Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да подкараме машините с универсално гориво!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Уважаеми Neon_Knight,

Единствената причина да не ви "банна" вас е, че това ви е първи пост и предполагам още не сте запознати нито с хората тук нито с начина на изразяване...

quadra има своите аргументи, вие ако разполагате с аргументи можете да ги споделите евентуално. Защото за ваша информация тук в този портал има физици и то не от нашенски, а от световен мащаб и точно те твърдят, че "великата идея" е една голяма глупост всъщност... Но ние тук сме достатъчно толерантни и както виждате даваме трибуна на всички страни. Ако някой постигне някакъв резултат и случайно е готов да го сподели с другите можете напълно да разчитате на мен - ще бъде дадена пълна публичност, ще идем, ще снимаме, разказваме и т.н. Но засега всичко това и на мен ми прилича на сектанство...ще се радвам да ме опровергаете...

quadra познавам лично, зад този псевдоним стои човек достатъчно и образован и съдържателен..., моля не злоупотребявайте с толерантността в този портал...
    VPetrov.photography

Коментар

• Венци рядко се намесва обаче като го направи направо ме сваля от коня!!!

Коментар

• Браво Венци.И мен Quadra ме дразни по някога,ама си трая.Все пак всеки си има право на мнение,пьк и не обижда никого.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

• Здравеите енергетици
          Отдавна не съм писал защото прилагам в момента на практика
          След някалка неуспешни опита се заух с литература
          Теорията която изучих доказва, че това става и описаниятя на МДАВИД са само весникарски коментари но му благодаря и за това
          Всички който оспорвот това само помагат защото ни подхвърлят идей
          Който са съгласни също помагат, че ни окуражават - всеки е ценен
          Вече оздравях и продължавам, мисля, че това ще тръгне

Коментар

• ... изчетох 12 страници тема и останах доста изненадан от това, че в един момент всички сте се умълчали и никой не казва какво в крайна сметка е станало от това. Прочетох и материалите в другите сайтове и съм раздвоен в мнението си (но аз така ли иначе съм пълен лаик). Все пак, логично не виждам нищо, което би попречило на това едно просто изобретение в днешни дни да се окаже работещо. А мога да измисля 1000 причини то да не се внедрява масово.

И така - какво стана?

Коментар

• Както винаги стана вакум... ама голям при това

Коментар

• Първоначално публикуван от Краси К
                Както винаги стана вакум... ама голям при това
                а знаеш ли колко са скъпи вакуумните инсталации? Стефан ще ти обясни, ако е на линия

само трябва да свържеме монитора към някоя машина, пещ или друго съоръжение и ето - вакуум без пари!!!
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

• А, ако има търсене ще подкарам някой от вакуумите. Може да ги давам евтино, примерно 10 кинта кофичка 10^-3, на -9 - -12 може да дойде и стотина кинта. Ама истински вакуум, фирмен, никви кетайски ментета. С гаранция, докато не го отвориш. Че в тая жега бързо се вкисва.

Коментар

• Първоначално публикуван от geko
                    ... изчетох 12 страници тема и останах доста изненадан от това, че в един момент всички сте се умълчали и никой не казва какво в крайна сметка е станало от това. И така - какво стана?
                    Ми аз доколкото знам на поне един супер важен играч в "Пантон-БГ" администратора на сайта му е забранил да пише и му е закрил акаунта, но не се знае всъщност точната бройка, та не се очудвай.
                    Другата работа е, че трябва да си достатъчно тъп и упорит за да се хванеш и още-повече да подкараш това чудо, аз донякъде се надявам, че никой наистина не го е подкарал и имам шанс да го подкарам първи.
                    VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                    SXS-Restorations 0886513079
                    Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

• bigman,приятелю за какво говориш! как ще му закрие акаунта-в кой век живеем. Венци е пич и не е способен на това нещо! Аз поразбирвам нещо от двигатели(предимно дизел) но свободно време ще имам чак на 01.10.2006 та да направя тая "пущиня" със всички центровки и нагласявания щото да известя простолюдието,аджаба става или не става таз гяволия
                      Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

• Хъм явно всички тука са като мен седя си кротувам си чета и викам ха дано някой успее да го направи та тогава да си губя времето и да го направя и аз.
                        Главния проблем при мен е че от ауспуха ми се чуват яки гърмежи когато пусна по нанадолнище на скорост. Не е от центровка явно някой клапан ми изпуска. Затова и не смея да пробвам на моята кола.
                        Но нека и аз да вкарам малко мозък пък може и да съм от полза на някой, според мен ако наистина има някакво намагнитизирване на основната пръчка то тогава пъпките които дистанцират металната пръчка с 1,5 мм би трябвало да са от електрически-непроводим материал т.е. от изолатор (поне така мисля аз).
                        Дайте някакво мнение.Имайте навпредвид че не вярвам в това че първоначалното разположение на GEET процесора в посока север юг го намагнитизирва, защото гледах имаше едно рено 11 (някъде в интернет) на което пръчката беше сложена вертикално в изходните колектори. Предполагам че човека е надигнал задницата на реното на 90 градуса за да запали и да намагнитизира пръчката.

Коментар

• Здравейте енергетици
                          Имам чувството, че всички вече сте пробвали GEETа и нещо не става - проблемите са много но идеята работи

Коментар

• Идеята е ясна обаче нещо практиката се запече май.

Лошо много лошо.

Коментар

• Започвам да се радвам в един друг форум пише че вече го е направил и се връща от пробите. Хъм дали наистина е успял?
                              Даноооо.

Коментар

• аз пък днес в един друг форум прочетох че жена от китай както си спала на и се събудила мъж и всички твърдят че е истина ти как мислиш?
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X