Ако мога да задоволя любопитството: Този раждопреобразувател на Вюрт бил на биологична основа. Стои бял като млеко. Разяснението на Tramway: Всички ръждопреобразуватели съдържат ортофосфорна киселина около 20%. Разликата между различните марки е в различните добавки, служещи да подобрят омокрянето на повърхността и по-бавното изсъхване, за да може преобразувателят да действа по-дълго. Ортофосфорната киселина преобразува двужелезния триокис (ръждата) до железен трифосфат, който е едно здраво и неподдаващо са на обратно окисление покритие. А с чистия метал образува железен фосфат, сив на цвят (затуй лъскавото желязо посивява след намазване), който също е здрава антикорозионна защита, наречена пасивиране. Дядо Адам Опел са излекува от детската си болест "ръждавица", като от 1996г насам преди боядисване си топи купетата и другите тенекии в подобни разтвори.
Преди мазане с преобразувател изшкуркайте ако има по-дебела ръжда, но не е нужно чак до блясък. Изчеткайте от праха и намажете. Оставете го да изсъхне. Ръждата става белезникава, а чистото желязо - сиво. Ако остане някъде черно-кафяво, значи там ръждата е била по-дебела. Тръкнете още малко с шкурката и пак намажете. Като изсъхне идеално може вече да грундирате. Много ръжда съм преборил тъй, включително и по парни локомотиви, стояли по 40 години на открито. Само не бива да бързате. Ако трябва някъде повторете, потретете, и няма да съжалявате.
Това звучи доста интересно. Явно мажеш с това и боядисваш, когато остане време. Интересно ми е, ако се намаже доста ръждясало място и се остави така, колко ще стои преди да хване пак ръжда, но това от чисто любопитство. Ще имам предвид тая течност и ако намеря повечко ръжда от малките наченки по задните барабани ще взема да пробвам.
Е, явно тоя на вюрт е някакво различно животно. Дали има ортофосфорна киселина в него - нямам идея, но и Дядо Владо ми се обади че се държал доста по-различно от другия.
Този на вюрт не се мие, така поне пише по каталозите им в магазина. Имам места намазани с него и още непокрити - така си стоят тъмно сини вече доста време.
Ръждопреобразувателя не я маха, а я преобразува до нещо си. А ако взаимодейства с голо желязо - него също преобразува до нещо си. И двете преобразувани "емулсии" действат като пасивиран слой. После се измива, подсушава и боядисва.
В основата си преобразувателя е ортофосфорна киселина. Тайната е в добавките, осигуряващи по-добро и по-дълготрайно взаимодействие с ръждата, за да може тя да се преобразува докрай.
Може ли някой на кратко да каже как действа този продукт? Напълно ли премахва ръждата? На какви сплави действа? Аз имам малко ръжда по заднита барабани и мислех да действам с шкурка или четка и после боядисване, но може би това е начина от 20ти век, а тоя препарат от 21, а и има повърхности и места, където просто е трудно или не може да се ползва шкурка.
Взех 4 доста ръждиви джанти вчера и се чудя, ако мога да го използвам този ръждопреобразувател да премахна ръждата преди боядисване или нещо друго? Ако е така ме бройте и мене.
Ходих до Практикер и видях въпросните бутилчици. Не са на Вюрт и не е ръждопреобразувател, а разредител на ръжда - за раздвижване на панти и други заяли сглобки. Жалко! Продължават да се търсят още двама, за да си делним 1л от Ръждопреобразувателя на "вюрт"
E, в оригинална беше. С лепенка, указания, и всичко както си му е реда. Имаше и 2-3 вида масла, едното съвсем прозрачно - като водичка, пак в същите бутилчици, както и още 1-2 неща. Всичко на WURT, в еднакви разфасовки от 100-ина грама, а може и по-малко да е било.
Ходих до Практикер и видях въпросните бутилчици. Не са на Вюрт и не е ръждопреобразувател, а разредител на ръжда - за раздвижване на панти и други заяли сглобки. Жалко! Продължават да се търсят още двама, за да си делним 1л от Ръждопреобразувателя на "вюрт"
Оригиналния ръждопреубразовател на вюрт е само в бутилка по 1 литар. Има едни мазила които също са за ражда /не си спомням как точно бяха описани в каталога им/ които се използват за обработка на резбови съединения и те са в по малки опаковки но не мисля че са търесния от нас продукт.
Бива да си проверите щото може и да съм в тотална заблуда.
E, в оригинална беше. С лепенка, указания, и всичко както си му е реда. Имаше и 2-3 вида масла, едното съвсем прозрачно - като водичка, пак в същите бутилчици, както и още 1-2 неща. Всичко на WURT, в еднакви разфасовки от 100-ина грама, а може и по-малко да е било.
Вюрт уж нямат малки разфасовки и не би трябвало да е в оригинална тяхна опаковка. Знам, че по магазините за автомобилни бои купуват и разливат. Оня ден имах такава дилема дали да си купя едно шише от вюрт или наливно. Наливно обаче мога да си купя и сапун та реших да ви взема едно шишенце. Ако беше във Варна да ти отлея 250 грама.
Иначе май изглежда хубав продукт, нацапах една тръба и я оставих на двора, седи една такава синкава но колко време ще е така?
Остави коментар: