Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Фетел направи добро състезание и си заслужи победата. Жалко, че нямаше кой да му се противопостави. На мнението на Трипера съм. Ако стартират в близки позиции с Макларъна (щото той на практика само един се състезава с главна буква), ще му се получават по-трудни победите. Но на Макларън, наистина им трябва още съвсем мъничко, за да ги догонят.
    Много ме накефиха Алгерсуари и Сутил.
    Ферари са четвърти според мен. И Мерцедес могат да ги бият, засега.
    Евала на Маса!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Тъййй. Май всичко почна да си идва на мястото : Три болида с дв-л Мерцедес на подиума днес.
      Честито на пилотите на Макларън за двойната победа ! На Бътън , защото направи добър старт и страхотна тактика за дъжд . И на Хамилтън за страхотните изпреварвания , с което напомни за върховите години на Шуми.
      ... апропо , днес кой не хвана Шуми - той не го би !
      Според мен обаче ветерана още не е за отписване . Поне има достатъчно мъдрост за развитие на болида , пък и с новите доработки за Испания ... не се знае знае ли се .
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        Тъййй. Май всичко почна да си идва на мястото : Три болида с дв-л Мерцедес на подиума днес.
        Честито на пилотите на Макларън за двойната победа ! На Бътън , защото направи добър старт и страхотна тактика за дъжд . И на Хамилтън за страхотните изпреварвания , с което напомни за върховите години на Шуми.
        ... апропо , днес кой не хвана Шуми - той не го би !
        Според мен обаче ветерана още не е за отписване . Поне има достатъчно мъдрост за развитие на болида , пък и с новите доработки за Испания ... не се знае знае ли се .
        Определено смятам че "ветерана" е взет от мерцедес да развие автомобила им а не да печели състезания , а мен ме изкефи класирането на руснака , не спират коментаторите да наблягат че е там само и единствено заради спонсорите си сякаш за другите това не важи , дано има късмет и да им запуши устите

Коментар

Първоначално публикуван от maikallllll Преглед на мнение
          Определено смятам че "ветерана" е взет от мерцедес да развие автомобила им а не да печели състезания , а мен ме изкефи класирането на руснака , не спират коментаторите да наблягат че е там само и единствено заради спонсорите си сякаш за другите това не важи , дано има късмет и да им запуши устите
          Дано! Като гледам Рено доста бързо наваксва изоставането си от фаворитите и е едва на 14 точки от Мерцедес. Щом и Петров започна да финишира В състезания при това с точки имат шансове за по-предно място от 5-о при конструкторите.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Рено винаги са били фактор в моторните спортове повечето големи състезатели са карали техни автомобили , някак си стоят и дебнат да накажат "големите",но успехите май идват когато не са самостоятелен отбор , навремето когато бяха УилямсРено и Бенетон , останалите им дишаха прахоляка ,явно че старите лисици и техниката им са добра комбинация
            Спомням си преди няколко години когато Шумахер катастрофира и повикаха по спешност Райконен да кара Ферарито финишира втори при първия си старт , а преди това си беше пълен опашкар , представяте ли си какво шоу би било преди всеки старт да се тегли жребий кой коя кола да кара лудницата щеше да е пълна

Коментар

В анкетата гласувах за Бътън - и се радвам, че спечели 2-ра победа. Този път Фетел остана 6-и. Браво и на Хамилтън - 2-ри, след 4 влизания в бокса. Въпреки прекалено многото ограничения в правилника състезанието не беше никак скучно.

Коментар

Определено смятам че "ветерана" е взет от мерцедес да развие автомобила им а не да печели състезания
                Дали и Шуми си мисли същото? Ще рискува имидж от 7 титли за да развие една кола, надали. Ако не покаже нещо следващите стартове по добре от Мерцедес да се замислят за някой друг Топ Пилот, даже Кими мисля че е най-добрия вариант в момента. Получава се нещо като с Марадона мина през няколко клуба само да се докаже че може да стане за смях на дърти години. Никога не съм му бил фен, но е факт че си е жива легенда и завръщането му във Ф1 според мен е огромна грешка.

п.п. Днес определено ми стана жал за него, сигурно през цялата му кариера не са го изпреварвали толкова.
                Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                  Дали и Шуми си мисли същото? Ще рискува имидж от 7 титли за да развие една кола, надали. Ако не покаже нещо следващите стартове по добре от Мерцедес да се замислят за някой друг Топ Пилот, даже Кими мисля че е най-добрия вариант в момента. Получава се нещо като с Марадона мина през няколко клуба само да се докаже че може да стане за смях на дърти години. Никога не съм му бил фен, но е факт че си е жива легенда и завръщането му във Ф1 според мен е огромна грешка.

п.п. Днес определено ми стана жал за него, сигурно през цялата му кариера не са го изпреварвали толкова.
                  Много си прав,особено като гледам как се представя съотборника му Нико Розберг,двама с една и съща кола.
                  ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение

Ами почти съм убеден че колкото и да му се иска и на него самия му е ясно че просто вече е много далеч от формата в която е бил ...... и освен със съвети и помощ на отбора с опита натрупан през годините друго няма да може да направи . Кой ще е този наивник който ще повярва че след няколко годишно отсъствие той ще се върне и край пак ще почне да побеждава ....... самия Той е казал че колата която кара в момента няма нищо общо с колите с които се е състезавал преди !!! А и друго нещо, според вас какъв би бил стимула на такъв голям шампион да се завърне отново и то не каде да е а в кръвния враг на Ферари ,та той се бе превърнал в нещо като емблема на скудерията ........... ПАРИ и то много ПАРИ !!!!!!!! Да си кара колкото може и това е , а за младия му съотборник се радвам за него , нека побеждава пича , миналия сезон го сочиха с пръст и едва ли не като разочарование сред младите пилоти , и той да им запуши устите

Коментар

А и друго нещо, според вас какъв би бил стимула на такъв голям шампион да се завърне отново и то не каде да е а в кръвния враг на Ферари ,та той се бе превърнал в нещо като емблема на скудерията ........... ПАРИ и то много ПАРИ !!!!!!!!
                      Освен пари,на този свят има и нещо наречено приятелство и лоялност.Рос Браун го направи велик,защо пък Шумахер сега да не му връща жеста.Пари си има достатъчно...

П.П:Шумахер никога не ми е бил любимец
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                        Освен пари,на този свят има и нещо наречено приятелство и лоялност.Рос Браун го направи велик,защо пък Шумахер сега да не му връща жеста.Пари си има достатъчно...

П.П:Шумахер никога не ми е бил любимец
                        И на мен , но думата приятелство и лоялност ........ в тези среди ........ просто ми е трудно да го повярвам , може да са били добър екип и т.н. но ....... приятелство едва ли не ми се вярва по скоро бизнес

Коментар

Подобни квалификации за лицето М.Ш. особено от моята уста са също странни(особено като се има предвид как спечели две от титлите си).Но според мен са единствената логична причина.Нима някой ще му откаже доживотен пост с тлъста запалата във Ферари?Не вярвам...
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
                            Много си прав,особено като гледам как се представя съотборника му Нико Розберг,двама с една и съща кола.
                            Не се знае дали са със една и съща кола, само състезателните инжинери знаят това.
                            Р.П.(RFF) 0898677590
                            Пътна помощ
                            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                              Подобни квалификации за лицето М.Ш. особено от моята уста са също странни(особено като се има предвид как спечели две от титлите си).Но според мен са единствената логична причина.Нима някой ще му откаже доживотен пост с тлъста запалата във Ферари?Не вярвам...
                              Забравяш рокадите които станаха в отбора , някой хора напуснаха ,други направо си избягаха ............. трети помолени учтиво да се оттеглят ..........

Коментар

Двойна победа за моя отбор!
                                Не можах да гледам състезанието, но много се радвам.
                                Шумахер и аз никога не съм го харесвал, не само защото съм върл антиферарист. Не го харесвах още в Бенетон, но не мога да отрека, че БЕШЕ гениален пилот. И все пак ми е неприятно да го виждам в тази ситуация.
                                Новият Шумахер е Хамилтън!
                                Може да не е на първо място сега , но винаги най-голямото шоу го прави той. Млад, на моменти безразсъден, нагъл, агресивен...
                                Това ако не ви напомня за Шуми в началото...не знам.
                                Затова съм го посочил като претендент номер едно за титлата.
                                Ако събереш изпреварванията му за тези четири състезания...
                                Някои не правят толкова за цял сезон.

ПП: Жалко, че расистите в България го плюят толкова.
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X