От: Как се заварява с аргон (първи стъпки)???
Колеги спора за тези казани стана доста меко казано остър.
Казах,че казаните от българските перални на са "пълна нераждавеика" като имах на предвид следното.Преди доста време /има 30г.от тогава/ направих на татко един здвоен казан от такива перални в който той съхраняваше домашното сирене и само за три години казана се проби стана като гърмян,а другия мисля беше от "Рига" още си е здрав и в него преди държах солената сланина,а сега правя саламурата за пушеното месо и сланина.
Това,че се пука го отчитам като моя грешка малко прегрявам материала.
Колеги спора за тези казани стана доста меко казано остър.
Казах,че казаните от българските перални на са "пълна нераждавеика" като имах на предвид следното.Преди доста време /има 30г.от тогава/ направих на татко един здвоен казан от такива перални в който той съхраняваше домашното сирене и само за три години казана се проби стана като гърмян,а другия мисля беше от "Рига" още си е здрав и в него преди държах солената сланина,а сега правя саламурата за пушеното месо и сланина.
Това,че се пука го отчитам като моя грешка малко прегрявам материала.
Коментар