Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Ферари още няма "стъпка" за победа. Нито пък Макларън. Предишното състезание не значи нищо. На бързите писти (Монца , Спа ) Редбул и Браун ше се завърнат.
    Майкъл няма опит с КЕРС и не е карал тазгодишната кола , а сега няма право. В момента Ферари е пуснала допитване до останалите отбори да направят компромис и да му разрешат един тест , но не вярвам да стане .
    И на последно място огромният медиен натиск може да му изиграе лоша шега .
    Иначе класата си е класа, макар че аз лично никога не съм го понасял. Адаптивен е , но едва ли ше запише победа...

ПП: Мое мнение
    Аз не вярвам да победи (преди всичко заради колата) и затова казвам АКО,но не е невъзможмо...2,3 инцидента,малко тактика и т.н.
    Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Само дето конкретната причина да кара Шумахер не ми харесва. Той ако иска да кара сигурно малко ще му откажат. Дано Маса се оправи бързо и без последствия.
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
        Само дето конкретната причина да кара Шумахер не ми харесва. Той ако иска да кара сигурно малко ще му откажат. Дано Маса се оправи бързо и без последствия.
        Причината наистина е неприятна,а за другото не съм съгласен.Още преди инцидента с Маса от Ферари са искали Шумахер да се върне на пистата.Както се знае те сериозно са мислели по идеята за трети болид
        Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Първоначално публикуван от nism0 Преглед на мнение
          Както се знае те сериозно са мислели по идеята за трети болид
          Какво имаш предвид?

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
            Какво имаш предвид?
            Казал го е адашът ди Монтедземоло в едно интервю:

http://clubf1.net/novina.php?n=10010

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение

Да де, но 3-та кола? Мисля, че много отдавна можеше да се регистрират по няколко коли от отбор или се е променил правилникът.

Коментар

Ако е вярно това "да го помоли", явно рецесията в развитието на колата е сериозно.
                [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от ДОБРИН Преглед на мнение
                  Ако е вярно това "да го помоли", явно рецесията в развитието на колата е сериозно.
                  ...което пък е потвърждение на тезата - "Не става само с ядене (пари), трябва и акъл."
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Преди време Шуми вдигна Ферари (колкото и да не са ми любим отбор) на крака, невероятен пилот е.
                    Хем ме гризат едни съмнения, че ако се върне ще се изложи, хем ми е интересно

Иначе най ме дразни Хамилтън - то половината пилоти са наглеци на пистата, но този конкретно ми лази по нервите.

За любим трудно мога да кажа, Райкунен, Уебър, ътън - различни са, но ме радват всеки по свой си начин.
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                      Преди време Шуми вдигна Ферари на крака, невероятен пилот е.

Иначе най ме дразни Хамилтън - то половината пилоти са наглеци на пистата, но този конкретно ми лази по нервите.

За любим трудно мога да кажа, Райкунен, Уебър, ътън - различни са, но ме радват всеки по свой си начин.
                      +1
                      Николай Миланов

Коментар

Това с третия болид няма как да стане,защото другите отбори,ще бъдат ощетени - Ферари,ще взимат повече точки в отборното класиране.
                        8) Motocross forever

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                          Преди време Шуми вдигна Ферари (колкото и да не са ми любим отбор) на крака, невероятен пилот е.
                          Хем ме гризат едни съмнения, че ако се върне ще се изложи, хем ми е интересно

М.Шумахер не е толкова силен пилот,че да е издигнал Ферари,просто Жан Тод си разбира от работата и беше направил една от най-добрите коли в шампионата,години наред
                          ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
                            М.Шумахер не е толкова силен пилот,че да е издигнал Ферари,просто Жан Тод си разбира от работата и беше направил една от най-добрите коли в шампионата,години наред
                            Забравяш и Рос Браун, а и всички привлечени от тях - такъв екип Ферари няма да имат никога!
                            С нетърпение чакам да видя Шуми отново зад волана, макар че сигурно ще отпадне в първото състезание
                            Обаче ако завърши, или пък вземе точки ще потвърди, че е гений.

Коментар

Забравяш и Рос Браун, а и всички привлечени от тях - такъв екип Ферари няма да имат никога!
                              С нетърпение чакам да видя Шуми отново зад волана, макар че сигурно ще отпадне в първото състезание
                              Обаче ако завърши, или пък вземе точки ще потвърди, че е гений.
                              Да имаш право
                              ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
                                Е тук не съм съгласен.Ясно е,че Шумахер сам нямаше да направи почти нищо,но това е отборен спорт и всеки от екипа има определена роля.А за триото Рос Браун,Жан Тод,М.Шунахер може да се каже...или добро или нищо!А това,че в последните години Ферари беше една от най-добрите болиди,именно Шумахер бе един от факторите!Друго си е да можеш да кажеш на инжинерите от каде идва загубата на скорост и какво точно искаш да се настрои.За да ме разбереш правилно ще ти дам за пример Жак Вилньов - много бърз,когато колата е перфектна,но като се появят проблеми,а ти липсва елементарна техническа грамотност и неможеш да обясниш какво точно не е наред...Фактите говорят
                                Николай Миланов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X