Павка , спокойно , надписа изчезна
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на форумите 3 (нов софтуер, миграция)
Свий
X
-
Тоя прозорец може и да не е директно от форума, а да е от някой от десетките сайтове с които си говориш покрай него...Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнениеОт вчера почна да се появява постоянно този надпис в жълто долу, направих скрийншот на лаптопа, същия надпис излиза и чрез смартфона:
Коментар
-
Прозореца се появява само и единствено в този форум, прави го на смартфона и на стария ми таблет за проба, само и единствено на форума ни, като прозореца се появява щом отворя някой подфорум, когато цъкна на начална страница не се появява, а всеки път само към подфорум като тук например, затова смятам че проблема не е в моя телевизор.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеТоя прозорец може и да не е директно от форума, а да е от някой от десетките сайтове с които си говориш покрай него...
п.с. Сега забелязах че докато пиша това мнение, прозореца го нямаше, щом го публикувах пак се появи.
С последна версия на Хром съм, ако има значение.
Пробвах и с друг браузер за проба на Edge, същата работа, пробвах и на Хром с изключен и деактивиран адблокер, страницата ми се задръсти веднага с куп реклами но жълтия прозорец пак си излиза!Последно редактирано от Еделвайс; 23-03-23, 06:59.
Коментар
-
Точно така. Когато отвориш тоя форум, устройството ти си си хортува освен с "offroad-bulgaria.com" с още минимум десетина други сайта. Някъде по-напред в темата съм прикачил като изображение базата - откъде се започва. Вероятно след това списъка се разширява и сайтовете стават повече.Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнениеПрозореца се появява само и единствено в този форум...
Та, кой от тия десет - петнадесет сайта е кисел, че използваш адблокер не е ясно. Сложи си хубав адблокер. Умишлено премълчавам какъв използвам аз (който няма такъв проблем) тъй като това е едно непрекъснато надлъгване - как да излъжем адблокера и как да блокираме отново боклуците от екрана, а нямам намерение да улеснявам "противника" (генераторите на боклук).
- 1 like
Коментар
-
Ще съм ти благодарен ако на ЛС ми кажеш какъв използваш ти, този жълт надпис много ме дразни.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеТочно така. Когато отвориш тоя форум, устройството ти си си хортува освен с "offroad-bulgaria.com" с още минимум десетина други сайта. Някъде по-напред в темата съм прикачил като изображение базата - откъде се започва. Вероятно след това списъка се разширява и сайтовете стават повече.
Та, кой от тия десет - петнадесет сайта е кисел, че използваш адблокер не е ясно. Сложи си хубав адблокер. Умишлено премълчавам какъв използвам аз (който няма такъв проблем) тъй като това е едно непрекъснато надлъгване - как да излъжем адблокера и как да блокираме отново боклуците от екрана, а нямам намерение да улеснявам "противника" (генераторите на боклук).
Коментар
-
Смятам, че проблема в случая не е в задклавиатурното устройство и какъв точно адблокер си е сложило. Използвам Chrome (ъпдейтнат до последната версия) с вградения адблокер, без никакви допълнителни настройки и на мен ми се появява надписа. Според статистиката, това е 77.03% от потребителите за 2023-та. Та преди даинсталирам кавото и да било, смятам да почакам, някой да оправи форума.Queen o’ the Hebrides’ golden tears, Distillation o’ two hundred years
Skal, Prost, Salud, Kampei, Cheers, Slainte-mhath! Laphroaig!
Коментар
-
При личните съобщения има някакъв проблем.
Не излиза съдържанието на входящите, моите ги виждам.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Колегата Стоян Боюков-Sariones
неможе да влезе в форума, понеже ел.пощата с която се е регистрирал тук вече не е валидна. Какво трябва да направи?0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
- 1 like
Коментар
-
Пишете ЛС на администратор за да я смени с актуалната.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар