Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Хамилтън удари съвсем умишлено Маса. Видя се на повторението, как внезапно изви кормилото и заби болида си в изпреварващия го Маса.
    Точно за подобно действие Щумахер отнесе наказание срещу Деймънд Хил преди години.
    Тук обаче не очаквам наказание срещу Хамилтън.
    Защото това което не е позволено за нормалните хора е позволено за афроангличанин.
    Той вече веднъж заплаши с обвинения за расова дискриминация. Смеят ли да го пипнат ???
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Наистина така изглежда,но това беше контриране на занасянето. И двамата влязоха много бързо в завоя, а Хамилтън призна, че карането с по-ниско темпо е охладило спирачките му и затова не е могъл да спре.
      И не е внезапно забил болида си в този на Маса, защото се бяха допряли още преди да навие волана към него.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

То и заради това изказването му е такова.http://formula1.sportal.bg/news.php?id=12731

Коментар

Заглавията и писанията в този портал са тенденциозни и пристрастни. Писах го и там.
          Не се информирам от там. Чета чуждестранни сайтове, като официалния, ESPN и т.н.
          Ако не беше завил към Маса, щеше да се завърти.

Коментар

Аз не споря за това,просто пуснах изказването му.

Коментар

E, какво по-естествено от това, някой да не пуска някой друг? Или се очакваше да каже че понеже е с по-бавна кола, или с празен резервоар, да ги пусне всичките, дето го настигат без бой?

Колкото до това че "не искали да пипнат афроанглиачнина" - едно време и за Шумахер говориха същото, за редица случки. Не виждам обаче към момента някой да му оспорва постиженията. Далеч съм да сравнявам Хамилтън с Шумахер, но аналогията си е съвсем на място в случая.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Никъде не прочетох такава фраза в изказванията му, че нямало да пусне Маса "никога!".

ПП: Признавам си, недоглеждане от моя страна

"Unfortunately at the end, with 21 laps to the end or something, I had to save fuel. Massively. So I had to give Webber the position and then the last lap they said 'okay, now you can push' and I was like 'oh, thanks' after I've let him [Massa] catch me up. But I was not giving him that position, no way."
                Последно редактирано от TigerHunter; 10-07-11, 23:04.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                  But I was not giving him that position, no way.
                  Буквален превод: "Но аз нямаше да му дам тази позиция по никакъв начин."

Същото съвсем свободно може да се преведе: "Никога нямаше да му позволя да ме изпревари."
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Точно затова, си признах че не съм обърнал достатъчно внимание.
                    Не бих цитирал нещо, което не мога да си преведа.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                      Той вече веднъж заплаши с обвинения за расова дискриминация. Смеят ли да го пипнат ???
                      Ти ще видиш какво ще стане, когато имаме и дама - пилот. Или гей - пилот... и т.н.
                      Затова мисля, че защитените видове трябва да си имат отделни състезания.
                      Направиха филм "Белите не могат да скачат" и това беше нормално, ама хайде някой да направи "Черните не могат да пилотират", хайде де! Но уей, мен!

Коментар

Някъде попаднах на това:

"Знаете ли каква сила се изисква, за да намалиш скоростта на болид от Ф1 от 315 км/ч до 185 км/ч? Представете си го така: същата сила, която се иска да накараш слон да скочи 10 метра във въздуха. Ето ви друг факт: налягането в хидравличната система е 3000 psi. Същото бихте изпитали, ако решите да се гмурнете на дълбочина около 2000 метра! Ден преди старта на „Силвърстоун“ ви предлагаме малко цифри, с които да шашнете събеседниците си, когато седнете на по бира да гледате Ф1. Цифрите, които ще видите, са за единица елемент:
                        Двигател: $214 000, Монокок: $118 000, Скоростна кутия: $128 600, Софтуер за телеметрията: $107 000, Задно крило: $13 000, Волан: $29 000, Ауспух: $11 600, Предно крило: $21 500, Спирачки: $3500, 413 км/ч: най-високата скорост, измерена на болид от Ф1, 1,7 сек: времето за ускорение до 100 км/ч, 3,8 сек: времето за ускорение до 200 км/ч, 2,2 сек: времето за спиране от 200 до 0 км/ч."
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ей, задрямахме нещо по лятному май, а?! Прогнози за Джърманито?!
                          Хей фераристите, заради последната победа на Алонсо (дали не и единствената?!
                          нямаше нещо фанфари и паради в червено?!
                          Добре, че и в Макларън станаха интересни... (Не за друго, а помежду си
                          Щото иначе си важи още, дори и след моткането в бокса, за да мине червения напред:
                          "Без КЕРС трудно се тръгва. То пък за какво ли му е. Нали Редбул дава крила.
                          Най-добре Фетел да не участва в квалификацията.
                          Така ще има гуми за три бокса. "
                          Като Вебер става от 18ти трети, то Фетел може да победи от последен."

Коментар

Ейййй.... Не съм сигурен, дали занапред на малкия ще му бъде толкова лесно. Макар че, с тая преднина...
                            Пак казвам, искам по-често да го виждам да се бори за позиции, както Алонсо, Бътън, Хам...
                            Нека докаже, че заслужава да повтори титлата.

Коментар

Фетел тръгва утре чаааак трети Уебър и Хам бяха по-добри днес в квалификацията, обаче като стане навалица в състезанията все нещо им пречи.
                              Дано да завали утре дъжд.
                              Ако гледам състезанието, повече ще го слушам, защото само аз не мога да чуя досега прословутото бучене от обдухването на дифузьорите. Сигурно е и защото коментаторите не спират да дрънкат за секунда.

Коментар

Наистина наредиха се доста шантаво на старта, гаранция ще е интересно, ще има бая закачки.
                                Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X