Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на форумите 3 (нов софтуер, миграция)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение

Появиха се изневиделица след като реших да пиша коментар.

Абе
    А случайно да имаш сложена чавка на "Абонирай при публикация" в Настройки -> Уведомления?
    Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

А случайно да имаш сложена чавка на "Абонирай при публикация" в Настройки -> Уведомления?
      Със сигурност - НЕ.

Коментар

• Veni1
        Veni1 коментира
        Редактиране на коментар
        ей сега проверих - и аз нямам...

• " 502 Bad Gateway"

е при мен вече от доста време.
      Сега "захапа" нета и зареди.
      Надявам се, че няма да се скъса връзката докато пращам това.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

• Само да попитам:
        Преди се виждаше, в коя тема съм писал коментар, а сега не откривам такава индикация - та аз ли не я откривам, или няма ?
        Ако няма, е хубаво да се помисли да има.
        / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

• Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

Какво има да се оправя?!? Направо ме смайвате с тези реакции веднага да обявите за криво нещо, което просто е различно от това, с което сте свикнали. Какво му е лошото да имаш повече опции?

Първи вариант - от бутона с фотоапарат (горе ляво) + Качи - трите малки картинки отдолу. Качва ти ги като галерия и се показват най-отдолу под текста на поста. Като цъкнеш на една от тях, можеш да навигираш към другите. Бих го използвал, ако има за качване повече на брой снимки в един пост, което би забавило зареждането му и би наложило лазене нагоре надолу. Можеш да вкараш пояснителен текст към всяка снимка.

Втори вариант - бутончето за изображение от лентата с бутони - по-голямата снимка отдолу. Вкарва изображението в текста. Удобно, ако искаш да илюстрираш нещо написано непосредствено под текста.
          Трети вариант - качваш снимките на FTP-то и в текста слагаш линкове. Визуално става като втория вариант. Аз така си си пиша пътеписите.

Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

• Не всеки потребител има акаунт в FTP сървъра...
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Много често форума особено последните дни, както си чета или пиша и хоп:

502 Bad Gateway

Коментар

• cecoa1
                cecoa1 коментира
                Редактиране на коментар
                Това е винаги около 5-8 минути след кръгъл час. Не знам дали всеки час. Май сървъра архивира тогава.

• "Bogoljub Gagic и -1 други са отговорили в тема с абонамент:"

И после нищо. Много яко - "минус един" хора са отговорили, в тема, дето не съществува.
              Все по-често удря и грешката след изтрити мнения. Наедно с горекоментираното - 502 Bad Gateway - форумчето вече рядко го виждам да работи.

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                Не всеки потребител има акаунт в FTP сървъра...
                Малко след като станах член на форума писах на някой от модераторитв (мисля, че беше Daniel) и веднага ми прати парола. Логина е както ми е логина тук. Това беше преди 12 години. Сега по-различно ли е ?
                Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

• Моля, върнете ни ФорумЪТ!

Безкрайно досадно!
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

• Не е бре. И без това е станал нечитаем с това разводняване от коментарите под всяко мнение.
                    Нека си крета яваш, полека и маняна докато може...
                    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• MoridinBG
                      MoridinBG коментира
                      Редактиране на коментар
                      Ми не. Супер са си коментарите. Ето сега мога да ти кажа право на мнението, че не си прав, вместо да разводнявам темата надолу (:

• Да, разбира се! Вредата от коментарите е по-голяма от ползата!
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

• Аз ще ви дам един съвет. Другия път не пипайте неща, които не разбирате, ама си платете на хора, които това им е работата. Един елементарен форум не може да тръгне нормално вече четвърти месец.

Коментар

• IvanIvanovi
                        IvanIvanovi коментира
                        Редактиране на коментар
                        аз съм леко лаЙк в тази област, но да попитам: а бюджет откъде? от членския внос ли? тогава няма да остане за заплати на модовете.

• ak101
                        ak101 коментира
                        Редактиране на коментар
                        Това знаеш ли какво е?
                        https://i.postimg.cc/hv36hBHc/off.jpg

• Чавдар (V93)
                        Чавдар (V93) коментира
                        Редактиране на коментар
                        А ти знаеш ли какво е uBlock origin?

• Реклама, какво да е...
                      Ти гледаш ли реклами?
                      Щото аз съм си сложил 22 блокера, не мога да ги понасям, особено тези за комар.

Та въпросът с финансирането си стои.
                      Много пъти сме предлагали да се събира някаква такса, с доброволен размер, и не задължителна.
                      И всеки път ни е отказвано.Разбирам защо де.

Но ако се даде такава възможност-бих участвал с каквото мога. За пари говоря де. Иначе си участвам с други неща.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Винаги е по-скъпо да се оправи вече счупено нещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X