Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Силно се надявам този път Макларън да вземат своето, но най-вече на едно непредвидимо състезание.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
      Наистина наредиха се доста шантаво на старта, гаранция ще е интересно, ще има бая закачки.
      Дано има и малко дъждец.

Коментар

Супер състезание за пореден път!
        Страхотна битка в първата половина на състезанието в челото.
        Хамилтън кара невероятно както и преди - с колкото може. Този път Макларън бяха на върха и в бокса. Много яко кара и Алонсо, жалко че не се доближиха с Хамилтън в края - убеден съм че щеше да стане голяма драма!Уебър също кара добре. Струва ми се че заради крива стратегия се отдалечи от първото и второто място. Фетел направи грешка, потъна, след което просто не му стигат възможностите за да изпревари този пред него - цяло състезание се влачи след Маса, добре че механиците на Ферари направиха грешка в бокса и това позволи Маса и Фетел да си разменят позициите.

Рено да вземат да си оправят стратегията, ами не само да си винят пилотите- личи си че си стискат спиранията в бокса, гуми ли пестят, механици ли щадят?! Просто си оставят пилотите да се борят с колата след изчерпване на ресурса на гумите.

Много здраво състезание!

Коментар

Как го изчисляват този бензин? Алонсо замалко да изпусне награждаването, ако не го бяха взели на стоп.
          Хамилтън беше брилянтен, друг коментар няма.
          Уебър беше заспал на старта, как може да си провалиш така резултата от квалификацията? Иначе после го раздаваше курназ - Фетел вече бил слабата работа
          Много добро състезание.

Коментар

Заради такива състезания гледам Ф1.
            Явно Алонсо и Хамилтън са най-добрите в момента.
            По-бавното загряване на гумите на Ферари реши първото място.
            Доволен съм, въпреки че моя фаворит остана 2-ри.

Коментар

Супер Хамилтън, супер интересно състезание!
              Мноооого добър Алонсо, и Уебър пуснат на свобода, след като маминото синче се видя, че не може...
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Алонсо трябваше да го оставят още 1,2 обиколки на втората смяна на гуми,но както и да е ,хубаво състезание стана.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                  след като маминото синче се видя, че не може...
                  Обаче май има фенове и във Ферари. Виж как спънаха Маса

Коментар

Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнение
                    Алонсо трябваше да го оставят още 1,2 обиколки на втората смяна на гуми,но както и да е ,хубаво състезание стана.
                    Нямаше смисъл - виж какво стана с Уебър. Накрая Хамилтън въртеше и най-бързи обиколки! Щеше да издуха ферарито след бокса на Алонсо. Макларън изкараха най-добрата стратегия.

Коментар

Що ли не им вярвам?! Ако продължаваше както досега, ставаше безинтересно. Повтаря се случката с Бътън. Като се откъснеш много и...Балтията!
                      Иначе, добре изиграно състезание. Поне това научиха.
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                        Що ли не им вярвам?! Ако продължаваше както досега, ставаше безинтересно. Повтаря се случката с Бътън. Като се откъснеш много и...Балтията!
                        Иначе, добре изиграно състезание. Поне това научиха.
                        Че кое им бе безинтересното на състезанията преди това през сезона . Аз не мисля че има някаква конспирация. Най-малкото за чест и слава карат. Ако имаше уговорки Фетел щеше поне да пробва да изпревари Маса по някакъв начин.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                          Нямаше смисъл - виж какво стана с Уебър. Накрая Хамилтън въртеше и най-бързи обиколки! Щеше да издуха ферарито след бокса на Алонсо. Макларън изкараха най-добрата стратегия.
                          За стратегия да,но мисля и че Алонсо в момента е добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнение
                            За стратегия да,но мисля и че Алонсо в момента е добре.
                            Разбира се че е добре - както някой спомена Алонсо и Хамилтън са двамата най-раздаващи се пилоти в момента. Аз мисля същото. Исках да кажа, че Алонсо щеше да излезе с не загрели средно меки гуми с които щеше да върти с по 2 сек на обиколка по-слаби обиколки отколкото Хамилтън /който въртеше най-бързи обиколки/ и пак нямаше да има шанс за победата.

Коментар

Така е,но имайки в предвид,че нямаше гориво,а щеше да го блазни първото място и щеше да стане донякъде цирк.

Коментар

Не съм изчел цялата тема че .......Но Сена е пилотът, след него станах фен на Макларън и всички негови пилоти, все шампиони.
                                Сещам се и за едно откачено, дебело, британско ко.еле - Найджъл Менсъл.Който водеше с обиколка пред втория и последната обиколка направи най-бързата в състезанието.Е на това му викам ПИЛОТ.
                                Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                                Това е положението.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X