От: Как се заварява с аргон (първи стъпки)???
Тая тема нещо много се отплесна, да взема да я върна към моите първи стъпки.
От много време искам да се науча как се заварява с “аргон”, в момента съм и пред чуденката каква малко по-сериозна машина да взема.
Сетих се, че малкото ми китайско електроженче има опция за работа с аргон, взех си една бутилка с газ (нещо много бързо върви тая газ... как и смогвате [emoji1])
Та закичих редуцира, маркучите, шланга, подострих електрода (уж не го топя във ваната пък няколко пъти се наложи да го остря) и отпочнах
 това е великата китайска техника, а това 
 са моите първи стъпки...
А тази снимка е свалена от нета
 какво бъркам, освен липсата на опит де. 
Машината като реглаж има само сила на тока. И като си гледам заварките май съм работил на по-силен от необходимото.
					Тая тема нещо много се отплесна, да взема да я върна към моите първи стъпки.
От много време искам да се науча как се заварява с “аргон”, в момента съм и пред чуденката каква малко по-сериозна машина да взема.
Сетих се, че малкото ми китайско електроженче има опция за работа с аргон, взех си една бутилка с газ (нещо много бързо върви тая газ... как и смогвате [emoji1])
Та закичих редуцира, маркучите, шланга, подострих електрода (уж не го топя във ваната пък няколко пъти се наложи да го остря) и отпочнах
 това е великата китайска техника, а това 
 са моите първи стъпки...А тази снимка е свалена от нета
 какво бъркам, освен липсата на опит де. Машината като реглаж има само сила на тока. И като си гледам заварките май съм работил на по-силен от необходимото.

Това е ясно, че е въпрос на практика - все пак до момента имам стопени 2 метра добавъчен материал, дето се вика още не знам как се държи горелката. Има нещо друго, което за момента не знам на какво се дължи обаче, т.е. нещо правя грешно, но не знам какво.

Коментар