редовна ли е колата на Фетел, че нещо взе да ме съмнява.
              Абе, добре че Бътън се провря между двамата...

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                Сам ли ще си чета и пиша?
                Да питам: Редовна ли е колата на Фетел, че нещо взе да ме съмнява.
                Абе, добре че Бътън се провря между двамата...
                Сигурно е редовна,щом и предпоследната обиколка не излезе кола за сигурност

Коментар

Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнение
                  Сигурно е редовна,щом и предпоследната обиколка не излезе кола за сигурност

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                    формула 1 и offroad - Иначе казано Култард проверява дали RedBull става за offroad:
                    Можеха едни калобрани поне да метнат на болида......
                    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

След поредния полпозишън всичко се е умълчало. То, като че ли, има да се каже нещо. Може да се чудим кой ще бъде втори и трети. Догодина пак така. Новости? Чааак 2014 и турбо моторите.

Коментар

Ако Хамилтън не се беше издънил с времето, вероятно щеше да вземе пола. Но, то неговите издънки станаха резон, както пол позишъните и победите на Себ.
                        Очаквам интересно състезание.

Коментар

А коментаторите пак гледат друго състезание... По добре да пуснат директно коментарите и звука на RTL.
                          И как така двукратният световен шампион не може да изпревари в състезание другия двукратен. То може и да го изпревари де, докато гледаме глупостите сега.
                          Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Ветел просто не може да изпреварва. Резил за световен шампион. Браво на Алонсо и естествено Бътън, който отнова направи страхотно състезание. Ако някой е гледал пресконференцията да каже защо спря след финала, горивото ли свърши? Рената се събудиха на това състезание, дано и в следващите е така. Хами пак пак нещо е ядосан на Маса , като цяло скапано състезание за него. На 2 пъти му свършиха гумите, явно прекалено ги натоварва. Не беше атрактивно състезание, но пистата винаги ми е харесвала. Шуми и той добре кара. Алонсо ме изненада това състезание, направо скърши мерака на Ветел за победата. Накрая дори за втората позиция . Ама така е, като не можеш да изпреварваш...ако го тупнат в по-слаба кола ми той ще потъне.

Коментар

Не съм учуден от класирането. Очаквах Макларън и Ферари да са много силни на тая писта.
                              Комплименти на Фетел за титлата, но съм на мнението на колегата по-горе.
                              Бътън наистина направи перфектно състезание. Колата му беше по-добре настроена от тази на Люис и карането му беше много по-добро.
                              Дали така ми се стори, или имаше един много куриозен момент в състезанието с Алонсо и Фетел.
                              И двамата прелетяха старт-финалната права с отворени ДРС...
                              Дали Алонсо сбърка или имаше някой пред него не видях, но няма право.
                              Иначе, и той кара много силно.

Коментар

Бъдете по-обективни!Макларън имаха хубава кола този сезон,но RB7 беше по-добра.Не съм фен на лимонадите,но титлата на Фетел е повече от заслужена.По-добрите пилоти са в по-добрите отбори,за да карат по-добрите коли.
                                След поредната малоумна,комплексарска постъпка на Хамилтън съм на мнение,че препечените нямат работа в моторните спортове... и ските
                                А дали Фетел може да изпреварва-когато се налага... (вижте долу)

Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X