Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Хаха, това е една от най-готините квалификации които съм гледал. Да не кажа най-хубавата. Времената се подобряваха постоянно. Само не знам защо прецакаха Бътън така. А черния направи ако не 2, то поне 1 глупост. Нищо де, нали ще има утре шоу. Сигурен съм.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
      А черния направи ако не 2, то поне 1 глупост.
      Стига де, пак нарочно го удариха!!! При това два пъти!!
      А Шуми на юбилея така да се изложи!! Тц,тц,тц!!!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
        Стига де, пак нарочно го удариха!!! При това два пъти!!
        А Шуми на юбилея така да се изложи!! Тц,тц,тц!!!
        Хапе го магарето, или по скоро 'те му шепнат'. Конспирацията е навсякъде около него.

Коментар

Пропуснах да гледам квалификацията, но тези двамата се мразят още от Монако.
          Хамилтън прекалява понякога , ама Пастор е пълен левак.
          И в Монако вината беше негова.

ПП: Утре негъра ще ги размаже.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ще ти се
            Ще коментирам само пистата - много интересна! Не казах нищо ново, но им взима здравицето на пилотите и така трябва. Може да не си плащам за удоволствието да гледам, но изтрайвам поне шест блока с реклами, а това е адски много! За нищо друго не издържам толкова пред телевизора.

Коментар

Е, щеше ми се ,а ма тоя карък ме разочарова за пореден път.
              Поне Алонсо да беше успял, ама ...

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                Е, щеше ми се ,а ма тоя карък ме разочарова за пореден път.
                Поне Алонсо да беше успял, ама ...
                Саше, не се коси! Сезон 2012 е нашият, особено ако... сменят Манго с ... Кубица...
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Абе и тая година чакахме, ама...Настигнали ги. Как ги настигнахте, бе? Какво беше: и да тичат към вас...Ами дайте да предложим нещо на Нюй, че иначе сме живи загинали.
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Божич, тоя където отиде и прави изтребители. Тежка и неравностойна ще е борбата. Яд ме е на тоя "Такума Сато", дето само от беля на беля ходи, а има огромен потенциал. Сякаш предишните години не правеше толкова щуротии.
                    Гена, уважавам безкрайно Кубица, но по-скоро ще замести Дженсън.
                    А Дженсън днес показа, че можеше да ги биеме, ако не беше арогантността на оня келеш.
                    Колкото и да съм му фен, ме е яд на него.

Аз защо открай време бая, че именно ТОЙ е истинския наследник на Шуми. Въпросът е само, кога ще му уври кратуната.
                    Браво и на Шуми, но мисля че Розберг го пусна. И аз да бях, и аз щях да го пусна, заслужил си го е.

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Саше, не се коси! Сезон 2012 е нашият, особено ако... сменят Манго с ... Кубица...
                      Това някакъв странен хумор ли е?
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Бътън кара много здраво и в това състезание! Страхотен пилот е тази година. Интересно ми е кой е направил най-много изпреварвания до сега. Черният отпадна много тъпо, но дори и да си го е заслужил това отпадане, то така загубихме ние. Шуми беше на ниво този път, Алонсо също, но накрая това ферари нещо даде фира. Макларън са с най-силната кола в момента, пък и разполагат с двама от най-бързите пилоти.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          ...
                          Аз защо открай време бая, че именно ТОЙ е истинския наследник на Шуми. Въпросът е само, кога ще му уври кратуната.
                          Браво и на Шуми, но мисля че Розберг го пусна. И аз да бях, и аз щях да го пусна, заслужил си го е.
                          Пусна го. И да не беше скалъпената история с твърдите гуми и малкото гориво пак щеше да го пусне. И Шуми това го знае много добре.

Но все пак беше почти като едно време - да стартира последен и да дръпне с 18 позиции напред - почти като на Монца 2004, само че тогава стартира последен, а финишира първи.
                          "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Много странен хумор, тука ейййй
                            И никой нищо не каза, как на 2-3 пъти ги издухахме всичките! Първо на мокро в квалификациите, после и на сухо.
                            Сори за фераристите, ама това ги чака и на Монца!
                            И да не съм чул вече "за къв, що и т.н. пилот бил... Фетел"?!
                            Иначе бой и само бой докрая на сезона.
                            P.S. За Хамилтън май и той не знае къде е и за какво се бори - и само бели около него...

Коментар

• !От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Я каква хубава тема, а аз да я видя чак сега!
                              Не знам кои са "вашите", аз съм фен на Дженсън и се радвам за резултата му вчера. Иначе е ясно кой ще е шампион тази година, освен ако не стане чудо.
                              Розберг пусна Шуми, а и нямаше как да не го пусне - правилно разтълкува указанията от бокса, че трябва да пести горивото.

Коментар

• От: !От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от Виолета Преглед на мнение
                                Я каква хубава тема, а аз да я видя чак сега!
                                Не знам кои са "вашите", аз съм фен на Дженсън и се радвам за резултата му вчера. Иначе е ясно кой ще е шампион тази година, освен ако не стане чудо.
                                Розберг пусна Шуми, а и нямаше как да не го пусне - правилно разтълкува указанията от бокса, че трябва да пести горивото.
                                Значи си от нашите! Ние с ТигАро сме от Макларънистите, ама той харесва по-мургавички...
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X