Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Аз викам и за наще и за червените. Който ще да е , ама на тия им дойде множко тая година. Става ми скучно!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Фетел - 10 полпозишъна в един сезон - втория след Сена.

Коментар

Абе виках за червените, но само Алонсо заслужава, от Маса трябва да се отърват дори ако се налага и неустойки да му плащат.
        В Ред Булите наистина има някаква нечиста сила, която им дава криле. Е, на единия даде, а на другия му взе предното.
        Шуми се би мъжки, трябваше по радиото да му казват да спре.
        Няколко майни изядоха съединителите от ТВ7, от реклами замалко да изпуснем финала

Коментар

• Състезанието ми хареса. Браво на Фетел, Бътън и Алонсо!
          За Фетел, няма какво да кажа. Настоящия, бъдещ световен шампион. Шапка му свалям, но и на Нюи.
          Алонсо беше Ферари днес!!!
          Без него, щяха да са гола вода. Браво! Толкова им може колата, че ...
          Бътън както обикновено напоследък, оптимизира ритъм , стратегия и каране и заслужи второто място.
          Хам, всякаш е на друга планета. Не мога да го позная!
          Вярно е, че не сме силни на стартовете колкото Ферари например, ама някак срамежливо подходи. Сякаш му е писнало от критики.
          Пита тия от бокса, защо не може да изпревари Шуми, дори с ДРС. Ами пиле, НА МОНЦА СИ! Свали си поне един сантим крилото.
          Шуми го направи луд, и можеше още

Коментар

Разликата в задните крила беше огромна!

Коментар

Ами, именно.
              Е толкова пък да нямат даунфорс отзад Маковете...
              Толкова пък да ти е ефективен ДРС-а... То се видя колко.
              За Шуми се знае, че обича повече да го слуша предницата, а задницата не го интересува колко се вее като байрак.

Коментар

Даже си мисля, че той е настоял за толкова малко крило. Все едно си е постоянно с ДРС

Коментар

Поредното състезание което ми хареса! Имаше всичко - и карамбол на старта и изпреварвания! И Шумахер!!
                  Като го знам Хамилтън направо си чаках кога с Шуми ще се спрат в бариерите! Ама наистина днес си беше много срамежлив!
                  Интересно ако Розберг беше оцелял на старта как щеше да се справя с такова крило?
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

DRS, та DRS. Колко да ти даде DRS на Монца? 7-8, преко сили -10 км/ч отгоре. А като си се спънал с предавателни числа и задно крило.... То се видя, че Пилето с малко KERS достигаше по-висока скорост отколкото черния с DRS и KERS.
                    “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                    Walter Rohrl
                    GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Така е.
                      Какви 10 км/ч отгоре?
                      Той на ограничител едва достигаше до Шуми.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                        Той на ограничител едва достигаше до Шуми.
                        Да бе, тоя двигател как ги понесе тия обороти?!!! Газ до дупка и пак нъц!!!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

Хубаво състезание. След последните стартове, за мен Фетел ще е заслужено шампион.
                          Моя човек, каквото можа направи. Поне предизвика тифозите да надвикат болидите в първата обиколка.
                          Страхотна атмосфера на трибуните респект!
                          Колкото до Хамилтън, старото куче го свали на земята.
                          Имам чувството, че очаква да му се прави път. Да ама при бате Шуми тия работи не минават. Жалко, че не се качи на подиума.
                          Бътън също кара като отвързан. Явно им разрешиха да карат свободно до края на сезона.

Коментар

А дали случайно, на три пъти му казваха по радиото "to leave enaugh room", a.
                            А дали случайно, в края на състезанието Пилето призна, че се е накефил да се състезава с пилот с неговата агресивност?
                            А дали случайно, Хам каза накрая "That's racing!"
                            А дали случайно, двамата направиха най-голямото шоу в цялото състезание?
                            Знам ли...
                            Двама пилоти от по-горен клас.

Видя ли някакви мърсотийки да си погаждат при изпреварванията и все още ли си на страната на Малдонадо в Монако?

Евала на Шуми, ама че е приземил черньо е малко пресилено.
                            Черньо се приземи сам с настройките на болида. Бътън рискува и успя.

ПП: И още нешо, Мирко. Макларън не е Ферари. Стига с тия конспиративни теории. Били им разрешили...
                            Просто, Дженсън най-сетне се научи да я кара добре тая кола. Дано и догодина не му отнеме половин сезон.

ПП2: Разликата между Бътън и Маса е светлинни години. Затова на единия му "разрешават", а на другия , още преди старта му казват: "Fernando is faster than you"
                            Последно редактирано от TigerHunter; 11-09-11, 22:55.

Коментар

Рядко оспорвано състезание... весело от първата обиколка... накрая "Ти мина през тревата, а?" Тоя Нюи не знам как ги прави тези коли, но борбата за първото място е безинтересна. Гледах състезанието с малкия и той се кефи вика, кога ще задмине Шумахер, ми не може, няма къде, той иска повече от теб... а сега погледни какво става зад тях, какво... а ми той ги настигнал, а и ги мина и двамата с мигач. Не харесвам изпреварванията с мигач, безинтересни са, Алонсо дава път на по-бързите, няма смисъл да прави обущарски номера, може да лапа гипс, но толкова може магарето. Феноменален Бътън!
                              Вече ми се иска да видя оня русия младеж да се бори с някого, че две титли ги изкара с темпо и пред всички... тъпо ми е!
                              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                                А дали случайно, на три пъти му казваха по радиото "to leave enaugh room", a.
                                А дали случайно, в края на състезанието Пилето призна, че се е накефил да се състезава с пилот с неговата агресивност?
                                А дали случайно, Хам каза накрая "That's racing!"
                                А дали случайно, двамата направиха най-голямото шоу в цялото състезание?
                                Знам ли...
                                Двама пилоти от по-горен клас.

Видя ли някакви мърсотийки да си погаждат при изпреварванията и все още ли си на страната на Малдонадо в Монако?

Евала на Шуми, ама че е приземил черньо е малко пресилено.
                                Черньо се приземи сам с настройките на болида. Бътън рискува и успя.

ПП: И още нешо, Мирко. Макларън не е Ферари. Стига с тия конспиративни теории. Били им разрешили...
                                Просто, Дженсън най-сетне се научи да я кара добре тая кола. Дано и догодина не му отнеме половин сезон.

ПП2: Разликата между Бътън и Маса е светлинни години. Затова на единия му "разрешават", а на другия , още преди старта му казват: "Fernando is faster than you"
                                Саше, изобщо не отричам качествата на Хамилтън.
                                Шоуто го направи предимно Шумахер. Приземи в смисъл, показа му колко пасти има още да изяде докато стане най-добрия. Според мен е мнооого далеч от класата на Шуми. Нищо лично.
                                Бътън дойде в отбор с кола направена и правеща се да е удобна на стила на първия пилот, в случая Хамилтън. Радва ме, че почна да се справя.
                                Колкото до настройките, това си е част от качествата на пилота и инженера му.
                                За Маса вече не знам. В отбора ли е вината, в него ли, но факт е, че Алонсо е казал, че Маса е най-добрия съотборник за него.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X