Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проверено - паленето на газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проверено - паленето на газ

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
    .подходящ ли е за газифициране?Досега е изминал 100 000км. на газ.
    Е, досега двигателят да си е казал.

Коментар

• Re: Проверено - паленето на газ

Имаме една такава бангия служебна и от няколко години я чакаме да умре. Тя обаче си живее.. На бензин не работи от доста години
      Като кола е отвратителна, но пък газта не я притеснява никак.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• От: Re: Проверено - паленето на газ

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Имаме една такава бангия служебна и от няколко години я чакаме да умре. Тя обаче си живее.. На бензин не работи от доста години
        Като кола е отвратителна, но пък газта не я притеснява никак.
        Не знам пък точно на тази кола какво не и харесваш. На бащата е такава и за 40-50 хиляди километра на газ с предимно палене на газ и в по голямата си част градско не показва проблем. Миналата година се наложи отваряне на двигателя заради спукана тапа и течащ антифриз от нея и майсторите бяха учудени от много доброто състояния на двигателя предвид годините и километрите му. До тогава не беше отварян а на километража пише над 200 хиляди, по думите им клапаните са като на 50 хиляди.
        Последно редактирано от Иван Жоров; 07-03-12, 16:04.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

Не ме кефи като кола. Иначе е факт, че понася дебилите от склада, които я експлоатират зверски.

Коментар

На мен пък Рено 19 ми харесва. От друга страна, аз ползвам УАЗ за ежедневна кола, та сигурно има значение кой преценява.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              На мен пък Рено 19 ми харесва. От друга страна, аз ползвам УАЗ за ежедневна кола, та сигурно има значение кой преценява.
              Все пак бележиш напредък. Вече само половината ти автопарк е савецки.

Коментар

...но никакъв напредък от страна на околните. Преди ме занасяха за руски коли, сега за френски. Само да пооправи taran реното и УАЗ-а става кола за събота вечер.

Коментар

...но никакъв напредък от страна на околните. Преди ме занасяха за руски коли, сега за френски. Само да пооправи taran реното и УАЗ-а става кола за събота вечер.
                  Ще махаш задните седалки и ще слагаш матрак?

Коментар

Много е къс за тая работа, а и много студен. Знам от кого да взема назаем кола с матрак отзад.

Коментар

Ако месинговата чашка за графита е изчистена и не пали на газ (на бензин пали), следващия заподозрян изпарителя ли е? Сори, ако въпроса ви се струва елементарен

Коментар

Точно този филтър не може да пречи на паленето на газ.

Следващ заподозрян е газаджията с дългите и криви тръби за газ под ниско налягане, които е сложил, защото го е мързяло. Настройките и състоянието на изпарителя също имат значение, разбира се.

Коментар

Може и винтила да не пуска нататък,удари едно ухо на изпарителя дали леко ссссъъъска!
                          Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Точно този филтър не може да пречи на паленето на газ.

Следващ заподозрян е газаджията с дългите и криви тръби за газ под ниско налягане, които е сложил, защото го е мързяло. Настройките и състоянието на изпарителя също имат значение, разбира се.
                            Ясене блъскал ли си се с някой.
                            Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Тръбите за ниско налягане нямат каквото и да е отношение към блъскането
                              Виж за компенсиращите удължения по тръбите за високо налягане съм съгласен, но тези удължения практически нямат никакво значение за паленето и настройките.
                              Ниското налягане се прави възможно право и късо.

Коментар

Здравейте при мен ключа е ''автоматичен'' и когато е на полежение 2 пали на бензин и след 3к оборота прехвърля на газ,а когато е на междинно ми се струва,че пали на газ.Възможно ли е при палене на газ да се чуват шумове от изпарителя?
                                Поздрави
                                Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X