Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на форумите 3 (нов софтуер, миграция)
Свий
X
-
Оправих и проблем при нотификациите за коментар. При кликане водеше до грешен адрес.
Я кажете какво остана наболяло??
Коментар
-
А някой случайно да има проблем с влизането на новата платформа през мозила за андроид.Така и не се научих да ползвам друг браузър и сега през телефон съм се отказал да влизам.Та ако някой знае къде е проблема да сподели.На два хуаВЕЙя с андройд 9 ефекта е един и същи.Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Току що тествах с Файрфокс (предполагам това имаш под мозила) на Самсунг xCover4s Android 9. Няма проблем, логнах се от раз. Какво се случва? Дава ли грешка някаква?Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнениеА някой случайно да има проблем с влизането на новата платформа през мозила за андроид.Така и не се научих да ползвам друг браузър и сега през телефон съм се отказал да влизам.Та ако някой знае къде е проблема да сподели.На два хуаВЕЙя с андройд 9 ефекта е един и същи.
Коментар
-
Моя проблем при писане на отговор по тема, изглежда е оправен съвсем скоро. Вече лентата с показване на страницата, не пречи при писане на коментар с хоризонтално обърнат смартфон. Браво.
Друго, което се сещам, че ми липсва - ще има ли опция за преглед при писане, при която да се вижда и междувременното развитие на темата, добавените последни мнения и коментари? Още по-добре би било преди всяка публикация да се появява съобщение, ако междувременно има добавени нови мнения по темата. Доста е полезно и удобно.
Предишния вариант на писане с "иди в напреднали", с възможност за едновременно преглед на написаното и последната страница от темата(с актуалното и развитие), даваше подобни възможности, и също не е лош вариант за осъществяване на тези функции, ако въобще е възможно.
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
ПП: При писане за редактиране, проблема с пречещата лента с номера на страницата си остава, ако може и там да се оправи. Затова и пиша отделен пост.
ПП2: Докато се оправят бъговете, нещо започвам да нямам какво да кажа в този Форум, но това не е проблем на софтуера, и дано е временно
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Например подписите, местообитанието, аватарите на някои.Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнениеОправих и проблем при нотификациите за коментар. При кликане водеше до грешен адрес.
Айде ЧНГ!! И другата да не е по-лоша!!
Коментар
-
Появи ли се?Първоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнениеИнтересно, при мен няма бутон за коментар само в тази тема? Само "цитат" и "харесвам".
Коментар
-
Индикацията за мнение в темитеПървоначално публикуван от sabin Преглед на мнение...........
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Лошото е, че не съм дизайнер. И на мен не ми харесва, някакво ми е бледо и скупчено, много информация на едно място без ясни разделители. Някой с по дизайнерско виждане ако може да предложи нещо ще съм благодарен!Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнениеТия сини имена на тоя сив фон са почти нечетими. Поне на телефона е така.
Коментар
-
На нас клиренс ни трябва , не скорост
- 1 like
Коментар
-
ПОдписи при мен не се виждат никакви.Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
Например подписите, местообитанието, аватарите на някои.
Айде ЧНГ!! И другата да не е по-лоша!!
Коментар
-
Е преди не беше ли пак така? Подписите ги махнахме заради злоупотреби с реклама в тях ако си спомням правилно.
РЕДАКЦИЯ: Както отбеляза колегата cecoa1 малко по надолу, просто трябва да се включат от настройките.Последно редактирано от sabin; 01-01-20, 07:37.
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар