Само че ми липсва място. А фрезисти, единия стругар има фреза, но като му казах последния път да ми барне нещо на фрезата и го гледам се хваща в колонната бормашина. Не си пада по прецизните работи, а и като имаш клиенти бол и никаква конкуренция, можеш и с резака да "фрезоваш". Който не е доволен - да върви другаде, тоест, никъде. Да беше видял как ми пристърга един наварен вал, дето ще ляга семеринг...моят първи опит с ръчно подаване беше къде-къде по гладък.
Както вече ни е известно, качеството се ражда с конкуренцията. А и на цените се отразява. Ще чета из форумите, но май това със стъргането на канал отпред ми се струва по-добра идея от пробиването. Видях из тубата някаква приставка, която да подпира челюстите, но без да стърчи вътре, някак си идва в страни, като трилистна детелина една такава. Само че трябва на координатна машина да се прави сигурно. А и не видях да се продава някъде.
Както вече ни е известно, качеството се ражда с конкуренцията. А и на цените се отразява. Ще чета из форумите, но май това със стъргането на канал отпред ми се струва по-добра идея от пробиването. Видях из тубата някаква приставка, която да подпира челюстите, но без да стърчи вътре, някак си идва в страни, като трилистна детелина една такава. Само че трябва на координатна машина да се прави сигурно. А и не видях да се продава някъде.
Коментар