Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Имаше театър и в Макларън. Явно предварително уговорен, или в последствие завоалиран в комуникациите.
    Как стана така че Хамилтън изведнъж намали, а беше на една кола разстояние от Дженсън...?
    Това много преди да имаше проблеми в скоростите.
    Много му дойде изнанагорно тоя сезон и ако наистина така се ...ват с него, за съжаление май вярно ще го напътят при Алонсо от 13 година.
    Театъра в Ред бул и на мен ми се изясни. Особено, след като малкия се похвали по радиото, как карал като Сена с проблеми...с толкова безгрижен тон...
    Шапка свалям на Алонсо и Бътън за шампионското каране!

ПП: А следващия сезон, здраве и живот, ще го гледам по чужда телевизия, та дори и бъкел да не разбирам какво казват.
    Хамилтън, не бил послушал състезателния си инженер, като му казал че има проблеми. Хах!!!
    След като инженера му каза, да кара докато може.
    Баси смешниците! Баси гостите! Баси коментара!!!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

На бразилците пак не им провървя пред родна публика. Защо ли така?

Коментар

Имам чувството, че и следващата година, поне първата 1/3 от сезона, болида на говедата ще е над останалите. Много ми се иска Райконен да се върне, но в някой сериозен отбор. Не виждам смисъл пилот като него да се навре в отбор с купища проблеми, който няма пари да си ги реши. Чисто хабене на талант ще е.
        А на бразилците не им върви, защото просто не блестят с нищо.
        Ехх, ако хващах ббс, с удоволствие щях да го следя там. Уникални водещи, без нито една реклама! Адекватна работа.

Коментар

Отново манипулация - всекиму според нуждите. Откога мърморя по въпроса. Радвам се, че накрая се съгласихте. Иначе, класирането е реално - който каквото показа през сезона, това и получи накрая. Май Алонсо заслужаваше повече. С неособено добра кола, можеше да е втори.
          Лошото е, че ни развалиха кефа от последното състезание. Включително и говедата от TV 7! Умишлено подчертавам! Искам да го прочетат и да ме съдят. Когато пилотите отиват към стълбичката на победителите, когато наблюдаваш реакциите на първите, когато очакваш финала на сезона не е допустимо да гледаш реклами! Доколкото си спомням, имаше случай при който изпуснаха част от награждаването.
          А за догодина да си пожелаем и нови водещи...
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Безапелативно съгласен!

Коментар

Божич, ти сътвори най-дългия пост в кариерата си. Явно много са те ядосали от ТВ7. Според мен си прав наполовина - Жоро Иванов си върши добре работата, или поне е най-добрият досега.
              За това качество на програмата си плащаме с няколко рекламни паузи и ядове с водещите, а ако пуснат F1 в HD формат не ми се мисли. Или пък ще си плащаме за всеки кръг, тогава няма да има недоволни. Най-доволен ще е Барни.

Коментар

Ама, никой не им отрича че са информирани. Те обаче трябва да коментират какво се случва в момента на пистата, а не да ми бистрят теории и политики. Това е все едно по време на мач, докато единия отбор разгръща атака по крилото, коментатора да говори за трансфери и лични достойнства на някой играч.

Коментар

Или изпуснал питстопа на Алонсо да се чуди: "Какво става с Алонсо? Вече е на 25 секунди..."
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз пък се радвам, че има бългаски коментар, все пак казват някои интересни новини и факти.
                    Вчера не ги слушах много, но и аз съм ги засичал да говорят глупости.
                    Според мен обръщате толкова внимание на коментаторите, защото самата формула е скучна

Коментар

На мен ми направи и друго нещо впечетление, когато Уебър настигна Фетел /който тогава вече имаше "повреда в скоростите"/ на правата с включен ДРС болида му вървеше с точно толкова километра в час, с колкото беше и Фетел.Тогава даваха диаграми на движението им в километри и включеният ДРС на Уебър.Зада може той да го изпревари другият намали много видимо в последствие.Извода е че, или Уебър наистина не може да си настрои изобщо колата /това обаче не го вярвам толкова/, или найстина му дават да кара съвсем друга кола-това вече ми изглежада истина.Циркаджийските номера на Хорнен и сие наистина си приличат на австрийски.А на Фетел, мисля че настина му идва времето да се докаже и с по слаб болид, както каза вече Браун.Ако го кара както Алонсо се мъчи с Ферарито /а преди това и с Реното/ го признавам истински!

Сезонът приключи и пожелавам на всички здраве и късмет и до нови срещи тук!Успех
                      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

http://www.gol.bg/f1/2011-11-29/ofic...rmula-1.118994
                        0осем9осем7шест0осем7едно
                        Миро

Коментар

Ще стане доста интересно с 6 световни шампиона.
                          I am just a simple man.

Коментар

Уааа, твърд фен съм на Райконен!! Още повече се кефя, че избра и най-красиво боядисания болид! Сега ще видим истинската скорост на Реното, пък и отбора налива кеш. Мога само да предполагам, че ако е във форма, ще се движи с Маса и Розберг, някъде там са възможностите на колата ми се струва.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                              Уааа, твърд фен съм на Райконен!! Още повече се кефя, че избра и най-красиво боядисания болид! Сега ще видим истинската скорост на Реното, пък и отбора налива кеш. Мога само да предполагам, че ако е във форма, ще се движи с Маса и Розберг, някъде там са възможностите на колата ми се струва.
                              Надежди... Ако искаш можем да се обзаложим че в първия си сезон няма да направи нищо забележимо. Боята за съжаление не движи колата.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Надежди... Ако искаш можем да се обзаложим че в първия си сезон няма да направи нищо забележимо. Боята за съжаление не движи колата.
                                Не очаквам от първия сезон да ги намачка, но съм убеден, че ще има проблясъци! Болида е способен на такива. Хайфелд преди да го изгонят /което беше пълна глупост/, показваше че колата може на някой писти, а отпаданията му бяха не по негова вина. Това рено няма проблем да се движи с темпото на форс индия и торо росо, които пък в състезанията не рядко прескачат най-бързият мерцедес.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X