Проблема с отказването от абонамент все така си стои. От никоя тема не мога да се откажа на практика ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на форумите 3 (нов софтуер, миграция)
Свий
X
-
Аз пак смирено да помоля да ми се оправи членството в Клуб Ленд Ровър Ентусиаст! Там има доста теми с информация, която ми е нужна, а след миграцията не мога да я достъпя.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
Проблемът се задълбочава.Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнениеМи не е. Там си е и хората си пишат. Ето я, но я виждам само като се логна аут https://offroad-bulgaria.com/forum/%...A%D1%82/page10 . И ми се случва с втора тема. Първият път нямах достъп около седмица после пак се появи.
Вече има три теми до които нямам достъп.
Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
-
Вчера ми се наложи да изпратя лично съобщение.
Не можах - причината беше, че имам 350 съобщения в кутията, и не може.
Погледнах и действително, видях, че в "получени" имам всичките ми получени съобщения - от 2009 година насам.
Много носталгично, ама - нямат триене.
В интерес на истината, успях някак си да изтрия два екрана -явно от 2007 до 2009. Не знам как, защото по същия начин повече не успях да махна нищо.
Как са се появили - не ме интересува, след като съм си поддържал винаги съобщенията в лимита..
Ама ако може някой, дето може, да ги изтрие всичките, защото инак не мога да си ползвам личните съобщения.
Коментар
-
Разглеждам страницата, но не съм оторизиран да разглеждам страницата, въпреки че я разглеждам, а не съм оторизиран да я разглеждам... А, я пак?!
На форума съвсем му залепнаха релетата.
Коментар
-
Вени, може да се трият, ма е малко играчка, и при мен току що видях, че е така в "изходящи". Отиваш на последната страница на съобщенията, даваш "маркирай всички", след това "премести в кошчето" ! Обаче...след това отиваш в "кошче" и пак даваш "изтрии за винаги" и "ок"...и така след всяка изтрита страница изпразваш и кошчето, явно побира малко и трябва да се изхвърля постоянно..Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеВчера ми се наложи да изпратя лично съобщение.
Не можах - причината беше, че имам 350 съобщения в кутията, и не може.
Погледнах и действително, видях, че в "получени" имам всичките ми получени съобщения - от 2009 година насам.
Много носталгично, ама - нямат триене.
В интерес на истината, успях някак си да изтрия два екрана -явно от 2007 до 2009. Не знам как, защото по същия начин повече не успях да махна нищо.
Как са се появили - не ме интересува, след като съм си поддържал винаги съобщенията в лимита..
Ама ако може някой, дето може, да ги изтрие всичките, защото инак не мога да си ползвам личните съобщения.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
- 1 like
Коментар
-
250 броя бяха - не помня сумарно вх/изх, или поотделно.
Повече от десетина броя не съм оставял никога.
Изведнъж излязоха май всичките - много приятно да се върна толкова години назад..И за Тихомир се сетих, за Мещера....лека им пръст.
Обаче след използване на предложения алгоритъм изходящите съобщения ги няма - уж, де, обаче имам 6 страници с такива - празни съобщения.
Ако е удобно да се изтрият от модератор, ще съм много благодарен.
Коментар
-
Ако е възможно да удължите времето за сесията на логнат потребител.
Като се логна и докато изчета някоя тема - сесията се затворила и отново трябва да се логна.
Много е неприянно ако пиша отговор по някоя тема - тъкмо съм завършил творението и да го постна, той логина изтекъл и пак трябва да пиша.
И тегля една благословия и зарязвам всичко.
Добре е сесията ако се затваря на 24 часа например.
Вижте как работи web gmail.
Коментар
-
Вече знам как се отслабва: https://offroad-bulgaria.com/forum/%...BD%D0%B8%D1%82
А ако Ви трябва костюм: https://offroad-bulgaria.com/forum/%...up-with-topman
лек пробив...
А вече не съм оторизирам да виждам страницата.... Но тя пак съществува.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Коментар
-
Форумът става все по-странен. От известно време, и в някои теми, като се кликне на "какво ново" се отива на... първия нов коментар. Който може да е към мнение отпреди няколко години.
Това подпомага да се препрочетат всички вече прочетени мнения. И така до актуалните. Много е удобно. Ама мноооого.
Коментар
-
Мдааа..
Открих, че имам абонаменти за последно създадените 15 теми - по въпроси, които въобще не ме интересуват, и съответно не съм чел...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар