Ако отхвърляш само от панела с известията-отхвърляш само конкретния пост за който си получил уведмолението. За да спреш да получаваш уведомления въобще от темата-трябва да се разабонираш, или отпишеш, май така го пишеше.
Писано е по-горе, извинявам се, ако си го правил вече.
Аз пак смирено да помоля да ми се оправи членството в Клуб Ленд Ровър Ентусиаст! Там има доста теми с информация, която ми е нужна, а след миграцията не мога да я достъпя.
Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Ми не е. Там си е и хората си пишат. Ето я, но я виждам само като се логна аут https://offroad-bulgaria.com/forum/%...A%D1%82/page10 . И ми се случва с втора тема. Първият път нямах достъп около седмица после пак се появи.
Проблемът се задълбочава. Вече има три теми до които нямам достъп.
Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Не можах - причината беше, че имам 350 съобщения в кутията, и не може.
Погледнах и действително, видях, че в "получени" имам всичките ми получени съобщения - от 2009 година насам.
Много носталгично, ама - нямат триене.
В интерес на истината, успях някак си да изтрия два екрана -явно от 2007 до 2009. Не знам как, защото по същия начин повече не успях да махна нищо.
Как са се появили - не ме интересува, след като съм си поддържал винаги съобщенията в лимита..
Ама ако може някой, дето може, да ги изтрие всичките, защото инак не мога да си ползвам личните съобщения.
Разглеждам страницата, но не съм оторизиран да разглеждам страницата, въпреки че я разглеждам, а не съм оторизиран да я разглеждам... А, я пак?!
На форума съвсем му залепнаха релетата.
Не можах - причината беше, че имам 350 съобщения в кутията, и не може.
Погледнах и действително, видях, че в "получени" имам всичките ми получени съобщения - от 2009 година насам.
Много носталгично, ама - нямат триене.
В интерес на истината, успях някак си да изтрия два екрана -явно от 2007 до 2009. Не знам как, защото по същия начин повече не успях да махна нищо.
Как са се появили - не ме интересува, след като съм си поддържал винаги съобщенията в лимита..
Ама ако може някой, дето може, да ги изтрие всичките, защото инак не мога да си ползвам личните съобщения.
Вени, може да се трият, ма е малко играчка, и при мен току що видях, че е така в "изходящи". Отиваш на последната страница на съобщенията, даваш "маркирай всички", след това "премести в кошчето" ! Обаче...след това отиваш в "кошче" и пак даваш "изтрии за винаги" и "ок"...и така след всяка изтрита страница изпразваш и кошчето, явно побира малко и трябва да се изхвърля постоянно..
250 броя бяха - не помня сумарно вх/изх, или поотделно.
Повече от десетина броя не съм оставял никога.
Изведнъж излязоха май всичките - много приятно да се върна толкова години назад..И за Тихомир се сетих, за Мещера....лека им пръст.
Обаче след използване на предложения алгоритъм изходящите съобщения ги няма - уж, де, обаче имам 6 страници с такива - празни съобщения.
Ако е удобно да се изтрият от модератор, ще съм много благодарен.
Ако е възможно да удължите времето за сесията на логнат потребител.
Като се логна и докато изчета някоя тема - сесията се затворила и отново трябва да се логна.
Много е неприянно ако пиша отговор по някоя тема - тъкмо съм завършил творението и да го постна, той логина изтекъл и пак трябва да пиша.
И тегля една благословия и зарязвам всичко.
Добре е сесията ако се затваря на 24 часа например.
Вижте как работи web gmail.
Нещо си забранил бисквитки. Останалите нямаме тия проблеми, сякаш. Аз поне нямам.
Тури му и чавката отдолу да ти помни логина, точно под фОрмата е. За логин.
Увеличих я на един час, беше 20мин. Ако пишеш нещо толкова дълго че 1ч да не стига, може би е добре да натискаш по един "преглед" от време на време за да види форума че си още тук.
Форумът става все по-странен. От известно време, и в някои теми, като се кликне на "какво ново" се отива на... първия нов коментар. Който може да е към мнение отпреди няколко години.
Това подпомага да се препрочетат всички вече прочетени мнения. И така до актуалните. Много е удобно. Ама мноооого.
Коментар