Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
    Как става това като разликата е 8 часа?

Взето от сайта формула1.бг:

Това означава старт на борбата за разпределение по местата на стартовата решетка в 02:00 ч българско време, няколко часа преди началото на надпреварата в неделя от 08:00 ч.
    ЕДИТ:

Сега прочетох (като не четем до края), че се отлага за Неделя от 02:00 часа българско време, а състезанието от 08:00.
    Поздрави!
    Последно редактирано от D. Bibov; 16-03-13, 12:49.
    Nissan Terrano 2.7 TDi
    ----------------------------
    Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

В момента е много интересно!Гледате ли?
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

Според мене за Ферари е добро начало на сезона 2-ри и 4-ти и в момента начело по точки при конструкторите. 1-ви и 3-ти Кими и Фетел.
        Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Който е изтървал началото като мен, сега гледа най-интересните моменти по RTL!
          Р.П.(RFF) 0898677590
          Пътна помощ
          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Аз съм доволен от състезанието. Стратегията на Кими сработи, заслужена победа. Моя любимец, според мен кара много силно, малко не му достигна да се доближи до Кими в края и да се получи много интересен финал. От Ферари кой знае каква стратегия не очаквам, все пак имат три загубени шампионата в последните години..

Коментар

Аз мога само три букви да напиша: КЕФ!
              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Да не пророкувам още от първото състезание, но все пак се надявам, тази година вече шампионатът да ми бъде интересен.
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                  Да не пророкувам още от първото състезание, но все пак се надявам, тази година вече шампионатът да ми бъде интересен.
                  Първото състезание мина добре и беше интересно. Дано и за напред да си остане така
                  Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Интересно състезание. Дано Ферари се стегнат и най-накрая да помогнат на някой от пилотите си да стане шампион.
                    Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

Супер състезание! Малкия лимонададжия секна пиенето на Кими на подиума, ама съм сигурен, че и в момента наваксва

Коментар

Браво на Кими! След като Шумахер вече го няма той ми е любимеца!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

Аз съм приятно изненадан от болида на Ферари! Бърз е (на тях бързина не им е липсвала никога, но вече я има и в завоите), и най-вече - шасито работи перфектно с гумите! Това Ферари да загрее гумите в рамките на една обиколка не помня от кога не съм го виждал (че и да ги пази), още повече на студен и мокър асфалт! Радвам се и за Маса - напомни, че е от големите пилоти в тоя спорт и когато иска може да е много бърз и агресивен. Най се радвам за Лотус обаче - страхотен болид и още по-страхотен Кими. Перфектен старт, перфектна стратегия, перфектно каране - заслужена и безапелационна победа! Очаквах Макларън да са зле, а се оказа, че са много зле и негрото май постъпи много правилно, като си наби камшика в Мерцедес. За мен голямата въпросителна е представянето на лимонадите - че беше студено и мокро - беше, ама беше за всички, а не само за тях... Вариантите са два - не можаха да намерят настройките за конкретните условия, но по принцип болида е добър или тази концепция е достигнала тавана си и от нея няма какво повече да изстискат и от Лотус и Ферари ги настигнаха (а защо не и задминаха)! Разбира се, пиша всичко това с уговорката, че от един старт не могат да се правят генерални изводи, още повече, че състезанието не се проведе в идеални условия, а повечето стартове през сезона ще са при идеални условия или много близки до тях! Определено "пасианса" в Мелбърн обеща интересен сезон и е много вероятно тази година за титлата да се борят цели четири отбора (мисля, че от Мерцедес тоя път ще си покажат рогата още в първата половина на сезона - може да не харесвам Хамилтън, но е много добър пилот и това несъмнено ще се отрази и на развитието на болида)! Абе КЕФ!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                            Браво на Кими! След като Шумахер вече го няма той ми е любимеца!
                            Маай че и аз ще съм така, но едното око все ще ми е във Ферари - това е годината на Алонсо, ако не вземе титла сега, няма повече закога.
                            Тази година ще гледам формулата през замунда. Един час след финала беше там в HD, е с коментарите на Момчи, ама карай. Тоя пич изгражда такива сложни изречения, че не мога да ги декодирам навреме. Тенчев пък, когото харесвам, коментира през един сайт.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                              Маай че и аз ще съм така, но едното око все ще ми е във Ферари - това е годината на Алонсо, ако не вземе титла сега, няма повече закога.
                              Тази година ще гледам формулата през замунда. Един час след финала беше там в HD, е с коментарите на Момчи, ама карай. Тоя пич изгражда такива сложни изречения, че не мога да ги декодирам навреме. Тенчев пък, когото харесвам, коментира през един сайт.
                              Най-ме дразни ( и двамата, не само Момчил), че много им личат пристрастията в коментатрите! На моменти ми идва да хвърля нещо по телевизора, когато от фенщина започват да ръсят откровени простотии.

Коментар

Тренировка 1 в Малайзия:

Втора тренировка:

източник: формула1.бг
                                Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X