Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на форумите 3 (нов софтуер, миграция)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблема с отказването от абонамент все така си стои. От никоя тема не мога да се откажа на практика ?
    Който търси , намира !
    Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• Кольо
      Кольо коментира
      Редактиране на коментар
      Ако отхвърляш само от панела с известията-отхвърляш само конкретния пост за който си получил уведмолението. За да спреш да получаваш уведомления въобще от темата-трябва да се разабонираш, или отпишеш, май така го пишеше.
      Писано е по-горе, извинявам се, ако си го правил вече.

• turtey
      turtey коментира
      Редактиране на коментар
      Влизаш в темата.
      Най отгоре има бутон абониран
      Цъкаш върху него

• cnc82
      cnc82 коментира
      Редактиране на коментар
      Ясно, благодаря !

• Аз пак смирено да помоля да ми се оправи членството в Клуб Ленд Ровър Ентусиаст! Там има доста теми с информация, която ми е нужна, а след миграцията не мога да я достъпя.
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Discovery 1 300 TDi
    Land Rover Club Bulgaria
    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

• ivo-police
      ivo-police коментира
      Редактиране на коментар
      Интересна работа ..сега един новобранец пусна тема там и аз за проба му отговорих.А членство нямам!!!!!!

• IvanIvanovi
      IvanIvanovi коментира
      Редактиране на коментар
      Явно са омазани правата за раздела, новата тема и аз я виждам, но само нея и мога да пусна нова тема и аз, без да съм член

• Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
    Ми не е. Там си е и хората си пишат. Ето я, но я виждам само като се логна аут https://offroad-bulgaria.com/forum/%...A%D1%82/page10 . И ми се случва с втора тема. Първият път нямах достъп около седмица после пак се появи.
    Проблемът се задълбочава. Вече има три теми до които нямам достъп.
    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

• sabin
      sabin коментира
      Редактиране на коментар
      Защото като се логнеш не ползваш препратки а отиваш до темата цъкайки по целия път. Я пробвай така и когато си логнат. Пак ще става според мен.

• NovemberCharlie
      NovemberCharlie коментира
      Редактиране на коментар
      Темите са в "Преглед уведоления". Като цъкна на някоi от тях, но не на всички, ми дава посочения по-горе екран.

• Вчера ми се наложи да изпратя лично съобщение.

Не можах - причината беше, че имам 350 съобщения в кутията, и не може.

Погледнах и действително, видях, че в "получени" имам всичките ми получени съобщения - от 2009 година насам.
    Много носталгично, ама - нямат триене.
    В интерес на истината, успях някак си да изтрия два екрана -явно от 2007 до 2009. Не знам как, защото по същия начин повече не успях да махна нищо.

Как са се появили - не ме интересува, след като съм си поддържал винаги съобщенията в лимита..

Ама ако може някой, дето може, да ги изтрие всичките, защото инак не мога да си ползвам личните съобщения.

Коментар

• Разглеждам страницата, но не съм оторизиран да разглеждам страницата, въпреки че я разглеждам, а не съм оторизиран да я разглеждам... А, я пак?!
      На форума съвсем му залепнаха релетата.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:forum_bullshits.jpg
Прегледи:336
Размер:56.2 КБ
ID:6554788
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
        Вчера ми се наложи да изпратя лично съобщение.

Не можах - причината беше, че имам 350 съобщения в кутията, и не може.

Погледнах и действително, видях, че в "получени" имам всичките ми получени съобщения - от 2009 година насам.
        Много носталгично, ама - нямат триене.
        В интерес на истината, успях някак си да изтрия два екрана -явно от 2007 до 2009. Не знам как, защото по същия начин повече не успях да махна нищо.

Как са се появили - не ме интересува, след като съм си поддържал винаги съобщенията в лимита..

Ама ако може някой, дето може, да ги изтрие всичките, защото инак не мога да си ползвам личните съобщения.
        Вени, може да се трият, ма е малко играчка, и при мен току що видях, че е така в "изходящи". Отиваш на последната страница на съобщенията, даваш "маркирай всички", след това "премести в кошчето" ! Обаче...след това отиваш в "кошче" и пак даваш "изтрии за винаги" и "ок"...и така след всяка изтрита страница изпразваш и кошчето, явно побира малко и трябва да се изхвърля постоянно..
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

• Якооо...
          Алгоритъма работи.

И е толкова логично точно по тоя начин да си триеш вече изтритите преди години съобщения..

Благодаря от сърце!

Коментар

• 350 казваш. Може би е добре да се върнат лимитите като преди, че да няма проблеми. Лошото че не знам какви са били. Мякой има ли представа.

Коментар

• 250 броя бяха - не помня сумарно вх/изх, или поотделно.
              Повече от десетина броя не съм оставял никога.
              Изведнъж излязоха май всичките - много приятно да се върна толкова години назад..И за Тихомир се сетих, за Мещера....лека им пръст.
              Обаче след използване на предложения алгоритъм изходящите съобщения ги няма - уж, де, обаче имам 6 страници с такива - празни съобщения.
              Ако е удобно да се изтрият от модератор, ще съм много благодарен.

Коментар

• Ако е възможно да удължите времето за сесията на логнат потребител.
                Като се логна и докато изчета някоя тема - сесията се затворила и отново трябва да се логна.
                Много е неприянно ако пиша отговор по някоя тема - тъкмо съм завършил творението и да го постна, той логина изтекъл и пак трябва да пиша.
                И тегля една благословия и зарязвам всичко.
                Добре е сесията ако се затваря на 24 часа например.
                Вижте как работи web gmail.

Коментар

• ikirov
                  ikirov коментира
                  Редактиране на коментар
                  Нещо си забранил бисквитки. Останалите нямаме тия проблеми, сякаш. Аз поне нямам.
                  Тури му и чавката отдолу да ти помни логина, точно под фОрмата е. За логин.

• viperr
                  viperr коментира
                  Редактиране на коментар
                  Това си е от при теб. И при мен си е нормално.

• sabin
                  sabin коментира
                  Редактиране на коментар
                  Увеличих я на един час, беше 20мин. Ако пишеш нещо толкова дълго че 1ч да не стига, може би е добре да натискаш по един "преглед" от време на време за да види форума че си още тук.

• Вече знам как се отслабва: https://offroad-bulgaria.com/forum/%...BD%D0%B8%D1%82
                А ако Ви трябва костюм: https://offroad-bulgaria.com/forum/%...up-with-topman
                лек пробив...

А вече не съм оторизирам да виждам страницата.... Но тя пак съществува.
                Последно редактирано от s_s1; 02-02-20, 16:59. Причина: П. П.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

• sabin
                  sabin коментира
                  Редактиране на коментар
                  Не разбрах. И двата линка не ми отварят нищо...

Като гледам това май е било спам, който е махнат.

• Често дава грешка 502 и бъгва...

Коментар

• IvanIvanovi
                  IvanIvanovi коментира
                  Редактиране на коментар
                  дава че е загубил връзка със сървъра, но с няколко рефреша се оправя

• sabin
                  sabin коментира
                  Редактиране на коментар
                  Благодаря, знаем за този проблем. Системните се мъчат да разберат от какво е.

• Владо М
                  Владо М коментира
                  Редактиране на коментар
                  Другата вбесяваща грешка е "iternal server error" ( вътрешна сървърна грешка)... и не можеш да се логнеш, ако не направиш 100 опита.

• Форумът става все по-странен. От известно време, и в някои теми, като се кликне на "какво ново" се отива на... първия нов коментар. Който може да е към мнение отпреди няколко години.
                Това подпомага да се препрочетат всички вече прочетени мнения. И така до актуалните. Много е удобно. Ама мноооого.
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Пенчо
                  Пенчо коментира
                  Редактиране на коментар
                  Повторението е майка на знанието.......хи, хи......
                  нЕма и емотикони, поне аз не ги видя!

• IvanIvanovi
                  IvanIvanovi коментира
                  Редактиране на коментар
                  отдавна е така - писах го някъде по-напред в темата

• sabin
                  sabin коментира
                  Редактиране на коментар
                  "какво ново" е бутон, който дава списък с теми. Какво точно кликаш??

• Мдааа..
                Открих, че имам абонаменти за последно създадените 15 теми - по въпроси, които въобще не ме интересуват, и съответно не съм чел...

Коментар

• Veni1
                  Veni1 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Добре, че не си го слагам толкова на сърце, че инак ше взема да си посегна и да си направя акаунт във фейсбука...

• sabin
                  sabin коментира
                  Редактиране на коментар
                  Да не би да имаш абонамент на целия подфорум? Бутона над темата горе дясно (абониран) ли показва?

• Veni1
                  Veni1 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Категорично нямам абонамент.

• Появиха се изневиделица след като реших да пиша коментар.

Абе

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X