Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Действително има още много пасти да изяде, докато стане нагъл като Шуми, но е на добър път.
    Не си спомням, някога Хам да е бил изпреварван толкова трудно от когото и да е.
    Това на Пилето, си беше откровено пречене и не случайно от бокса му го намекнаха. На всеки завой правеше по две промени в траекторията, докато е позволена една, особено на Аскари. Иначе, негъра щеше да го задмине доста по-бързо.
    А всъщност е мнооого далеч само от стажа на Шуми.
    Дори Дженсън, който ги следеше отблизо, каза че Шумахер не е бил особено коректен. Той го задмина малко рискувайки, но неговите настройки му позволяваха една идейка по-голяма скорост.
    Така стоят нещата обективно.
    А иначе, не го приемам лично, както надявам се и ти.
    Това е просто дискусия между тифози, които имат някаква представа от тоя спорт и затова ми е приятно да пиша в темата.

Наздраве!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Абе Саше, имах предвид нищо лично към Хамилтън.
      Иначе с теб, нали отдавна сме се разбрали, че сме просто фенове, всеки със своите пристрастия.

Наздраве, наздраве, ама що не се обади като беше в София да си го кажем на живо и да си спорим на воля.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
        Абе Саше, имах предвид нищо лично към Хамилтън.
        Иначе с теб, нали отдавна сме се разбрали, че сме просто фенове, всеки със своите пристрастия.

Наздраве, наздраве, ама що не се обади като беше в София да си го кажем на живо и да си спорим на воля.
        Е как да ти се обади, като само плюеш по Хамилтън?
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

формула 1 и offroad - Иначе казано Култард проверява дали RedBull става за offroad:
          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
          Walter Rohrl
          GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Никой не говори за "решетката", а тя си е интересна. Май не е имало такова разпределение, но и нищо ново. Дано поне вали. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:icon_biggrin.gif
Прегледи:17
Размер:172 Байта
ID:5306157
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Сам ли ще си чета и пиша?
              Да питам: Редовна ли е колата на Фетел, че нещо взе да ме съмнява.
              Абе, добре че Бътън се провря между двамата...

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                Сам ли ще си чета и пиша?
                Да питам: Редовна ли е колата на Фетел, че нещо взе да ме съмнява.
                Абе, добре че Бътън се провря между двамата...
                Сигурно е редовна,щом и предпоследната обиколка не излезе кола за сигурност

Коментар

Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнение
                  Сигурно е редовна,щом и предпоследната обиколка не излезе кола за сигурност

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                    формула 1 и offroad - Иначе казано Култард проверява дали RedBull става за offroad:
                    Можеха едни калобрани поне да метнат на болида......
                    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

След поредния полпозишън всичко се е умълчало. То, като че ли, има да се каже нещо. Може да се чудим кой ще бъде втори и трети. Догодина пак така. Новости? Чааак 2014 и турбо моторите.

Коментар

Ако Хамилтън не се беше издънил с времето, вероятно щеше да вземе пола. Но, то неговите издънки станаха резон, както пол позишъните и победите на Себ.
                        Очаквам интересно състезание.

Коментар

А коментаторите пак гледат друго състезание... По добре да пуснат директно коментарите и звука на RTL.
                          И как така двукратният световен шампион не може да изпревари в състезание другия двукратен. То може и да го изпревари де, докато гледаме глупостите сега.
                          Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Ветел просто не може да изпреварва. Резил за световен шампион. Браво на Алонсо и естествено Бътън, който отнова направи страхотно състезание. Ако някой е гледал пресконференцията да каже защо спря след финала, горивото ли свърши? Рената се събудиха на това състезание, дано и в следващите е така. Хами пак пак нещо е ядосан на Маса , като цяло скапано състезание за него. На 2 пъти му свършиха гумите, явно прекалено ги натоварва. Не беше атрактивно състезание, но пистата винаги ми е харесвала. Шуми и той добре кара. Алонсо ме изненада това състезание, направо скърши мерака на Ветел за победата. Накрая дори за втората позиция . Ама така е, като не можеш да изпреварваш...ако го тупнат в по-слаба кола ми той ще потъне.

Коментар

Не съм учуден от класирането. Очаквах Макларън и Ферари да са много силни на тая писта.
                              Комплименти на Фетел за титлата, но съм на мнението на колегата по-горе.
                              Бътън наистина направи перфектно състезание. Колата му беше по-добре настроена от тази на Люис и карането му беше много по-добро.
                              Дали така ми се стори, или имаше един много куриозен момент в състезанието с Алонсо и Фетел.
                              И двамата прелетяха старт-финалната права с отворени ДРС...
                              Дали Алонсо сбърка или имаше някой пред него не видях, но няма право.
                              Иначе, и той кара много силно.

Коментар

Бъдете по-обективни!Макларън имаха хубава кола този сезон,но RB7 беше по-добра.Не съм фен на лимонадите,но титлата на Фетел е повече от заслужена.По-добрите пилоти са в по-добрите отбори,за да карат по-добрите коли.
                                След поредната малоумна,комплексарска постъпка на Хамилтън съм на мнение,че препечените нямат работа в моторните спортове... и ските
                                А дали Фетел може да изпреварва-когато се налага... (вижте долу)

Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X