Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Мургавичкият сигурно щеше да ми е симпатичен, ако не го подпираха толкова явно, когато дебютира. Има потенциал за добър пилот, само понякога прави глупости.

Коментар

Първоначално публикуван от Виолета Преглед на мнение
      Има потенциал за добър пилот, само понякога прави глупости.
      Това е най-добрия пилот!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
        Саше, не се коси! Сезон 2012 е нашият, особено ако... сменят Манго с ... Кубица...
        Кубица да си остава в Рено, аз не го пускам, само да направят конкурентна кола.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

Кубица го уважавам безкрайно много и му желая да се завърне колкото може по-скоро.
          Хамилтън е много талантлив пилот и си е зслужил всичкото подпиране, което е получил. Остава да поуври малко и няма да има кой да му се опре. То, не че сега много му се опират. Мога да го сравня с Алонсо и доста по-малко със Фетел. Въпреки че Фетел бързо узрява. За Шуми, няма да говоря.
          За мен, в момента двамата с Алонсо са най-добрите и след тях Фетел.
          Същевременно, комплименти на колегата ivied за двойната победа и космическия болид, който им направи Нюи!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Жалко че Бътън не показваше това което може преди години, определено е пилотът който създава най впечеляващите съзтезания напоследък от 2-3 години насам, преди не го харесвах защото си беше посредствен тип но откакто е в МакЛарън явно си намери мястото и ако не лансираха "Блек енд Декер" със сигурност ще покаже още, явно на британците им връзва да се доказват на дърти години а има още доста време докато задмине Менсъл и със сигурност ще го направи ако продължава да кара така. А па и некак си "Ходещия Чичко" по ми лови дикиш отколкото неква "Лимонада", всички останали на мезета
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

В това състезание се откроиха венецуелски и японски расист. А пък този, дето саботира Шуми навръх празника му не знам какъв е.
              Една цифра изчислих току-що:
              ДиаРеС-и, КЕРС-и, 600кг. тегло и 2.4 л. двигател - и въпреки това вчера на състезанието са горили средно по 65.5 л/100км. Честно, мислех, че при тази аеродинамика 300км/ч се поддържат по-евтино.

Коментар

С венецуелския се нямат от Монако. Кобаяши, не го удари нарочно. Мисля че вината си беше негова, както и си призна самия той, но така или иначе си беше нормален състезателен инцидент.
                Разходът, вероятно е една идейка по-малък, но пак си е фрапиращ
                А при 300 км/ч, теглото на колата+ аеродинамичното притискане почти се удвоява, така че си трябват коне и съответно зоб...

Коментар

Ами ония картечници, коментаторите, споменаха между другото и 3.35 кг/обиколка. Но понеже така нищо не ми говори, го превърнах в нашите си единици - л/100км.

Коментар

Резервоарите им се въртят около 180 литра, ама всеки гледа да качи по-малко. Споменаха и, че харчат малко повече от150 литра за това състезание. А състезанията са по около 305 км.
                    Япончето е скромно момче по природа и не са му присъщи к...ски номерца, въпреки агресивния му стил, докато бурната венецуелска кръв с подправки на вендета е съвсем друга история.
                    Гледал съм ги в GP2 и двамата. Кобаяши е по-добрия. Не знам нашите заспали коментатори, какво толкова го превъзнасят Пастора. И там си беше леке.
                    ПП: Почти не съм пропускал състезание от GP2, в периода в които бяха там настоящите пилоти от Ф1.

Коментар

Беше си състезание на Шуми. За съжаление камерите следяха първите.
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Aa, видяхме ние - 18 задминати и един прескочен, показа старото куче класа. Но настоящето е на два пъти по-младите, няма начин.

Коментар

Шапка му свалям на Шумахер, макар че никога не съм му бил фен.

Коментар

Съжалявам, че не можах да я гледам. Шумахер винаги ми е бил любимец №1, още от самото начало като почна.

Коментар

Нашите коментатори гледат други състезания, много им се дразня на неточностите, бъркат се съотборници, пилоти и то при всичката информация, която им тече покрай тях, само малко да погледат преди да се изцепват. Съжалявам, че не мога да хвана RTL там коментаторите са невероятни, въпреки че им хващам 1/3 от приказките. Зарядът е друг, настроението, емоция...
                              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

За Монца утре ми прави впечатление "отборното" поделяне на стартовите позиции

Ред Бул - Рено
                                Макларън - Мерцедес
                                Макларън - Мерцедес
                                Ферари
                                Ред Бул - Рено
                                Ферари
                                Рено GP
                                Мерцедес GP
                                Мерцедес GP
                                Рено GP
                                Форс Индия - Мерцедес
                                Форс Индия - Мерцедес
                                Уилямс - Косуърт
                                Уилямс - Косуърт
                                Заубер - Ферари
                                Торо Росо - Ферари
                                Заубер - Ферари
                                Торо Росо - Ферари
                                Лотус - Рено
                                Лотус - Рено
                                Върджин - Косуърт
                                Върджин - Косуърт
                                HRT/Испания - Косуърт
                                HRT/Испания - Косуърт

Аз ще викам утре за Ферари, ама дали има смисъл...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X