От: Как се заварява с аргон (първи стъпки)???
Е, на теория може да води до нарушаване на дъгата ,но на практика на мен такова нещо не ми се е случвало!Колкото загрята и прегрята да е ръкохватката не съм усещал промени в дъгата и в качеството на заварката.
Е, на теория може да води до нарушаване на дъгата ,но на практика на мен такова нещо не ми се е случвало!Колкото загрята и прегрята да е ръкохватката не съм усещал промени в дъгата и в качеството на заварката.
Може ли да ми кажете защо се появяват няколко кратерчета на края (има ги на снимките които съм прикачил), а не както би трябвало едно по-голямо с което знам как да се справя (като плавно мърдам електрода назад докато тока спадне до 0А ) Възможно ли е да е замърсен електрода? малко ми е трудно да разбера при AC когато стане топченце дали е замърсен(топнал съм го във ваната). Иначе в Youtube има 2 канала на едни пичаги: Weld.com и weldingtipsandtricks от които почерпих много информация от първи стъпки , до задачи за напреднали - недостатъкът е ,че са на английски и трябва да се слушат освен да се гледат щото казват важни неща.
Коментар