Първоначално публикуван от Пенчо
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на форумите 3 (нов софтуер, миграция)
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
А случайно да имаш сложена чавка на "Абонирай при публикация" в Настройки -> Уведомления?
Коментар
-
" 502 Bad Gateway"
е при мен вече от доста време.
Сега "захапа" нета и зареди.
Надявам се, че няма да се скъса връзката докато пращам това.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Само да попитам:
Преди се виждаше, в коя тема съм писал коментар, а сега не откривам такава индикация - та аз ли не я откривам, или няма ?
Ако няма, е хубаво да се помисли да има./ HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
Какво има да се оправя?!? Направо ме смайвате с тези реакции веднага да обявите за криво нещо, което просто е различно от това, с което сте свикнали.Какво му е лошото да имаш повече опции?
Първи вариант - от бутона с фотоапарат (горе ляво) + Качи - трите малки картинки отдолу. Качва ти ги като галерия и се показват най-отдолу под текста на поста. Като цъкнеш на една от тях, можеш да навигираш към другите. Бих го използвал, ако има за качване повече на брой снимки в един пост, което би забавило зареждането му и би наложило лазене нагоре надолу. Можеш да вкараш пояснителен текст към всяка снимка.
Втори вариант - бутончето за изображение от лентата с бутони - по-голямата снимка отдолу. Вкарва изображението в текста. Удобно, ако искаш да илюстрираш нещо написано непосредствено под текста.
Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.
Коментар
-
Не всеки потребител има акаунт в FTP сървъра...
Коментар
-
-
"Bogoljub Gagic и -1 други са отговорили в тема с абонамент:"
И после нищо. Много яко - "минус един" хора са отговорили, в тема, дето не съществува.
Все по-често удря и грешката след изтрити мнения. Наедно с горекоментираното - 502 Bad Gateway - форумчето вече рядко го виждам да работи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеНе всеки потребител има акаунт в FTP сървъра...Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.
Коментар
-
Не е бре. И без това е станал нечитаем с това разводняване от коментарите под всяко мнение.
Нека си крета яваш, полека и маняна докато може...
- 1 like
Коментар
-
Аз ще ви дам един съвет. Другия път не пипайте неща, които не разбирате, ама си платете на хора, които това им е работата. Един елементарен форум не може да тръгне нормално вече четвърти месец.
Коментар
-
аз съм леко лаЙк в тази област, но да попитам: а бюджет откъде? от членския внос ли? тогава няма да остане за заплати на модовете.
-
Това знаеш ли какво е?
https://i.postimg.cc/hv36hBHc/off.jpg
-
А ти знаеш ли какво е uBlock origin?
-
-
Реклама, какво да е...
Ти гледаш ли реклами?
Щото аз съм си сложил 22 блокера, не мога да ги понасям, особено тези за комар.
Та въпросът с финансирането си стои.
Много пъти сме предлагали да се събира някаква такса, с доброволен размер, и не задължителна.
И всеки път ни е отказвано.Разбирам защо де.
Но ако се даде такава възможност-бих участвал с каквото мога. За пари говоря де. Иначе си участвам с други неща.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар