Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
    Не, нарича се уважение...
    Уважение за положените усилия - ОК. Но са всичко друго, но не и големи таланти и шампиони. Шумахер се изнесе от Бенетон във ферари, към тоя момент посредствен отбор, и Хил практически нямаше конкуренция, освен вечния втори Култард. То затова и си отиде скоропостижно от Уилямс. А на следващата година Шумахер беше развил болид до степен, да може да се конкурира с Уилямса, и то така, че кой ще е шампион зависеше от последното състезание.

Вилньов за толкова години след това, и в няколко отбора, включително и такива без проблеми с финансирането, не показа нищичко.

Същата история и с Монтоя по-късно. Големите приказки, големия талант, и накрая - едно голямо нищо.

В същия тоя период, тоя хаймана, дето в момента е направил болида, дето мачка наред, беше направил Уилямса, a после отиде в Макларън и за няколко години отново направи кола, която беше на върха доста време.

Сега нядвам се ме разбра. Едни обикалят по няколко отбора, и все са на върха и показват резултати, а други просто се оказват на правилното място в правилното време, и веднъж излязли от тая комбинация - нищо.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Уважение за положените усилия - ОК. Но са всичко друго, но не и големи таланти и шампиони. Шумахер се изнесе от Бенетон във ферари, към тоя момент посредствен отбор, и Хил практически нямаше конкуренция, освен вечния втори Култард. То затова и си отиде скоропостижно от Уилямс. А на следващата година Шумахер беше развил болид до степен, да може да се конкурира с Уилямса, и то така, че кой ще е шампион зависеше от последното състезание.

Вилньов за толкова години след това, и в няколко отбора, включително и такива без проблеми с финансирането, не показа нищичко.

Същата история и с Монтоя по-късно. Големите приказки, големия талант, и накрая - едно голямо нищо.

В същия тоя период, тоя хаймана, дето в момента е направил болида, дето мачка наред, беше направил Уилямса, a после отиде в Макларън и за няколко години отново направи кола, която беше на върха доста време.

Сега нядвам се ме разбра. Едни обикалят по няколко отбора, и все са на върха и показват резултати, а други просто се оказват на правилното място в правилното време, и веднъж излязли от тая комбинация - нищо.
      Явно не се предаваш никога.

Нали с това започнах. Хил показа качества и резултати и в посредствените отбори в края на кариерата си.
      Конкуренцията е убийствена и както и да ни изглежда, случайни неща няма.
      Като наречеш пълни дупки спортисти, световни шампиони в спорт където има само добри и изключителни пилоти, няма да омаловажиш постиженията им. И ако не е фенско пристрастие, си е меко казано смешно(да не използвам друга дума).

Сега надявам се и ти ме разбра...

Коментар

Явно не се предаваш никога.

Нали с това започнах. Хил показа качества и резултати и в посредствените отбори в края на кариерата си.
        Конкуренцията е убийствена и както и да ни изглежда, случайни неща няма.
        Като наречеш пълни дупки спортисти, световни шампиони в спорт където има само добри и изключителни пилоти, няма да омаловажиш постиженията им. И ако не е фенско пристрастие, си е меко казано смешно(да не използвам друга дума).

Сега надявам се и ти ме разбра...
        Е какви резултати показаха извън Уилямс? Кола ли развиха? За титла ли се бориха?

В arrows - едно второ място след Вилньов и преди Шумахер с калпавото ферари, на което след това му трябваше още година, за да заприлича на нещо, че да се бори с Макларън (където - познай от веднъж... пак се мъдри Ейдриън Нюи като конструктор).

Победата му в Jordan - при мокро време и 8 финиширали коли с нито един претендент за титлата измежду тях, и заповед към малкия Шумахер да не го изпреварва. И това, карайки кола, предната година на 4-то място при конструкторите, и отново на 4-то място в сезона, дето Хил я кара. Развитие?

После в следващия сезон, в същата кола с която Френцен става трети, нашичкия прави едно голямо... нищо и си отива от формула 1 с "гръм и трясък", не знаейки до последно ще завършва ли сезона, или няма да го завършва.

Страшен!

Къде са постоянните стабилни резултати? Къде е развитието на отбор или кола?
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да бе, прав си. "Пълна дупка", пък и това всичко на 39г.
          Виждаме какви успехи има Шуми на подобна възраст в доста по добър тим.
          Въпреки, че за славата на старите кучета, много се надявам да направи нещо запомнящо се следващия сезон.

Коментар

Виждаме какви успехи има Шуми на подобна възраст в доста по добър тим.
            Шуми развива кола. Поредната. Това му е задачата. При това устойчиво - виж му резултатите откак е в тоя тим. И въобще няма претенции за нищо повече.

А "доста по-добър", спрямо кой тим? Пред него са Ред Бул, Макларън, Ферари. Общо взето - аналогичен случай с четвъртото място на Jordan (на косъм, между другото).

Коментар

Шуми кара и това се знае. Този сезон направи доста глупави катастрофи от сорта на Хамилтън, но пък е кеф да го гледаш. Мерцедес е на дистанция от първите три отбора и на дистанция от останалите. Карат си в свое състезание, но нищо чудно от догодина или по следващата, да се намесят в борбата за титлата. Личи си, че наливат пари с кашони в качествени хора и това няма начин да не ги изведе на върха. Сигурен съм че Шумахер е доволен да работи в такъв отбор, с амбиции и бъдеще.
              А нашите коментатори са толкова зле, че ми иде да замеря ТВ-то. Последните 3 състезания нямах възможност да ги гледам пряко, затова си ги теглих от интернет. Еее попаднах на англииска телевизия. Гледах и сегашната квалификация на Сузука така. Еди Джордан, Култард и още двама журналисти коментират. Тия хора са на светлинни години от нашите. Моля се да намеря ББС, за да гледам тяхното предаване. Сигурен съм че и РТЛ е супер, но за съжаление немският ми е мъгла.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Шуми развива кола. Поредната. Това му е задачата. При това устойчиво - виж му резултатите откак е в тоя тим. И въобще няма претенции за нищо повече.

А "доста по-добър", спрямо кой тим? Пред него са Ред Бул, Макларън, Ферари. Общо взето - аналогичен случай с четвъртото място на Jordan (на косъм, между другото).
                Е не сравняваш Мерцедес с Джордан...и Шумахер без претенции......
                Ма аз не ги разбирам толкова нещата, щом казваш, може и така да е.

Коментар

Е не сравняваш Мерцедес с Джордан...и Шумахер без претенции......
                  Ма аз не ги разбирам толкова нещата, щом казваш, може и така да е.
                  Да, сравнявам Мерцедес сега, с Джордан тогава. Все 4-то място при конструкторите. Информация из мрежата колкото искаш.

А помниш ли защо Хил отиде в Arrows и после в Джордан? Той, великия, не бил оценен от останалите. Смешно. А можеше да кара в Макларън, примерно. Ама то каквото човек сам си направи....

Коментар

Съзнаваш ли, че го сравняваш с най-добрия
                    Хайде стига фенски пристрастия...
                    Най-добрият умря на първи май 94-та.
                    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                      Най-добрият умря на първи май 94-та.
                      Най-добрите не умират. Поне не така. Най-добрите оцеляват всеки път и стават световни шампиони. И колкото повече пъти го правят, толкова са и по-добри. А тия с най-многото пъти се знаят кои са. Всичко друго са спекулации.

Коментар

Отадвна шампионите не са това, които бяха. Нито пък колите. Нито пък зоните за сигурност. Нито цялата формула едно. Бих искал да видя прословутите многократни световни шампиони как карат тенекиена формула с 1400 к.с. с турбо колкото вентилатора на тавана в дъжд и изправарват всчики без едни с една обиколка.
                        Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                          Отадвна шампионите не са това, които бяха. Нито пък колите. Нито пък зоните за сигурност. Нито цялата формула едно. Бих искал да видя прословутите многократни световни шампиони как карат тенекиена формула с 1400 к.с. с турбо колкото вентилатора на тавана в дъжд и изправарват всчики без едни с една обиколка.
                          Някои сигурно ще могат, други едва ли. В случая обаче ставаше дума за състезатели от едно и също време, а не за Фанджо и Бътън да речем.

Коментар

Леле, какъв спор се е разразил в резултат на моите сравнения.
                            Държа да отбележа, че по "него" време бях фен на Уилямс Рено. Радвах се на титлите и на Хил и на Вилньов. И намразих Шумахер. Сега правя аналогия на неговата арогантност и гафове със Хамилтън. А пък много хора тук ми "казват", как Фетел бил новия Шуми
                            Па по него време, Ферари ми бяха симпатични с тези техни каручки, 12 цилиндрови и Алези и Бергер. И вечно нещо не им стигаше...
                            Сетне ми станаха симпатични Макларън с Мика и оня другия, на когото неуслужливата ми памет не ми извиква името. Още бяха с ливреята на Марлборо.
                            Оттогава съм фен на Макларън и до днес, а заради Мика и по-късно Кими, станах запалянко.
                            Сега съм фен на Хам, и въпреки че прави най-кривашкия си сезон до сега, съм сигурен че има данни за многократен шампион.
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

"оня другия" беше Култард.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                                ...
                                Държа да отбележа, че по "него" време бях фен на Уилямс Рено. Радвах се на титлите и на Хил и на Вилньов. И намразих Шумахер.
                                ......
                                Сега съм фен на Хам, и въпреки че прави най-кривашкия си сезон до сега, съм сигурен че има данни за многократен шампион.
                                Е, просто няма начин - аз съм точно обратното. Заклет фен на Шумахер. Хил и Вилньов - вечно плачещи некадърници. Хамилтън - разглезен негър дето не му е мястото там, а в някой рап генг.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X