Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отработено двигателно масло, като алтернативно гориво!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Отработено двигателно масло, като алтернативно гориво!

Първия и третия проблем са сравнително лесно решими, но втория?
    If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Идеи за решаване на 2 и 3 точка?
      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първа точка е ясна - филтриране с центрофуга. Относно трета точка, предполагам, че промяна на визкозитета може да насъпи по два начина. Първия е чрез повишаване на температурата, втория е чрез разреждане.
        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Точка 2: по възможност да не ползваш предкамерни двигатели за такива извращения.
          Точка 3: с нагряване, помага и за точка 2.

И най-вече - все пак да се сипва и по малко нафта в цялата схема. Знам че боли, но има смисъл и по трите точки. Скръндзи безобразни!

Коментар

Сега гледах в продавалника,мислех че центрофугите са скъпи но не е така,има няколко обяви на центрофуги с цена 30-50лв,пи това изглеждащи доста масивни.
            0 8 76 36 8 542

Коментар

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
              Сега гледах в продавалника,мислех че центрофугите са скъпи но не е така,има няколко обяви на центрофуги с цена 30-50лв,пи това изглеждащи доста масивни.
              Аз пък не видях нито една Тези за мед и дрехи не стават
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                Тези за мед и дрехи не стават
                : - )))

И по спомени оборотите не трябва да са по малки от 3200.
                Преди години в Тубата имаше хубав клип с подгрев на маслото,преди центрофугата. Излизаше почти като ново.
                Клипа изчезна, бяха любителски кадри , не продаваха центрофуги.
                Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Отработеното масло става И за нанасяне по дървените части на къщи - колони, греди, дъсчена обшивка, стрехи, ребра, столици, разпънки, челни дъски, парапети на балкони, и т.н., против атмосферни влияния и против дървояди.
                  Запазва дървото за дълго време и респективно, къщата. Към него може да се добави въглен на прах, ако харесвате черни греди, за старите възрожденски къщи.

Коментар

Първоначално публикуван от n_petrova Преглед на мнение
                    Отработеното масло става И за нанасяне по дървените части на къщи - колони, греди, дъсчена обшивка, стрехи, ребра, столици, разпънки, челни дъски, парапети на балкони, и т.н., против атмосферни влияния и против дървояди.
                    Запазва дървото за дълго време и респективно, къщата. Към него може да се добави въглен на прах, ако харесвате черни греди, за старите възрожденски къщи.
                    Точно за това нещо не става.Завърил съм техникум по дървообработване и вътрешна архитектура и горе доло съм наясно с нещата.Вече сме 21-ви век и за тази работа си има байцове грундове,лакове и тн,които са в пъти по добри от импрегнацията на дърво с горяло масло.
                    0 8 76 36 8 542

Коментар

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
                      Точно за това нещо не става.Завърил съм техникум по дървообработване и вътрешна архитектура и горе доло съм наясно с нещата.Вече сме 21-ви век и за тази работа си има байцове грундове,лакове и тн,които са в пъти по добри от импрегнацията на дърво с горяло масло.
                      Ама то и нормална нафта се продава, ама народонаселението иска да си кара на олио от фритюрника!

Коментар

Той въпросът не е в това за какво може маслото. Въпросът е че отдавна не търсим какво да го правим, а откъде да захлебим още.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                          Ама то и нормална нафта се продава, ама народонаселението иска да си кара на олио от фритюрника!
                          Що не се *********!

Коментар

до понеделник карах голф2 1.6д на масло и олио над 50000км а човека дет ми го продаде каза че от 7години го кара и тои така без да съм имал каквито и да е проблеми,върнах го за скрап защото купето се предаде,също си карам и паджерото и нямам ядове за сега!Нека хората които ни наричат бедняци или глупаци се запитат дали е срамно това или срамното е да сложиш гас на X5 ML или Sкласа!Сиромах човек жив гявол са казали хората,а голфа ми има инсталациа с отделен резервоар в които има нафта и така сутрин зимата се пали на нафта и не съм имал проблем в студът и се караше само на чисто масло след сутрешно палене.
                            Сега имам и един въпрос някои има ли наблюдения и карал ли е с атф декстрон че от работата ми дават 300литра источено от автоматични скоростни кутии?

Коментар

АТФ става

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                АТФ става
                                Ти сериозно ли го съветваш да кара с масло от скоростни кутий,макар и рядко като вискозитет.С масло за скрости не карай.
                                0 8 76 36 8 542

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X