Ей такъв е, прилича по описанията на Кольо и се държи по същия начин. Исках да взема паста от АИГ на панаира, но някой им беше свил последната от щанда и ми подариха това . Може аз нещо да не правя както трябва все пак е бинзел .
Ей такъв е, прилича по описанията на Кольо и се държи по същия начин. Исках да взема паста от АИГ на панаира, но някой им беше свил последната от щанда и ми подариха това . Може аз нещо да не правя както трябва все пак е бинзел . https://www.google.bg/search?q=anti+...27%3B207%3B602
Спарки, ти за газовата ли говориш, че е на 15 кила, мойта е на поне 50 .
И аз имам същия проблем като Травелинг с същия спрей от линка и с тоя на Редко,с два различни шланга съм пробвал и се това първоначално пращене после никви грижи.
Използвах в началото спрея ама после купих тази паста от "Редко" и за мен тя се оказа по-добрата.
Тук се говореше за някаква слюда по лев парчето та не успях да разбера за обикновена маска ли е или за соларна.Защото моята на е от цена 9,50 без ДДС.Маската е Спидиглас 9002D мисля,че така беше имаше май и някаква още цифра и буква.
Едната наскоро я купих другата е сменена след употреба.Начин да се възстанови в приемливи граници ми се струва на дали има.
Преди години правехме пръстени и други щуротии от пексиглас и ги шлайфахме с паста за зъби и пресят цимент за да се получи прозрачност.То пък какво ли ме бърка да пробвам на тази старата без това съм я отписал.
Имах още една стара нея я напръсках с горе показания спрей и ефекта беше направо "майка плаче".
Още нещо да попитам. Наложи ми се да заваря/съединя/ с аргона две казанчета от перални.Едното казанче е от българска пералня и не е пълна нераждавейка,а само покрита с антикорозионен слой от хром и никел,а другото е от руска пералня и е неръждавейка.
Първия въпрос е:-С какъв добавъчен материал да се направи заварката?
Аз я направих с добавъчен материал за черни метали.
Втори въпрос:-Защо на места част от заварката след изстиване се пропука да ли това е от добавъчния или от неправилно подбран заваръчен ток- работих на 55А?
Преди съм заварял такива казанчета само от нераждавейка на същия ампераж и добавъчен материал неръждаем без да имам проблеми.
Още нещо да попитам. Наложи ми се да заваря/съединя/ с аргона две казанчета от перални.Едното казанче е от българска пералня и не е пълна нераждавейка,а само покрита с антикорозионен слой от хром и никел,а другото е от руска пералня и е неръждавейка.
Първия въпрос е:-С какъв добавъчен материал да се направи заварката?
Ми нали казахме вече - с бодлива тел!Ако ни си пробвал с нея ... що пък да не пробваш, сигурно заварката няма да се пукне !!!
Последно редактирано от welderargon; 06-11-14, 00:14.
Коментар