Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Това Рено (тазгодишното), беше тотално объркано като концепция с тия ауспуси. Това "гениално" решение, им изигра лоша шега с ограничените възможности за ъпгрейд. Когато НЯМАШ обдухан дифузьор, а всички останали имат, не е лесно. Самите те признаха грешката си, и че са се осмелили твърде много само въз основа на тестовете от тунела, а на пистата е била съвсем друга история.
    Да направиш изцяло нов болид по време на сезона, първо не е лесно, после е скъпо, и после трябва да премина отново всички тестове на ФИА.
    За да си позволиш подобни рискове, трябва да имаш инженер поне от нивото на Нюи. Е, те явно нямат.
    Не става само с ядене!
    Иначе, не е като да нямат "мая". В смисъл, могат да направят добра кола, та било тя и "консервативна", както Нюи нарече тазгодишното Ферари. То наистина си беше доста консервативно, но поне имаха възможности за работа отзад по дифузьора.
    Та ако догодина, понесени на крилете на оптимизма не повторят изцепката, защо Кими да не се представи добре.
    Лично аз, мисля че основният му проблем ще са новите гуми.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Лично аз, мисля че основният му проблем ще са новите гуми.
      Основният му проблем ще са ония безалкохолни питиета, които първите трима получават след финала в арабските страни , макар че като се замисля той повече си пада по твърдото .

пп Дано рената да тръгнат в правилната посока и Кими да загрее бързо.

Коментар

Най-дългото интервю на Кими,което съм гледал/слушал
        ...изглежда мотивиран,дано колата да е здрава,той бързината си я има!

Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Той направо разстопи леда с това интервю

Коментар

Нещо не се радвам много на тези завръщания. Като в колумбийски сериал се очаква всички да ревнат вкупом от щастие, но на практика не става така. Всеки си има златна година-две-пет и после надолу.
            Видя се, че новите отбори и пилоти къртят мивките вече

Коментар

Реших че тук е най-подходящо за питане.
              Някой ще покаже ли утрешното състезание между нашенските авто и мото шампиони? Или и това ще пропуснем?! Както в Германия. Тази година никой не се престраши да го покаже. Информационно затъмнение! Както навремето с бананите...
              Има ли още някой, който да смята България за нормална държава? Шайка подкупни престъпници!
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ето го календара на F1 за 2012 година:

18 Март - Австралия
                25 Март - Малайзия
                15 Април - Китай
                22 Април - Бахрейн
                13 Май - Испания
                27 Май - Монако
                10 Юни - Канада
                24 Юни - Европа
                8 Юли - Великобритания
                22 Юли - Германия
                29 Юли - Унгария
                2 Септември - Белгия
                9 Септември - Италия
                23 Септември - Сингапур
                7 Октомври - Япония
                14 Октомври - Корея
                28 Октомври - Индия
                4 Ноември - Абу Даби
                18 Ноември - САЩ
                25 Ноември - Бразилия

bojitch и аз се надявам да го снимат от някоя тв. Най-много Хоби ТВ на булсат да го снима, не вярва някоя друга тв да се занимава

Коментар

Жена ви ражда! Кой ще кара, Шумахер или Розберг?!

Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

За инфо....

http://formula1.sportal.bg/news.php?id=13741
                    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Аха...Кофти работа.
                      Аз си помислих, че ми препоръчваш да се информирам от този портал по принцип.
                      Инфото е пристрастно и тенденциозно, или копи-пейст с превод. За коментарите, въобще не искам да говоря.
                      Отврат!
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Дали съм разбрал правилно - за да гледам Ф1 тази година ще трябва да съм абонат на Булсатком и на никой друг?

Коментар

... явно да Аз лично много симпатизирам на отбора на Ферари. Фернандо Алонсо е един от любимите ми състезатели в този спорт и силно се надявам през новия сезон да грабне титлата, но и какво ли не бих дала да разкарат Маса от тима... Изобщо не го харесвам и смятам че не може да защити ренумето на Ферари.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                            Дали съм разбрал правилно - за да гледам Ф1 тази година ще трябва да съм абонат на Булсатком и на никой друг?
                            Може и да си абонат на официалния сайт на една африканска държава, ако не държиш да гледаш на живо. може и езика на коментара да си избираш.
                            “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                            Walter Rohrl
                            GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                              Може и да си абонат на официалния сайт на една африканска държава...
                              А кой не е?!?
                              Обаче искам наживо.

Коментар

65 дни до първия старт за годината.
                                2 тима са с неуточнени 2-ри пилоти: Williams и HRT.
                                Няколко младоци: 10 Romain Grosjean Lotus, 16 Daniel Ricciardo Toro Rosso, 17 Jean-Eric Vergne Toro Rosso, 25 Charles Pic Marussia... няколко световни шампиони - всички ги знаем.
                                Да пускаме ли анкета: Кой ще е "Новия" световен шампион за 2012?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X