Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ръждопреобразувател на "вюрт"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Stank
    отговори
    До: Ръждопреобразувател на "вюрт"

Първоначално публикуван от Phantomaz Преглед на мнение
    Някой от Варна не иска ли да направим комбина за ръждопреобразувател? Аз бих взел 500мл.
    Давай да равим партия , че и на мен ми трябва .

Остави коментар:

• Phantomaz
    отговори

Някой от Варна не иска ли да направим комбина за ръждопреобразувател? Аз бих взел 500мл.

Остави коментар:

• maystor
    отговори

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Е при теб има ли го това?
    Вече да .

Остави коментар:

• diuks
    отговори

Ня помня какво пишеше на шишето на WURTH, но мисля че нямаше проблем.[/QUOTE]

Благодара. Дано е така.

Остави коментар:

• sparkybg
    отговори

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
    Поцинковани са били преди да ръждясат. Сега можеш да мацаш смело
    Да де, ама то трябва да се зачисти с телена четка, а това значи и малък участък около ръждата, а там цинка ще си седи.

Ня помня какво пишеше на шишето на WURTH, но мисля че нямаше проблем.

Остави коментар:

• сто
    отговори

Първоначално публикуван от diuks Преглед на мнение
    Колеги да попитам. Изгнил ми е долният ръб на задната врата на Фронтерата. Дядото ми даде ръждепреобразовател, не помня марката но на шишенцето пишеше че не трябва да се използва на поцинковани повърхности, и аз не посмях. Та въпроса ми е, този на ВЮРТ ставали за такива.
    Поцинковани са били преди да ръждясат. Сега можеш да мацаш смело

Остави коментар:

• sparkybg
    отговори

Мисля че става.

Остави коментар:

• diuks
    отговори

Колеги да попитам. Изгнил ми е долният ръб на задната врата на Фронтерата. Дядото ми даде ръждепреобразовател, не помня марката но на шишенцето пишеше че не трябва да се използва на поцинковани повърхности, и аз не посмях. Та въпроса ми е, този на ВЮРТ ставали за такива.

Остави коментар:

• eskaliburg
    отговори

Искам отново да благодаря на колега Savov, ходих до Самоков и си взех 100мл найстина излгежда по рядък ,но ще видиме ефекта ще намацам колата тия дни

Остави коментар:

• pribatgosho
    отговори

Много добър и дълготраен ефект ,но напоследък имам чуството ,че нещо куца във ВЮРТ химията им /иключвам ръждопреобразователа/ куца явно е по ниско качество отпреди за разлика от цената,която си е всетака висока на МПР химията е супер и с малко по евтина всепак качеството струва пари има ги в повечето големи градове.

Остави коментар:

• maystor
    отговори

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Е при теб има ли го това?
    Да - 453 гр. - 25лв.

Остави коментар:

• Savov
    отговори

Да, доволен съм. В края на лятото мазах някои малки повърхностни ръжди. Не остана време да ги боядисам, препарата още си стои и няма нова ръжда.

Остави коментар:

• eskaliburg
    отговори

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
    Опитах се да сваля карта, не успях. Най-просто обяснение - срещу входа на Топливо. Магазин за бои на Глазурит.
    По-подробно - след влизане в града от посока София, при първия пункт за смяна на масла, в дясно започва зле асфалтирана улица. Тръгваш по нея, след около 200 м тя завива на ляво. Караш докато видиш магазина, пак в ляво.
    Колега мерси за бързия отговор утре имам път на там, че искам да оправя някой ръжди по колата преди да е станало студено пък каквото излезне . Вие доволен ли сте от препарата ?

Остави коментар:

• Savov
    отговори

Първоначално публикуван от eskaliburg Преглед на мнение
    Колеги искам да попитам някой който е копува от софия във малка разфасовка от 100мл (примерно) от някой бояджийски магазин, а ако някой има останало да се разбереме нещо
    А до колегата SAVOV искам да го попитам каде от самоков се продава тъй като имам скоро път на там ?
    Опитах се да сваля карта, не успях. Най-просто обяснение - срещу входа на Топливо. Магазин за бои на Глазурит.
    По-подробно - след влизане в града от посока София, при първия пункт за смяна на масла, в дясно започва зле асфалтирана улица. Тръгваш по нея, след около 200 м тя завива на ляво. Караш докато видиш магазина, пак в ляво.

Остави коментар:

• eskaliburg
    отговори

Колеги искам да попитам някой който е копува от софия във малка разфасовка от 100мл (примерно) от някой бояджийски магазин, а ако някой има останало да се разбереме нещо
    А до колегата SAVOV искам да го попитам каде от самоков се продава тъй като имам скоро път на там ?

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X