До: Ръждопреобразувател на "вюрт"
Пичове, намерете някой добър познат който работи във Вюрт и го питайте за специалната цена, както се казва за свои хора. Говорим за 60 лева!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ръждопреобразувател на "вюрт"
Свий
X
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЕ при теб има ли го това?
От днес за утре, по телефона, може и на ЛС, но е възможно на ЛС да не видя същия ден съпбщението.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеСпоменах нещо за Перматекс, ама който има излишни пари за харчене, нека си ги харчи.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от 19R Преглед на мнениеИСКА ЛИ НЯКОЙ ДА УЧАСТВА , ЗА ДА ХОДЯ ДО БИЗНЕС ПАРКА(ФИРМЕНИЯ МАГАЗИН) И ДА ВЗИМАМ ???
Остави коментар:
-
ИСКА ЛИ НЯКОЙ ДА УЧАСТВА , ЗА ДА ХОДЯ ДО БИЗНЕС ПАРКА(ФИРМЕНИЯ МАГАЗИН) И ДА ВЗИМАМ ???
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеНямат колега.Само в еднолитрови пластмасови бутилки са им разфасовките.За това и са тези сложни колаборации от по 4-ма желаещи...
В интерес на истината, обаче идеята да си разделим по 250 грама не е много работеща, понеже с това, което ми бе останало (около 100-150 гр.) не успях да третирам почти нищо, а ръжда имам на малко места и е само повърхностна, та не зная до колко четвъртинка ще бъде достатъчна за реална обработка по шасито.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнениеЗначи: аз, zzlatanov, м20_маниак и Lubo_ сме за сега първите. Остава само ,който е най зорлия да купи преобразуватела и да се разфасова. Моят номер е 0888626926 . Сори ама ми е много натоварена тазиседмица иначе аз бих се нагърбил!
Остави коментар:
-
Нямат колега.Само в еднолитрови пластмасови бутилки са им разфасовките.За това и са тези сложни колаборации от по 4-ма желаещи...
В интерес на истината, обаче идеята да си разделим по 250 грама не е много работеща, понеже с това, което ми бе останало (около 100-150 гр.) не успях да третирам почти нищо, а ръжда имам на малко места и е само повърхностна, та не зная до колко четвъртинка ще бъде достатъчна за реална обработка по шасито.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеДнес купих "Вюрт"-а.75 левчета от фирмения в бизнес-парка.
Приготвих 4 буркана за разфасоването.Отвъртях капачката и разпечатах кутията.Ха- бурканчетата бяха с тясно гърло, а кутията с "Вюрт"-а със широко.Няма да стане без да омърлям плочките...Оставих отворената кутия на шкафа за обувки и отидох до бараката за фуния.Докато търсех въпросната сгода някакъв пумияр мина пред двора и моят малоумник скочи да го лае.Поджавкаха си.След това внезапно спря...
Влизайки в антрето ме удари натраплива гледка и също толкова натраплива миризма.Едната стена до средата беше бяла...също и целият под.Кутията се търкаляше самотно по пода...
Успях да събера по- малко от половин бурканче.Пошляпвайки в белите локви директно се отправих към хладилника за бира, че от нещо ми прималя.
Поне плочките, тапетите и задника на малоумника няма да ръждясват...Дето се казва "честито на печелившите".
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеДнес купих "Вюрт"-а.75 левчета от фирмения в бизнес-парка.
Приготвих 4 буркана за разфасоването.Отвъртях капачката и разпечатах кутията.Ха- бурканчетата бяха с тясно гърло, а кутията с "Вюрт"-а със широко.Няма да стане без да омърлям плочките...Оставих отворената кутия на шкафа за обувки и отидох до бараката за фуния.Докато търсех въпросната сгода някакъв пумияр мина пред двора и моят малоумник скочи да го лае.Поджавкаха си.След това внезапно спря...
Влизайки в антрето ме удари натраплива гледка и също толкова натраплива миризма.Едната стена до средата беше бяла...също и целият под.Кутията се търкаляше самотно по пода...
Успях да събера по- малко от половин бурканче.Пошляпвайки в белите локви директно се отправих към хладилника за бира, че от нещо ми прималя.
Поне плочките, тапетите и задника на малоумника няма да ръждясват...Дето се казва "честито на печелившите".
СПАМ !!! Известно време само на аватара човек ще може да те види усмихнат.
Остави коментар:
-
Днес купих "Вюрт"-а.75 левчета от фирмения в бизнес-парка.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеВиждам , че проявявате голям интерес към ръждопреобразователя. Ето Ви директно от производител, а не през три ръце. http://permatex.com/products/Automot..._Treatment.htm
Съответно и по-евтин. В ПДФ формат има ТТ данни на английски.
доволен съм
Остави коментар:
-
Виждам , че проявявате голям интерес към ръждопреобразователя. Ето Ви директно от производител, а не през три ръце. http://permatex.com/products/Automot..._Treatment.htm
Съответно и по-евтин. В ПДФ формат има ТТ данни на английски.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеМалко е "Офф" на тематаСред днес регистрираните участници (зайциновобранци
) трябва да има един "Симо", той е работил във "Вюрт", познава продуктовата гама и да се надяваме че ще ни помага за в бъдеще каква благиня може да ползваме....ама да мине процедурата по регистрация
Благодаря на многоуважаемия от мен Дядо Владо за представянето ми. А сега на въпроса за ръждопреобразователя: освен, че преди години съм го продавал, съм го използвал лично. И мога да кажа, че съм адски доволен. Ще наблегна на някои основни неща, които трябва да се знаят - повърхността трябва да е изчистена мн.добре от люспи ръжда, абсолютно задължитело е да е отлично обезмаслена. Реагира за около 3-4 часа, повърхността става тъмно синьо-черна. Не се мие впоследствие. Важно е, ако използвате само част от него да отлеете в отделен съд, запазвайки останалата - това се прави, защото ръждопреобразователят е на биооснова и се "заразява" от четката с ръжда потопена в него, придобива мръсносив цвят и способностите му отслабват. Също един практичен съвет - ако при завинтване на капачката гърлото е намокрено от ръждопреобразователя, то тя ще залепне много яко. Отваря се, но с помощта на нож. Същото така при продължителен престой течността хваща каймак, който просто трябва да се отстрани при употреба. Също така не го оставяйте да замръзва.
Тези дни ще звънна на приятелите си от Вюрт и ще помоля за някакъв актуален каталог за да мога да бъда максимално полезен със съвети.
- 1 like
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнениеЗарибихте ме с този "вюрт". Днес влизам в един магазин за бои в родния ми град и изненада - наливен "Вюрт". Цена в/у 100 лева за литър. Взех 50 мл - 5 лева. Вече го употребих. Доволен съм.
Поздрави.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Остави коментар: