Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
    Яаааа , пак германец начело !
    Мхм - Bernd Maylander, с най-добре звучащия на трасето автомобил:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Bernd Maylander.jpg
Прегледи:1
Размер:52.0 КБ
ID:5576744
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Не е лъжа! Ако не им дадат поне по още десет кила бензин, ще си слушаме минорни звуци.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Фетел пак е преди Алонсо ... ама и Маса да е пред него...
        гоулем смех ...
        хубави вътрешно-отборни битки... в няколко тима, с изкл. на цървените...
        улелее ама те по слаби и от миналата година бе...
        а вие: "звука -гаден, това ми пречи, онова не ми харесва..."...
        и ако Хамилтън е научил, че "шампионата е маратон, а не спринт"...
        Последно редактирано от ivied; 06-04-14, 22:48.

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
          Мхм - Bernd Maylander, с най-добре звучащия на трасето автомобил:
          Виж, тук съм съгласен! Но пък трябва да призная, че въпреки недоклатения звук, болидите много бързо достигат скорости над 300 км/ч и всички се случва до 12000 оборота/мин мах. И на бордовите камери се чува непрекъснатото свистене на турбото. Абе много нови звуци. Не съм ги чувал наживо. Дано сколасам за Унгария!
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Евгени, с тези темпове и посоки на развитие, явно, ще трябва постепенно да очакваме еволюция към това (електро-формула):

... или направо към нещо подобно (електро-магнитна формула):

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Така е. Първо ще им сложат метан. И на изхода на пита ще има метан станция с купони....
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Аааайде , сега па звука виновен .

Формулата ще загуби , щот болидите не звучат като зъболекарска бормашинка .

Факт е че и като дизел "Перкинз" да звучат , това което преди години правеха с 12 цилиндъра - сега го правят с 6.
                Иначе и на пропан- бутан с обикновено "газово" да подкарат , пак ще достигнат 300+ км. И Бърни пак ще се чуди как да ги озаптява.
                Технологиите са замръзнали единствено в развитието на УАЗ. Останалите хора по света гледат непрекъснато напред . И се развиват.
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

На мен пък ми харесва звукът. Свистенето на турбото си е симфония в сравнение със звука, който произвеждат коментаторите... понякога

Коментар

Реално погледнато, пред телевизорите, проблем с звука няма защото те го усилват допълнително, даже и на мен ми харесва свистенето на турбината и електромот/генераторите, а и свистенето на гумите също. Разликата най вероятно е на място, на живо бяха "дори прекалено шумни за мен" сега как ще е не знам. Аз съм твърдо за прогреса, защото рано или късно ще дойде и до нас.
                    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                      Фетел пак е преди Алонсо ... ама и Маса да е пред него...
                      гоулем смех ...
                      хубави вътрешно-отборни битки... в няколко тима, с изкл. на цървените...
                      улелее ама те по слаби и от миналата година бе...
                      а вие: "звука -гаден, това ми пречи, онова не ми харесва..."...
                      и ако Хамилтън е научил, че "шампионата е маратон, а не спринт"...
                      Като за самоуспокоение, звучи добре, но дали Фетко и другия път ще е пред Фераритата? Това не е много сигурно, но че задница на Ред Бул ще гледа често, това е много по сигурно.

Коментар

Никога няма да забравя първото ми впечатление от Ф1 на живо - звука на V10 двигателите. А бях на около километър от боксовете. Тези сегашните дали ще се чуват от километър?
                        Няма да се изненадам ако през лятото дядо Бърни разреши на Рено и Ферари да си "пипнат" малко двигателите за да се "изравнят силите"...
                        “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                        Walter Rohrl
                        GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                          Като за самоуспокоение, звучи добре, но дали Фетко и другия път ще е пред Фераритата? Това не е много сигурно, но че задница на Ред Бул ще гледа често, това е много по сигурно.
                          пренебрегвайте го, все ми е тая, а и "пилците се броят наесен..."
                          един пилот/тим, който израства и със загубите, знае, че "шампионата е маратон, а не спринт"...
                          а вие си гледайте вашите, че... и Маса може да ги изпревари
                          сега шумът/рева на двигателите това-онова... то всичко друго Мара втасала... да до това във Формулата опряла...
                          музикални уши ей
                          а тоя Трошинадо-Трашонадо няма ли да го разкарат, че е опасен, кво го наказват само...
                          Последно редактирано от ivied; 08-04-14, 11:03. Причина: Трошинадо-Трашонадо

Коментар

Пак ще кажа че нямам против Фетел, но то не може само с най-добрата кола, идва време и мъка да има. И сега да се докаже, всички други изявени пилоти са минали по тоя път. А за да сме коректни, май точно заради Трошинадо Фетко е пред Ферарковците.

Коментар

Ferrari уволни шефа на отбора си в F1 ...
                              Стефано Доменикали вече не е шеф на отбора на Ferrari във Формула 1. Мястото му ще заеме Марко Матачи, до момента президент и изпълнителен директор на Ferrari Северна Америка. Причината за кадровата промяна била слабата форма на отбора от началото на сезона...
                              ...нещо бая смени от началото на годината - смениха и Мартин Уитмарш, от McLaren, също поради слабите резултати на отбора. Изпълнителните функции си ги пое собственикът на компанията Рон Денис, а екипа по време на състезание - Ерик Булие той пък от Lotus...
                              И ква стана тя, чак от Северна Америка подкрепление...
                              Последно редактирано от ivied; 16-04-14, 21:04. Причина: Марко Матачи

Коментар

Не е ли Матиачи?

На мен ми прилича на закърпване на положението.
                                Тоя не разбира бъкел от Ф1, камо ли от ръководене на отбор.
                                Стефано ги е изненадал и сега търсят подходящ .
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X