Този вид карбуратори е възможно най-простия при него дроселовата клапа(шибър) не се върти около оста си а се вдига нагоре като хем увеличава притока на въздух, а може и отделно да се регулира от иглата и постъпващото гориво като се вдига нагоре или надолу според прорези в горната част на иглата.Ако се сложи по тънка игла и главен жигльор може разхода на гориво да падне.При СИМСОНА карбураторчето е с кръгъл шибър и отвора за готовата смес е много малък а разхода на моторчето е около 2л. на 100км. Старите соц. мотори всички са с такива карбуратори само ,че 'ибъра е с " П " образна форма а иглата е в средата. Могат само да работят с хоризонтален поток на сместа ,а бензина влиза на самотек.Тоест този карбуратор неможе да спре налягането на бензинова помпа.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да подкараме машините с универсално гориво!
Свий
X
-
прегледах цялата информация за сега и си мисля,че много по лесно е да се пробва с пропан-бутан и изпарител с топла вода, този вариант като че ли е най- лесен за първоначално тестване, макар да не се споменава в темата, ако принципа е верен , би трябвало да зарабити, айде успех, па кажете как върви революцията:
Коментар
-
Здравейте колеги, научих за вашия проект от форума на
, бях много приятно изненадан, че има хора, които се занимават с него серозно, аз също смятам да направя едно такова чудо, но времето в момента ми е кът и засега само ще ви стискам палци, ако ви трябва тестов мотор, можете да разчитате на мен с Боксер от VW Костенурка, успех!
VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
SXS-Restorations 0886513079
Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек
Коментар
-
И аз стигнах до извода , че най-лесно може да се пригоди към пропан-бутан.Газта от изпарителя е без въздух и може да се намали притока много лесно-предполагам че има и висока температура.Остава да се смеси с водните пари и да влезе в реактора.
Коментар
-
Това ми се вижда достатъчно ненормално и да стане ... за съжаление нямам никакъв 4-тактов двигател за пробата, но живо ме интересува дали ще тръгне това чудо.
Ако тръгне искам да го видя на живо!!! Викнете ме!The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.
Коментар
-
Газтта няма калорий, като бензина, освен това май е студена, а това нещо май иска да му е топло за да работи как си требе.
VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
SXS-Restorations 0886513079
Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек
Коментар
-
Здравейте колеги,нов съм в форума и се надявам да бъда полезен.Предварително се извинявам за допуснати грешки но се занимам с компютри от 1месец.По темата -претполага се че изгорелите газове стартират реакцията.От друга страна се казва че при предозиране на горивото,аспуха се обледенява.Питам.Кой тогава ще поддържа реакцията като е
такъв студ.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
още един превод е готов
Готов е превода на втора страница от поясненията на Мишел http://pantone.inc.md
Съжалявам, че така бавно върви, но разчитаме само на доброволни ресурси и откраднато служебно време...
Коментар
-
доре де ,къде изчезна информацията от:
http://www.stote-duba.org/m_david_pantone.html
там имаше итересни неща,макар и непреведени...
Коментар
-
Бъгна им се страницата, оригинала е на http://quanthomme.free.fr/pantone/PageM_David.htmПървоначално публикуван от kasseyдоре де ,къде изчезна информацията от:
http://www.stote-duba.org/m_david_pantone.html
там имаше итересни неща,макар и непреведени...
Ще ги сложа на моята страница при първа възможност.
Коментар
-
Истината ще ви направи свободни.
Има и такъв вариант, но на моята страница има няколко огледални, няма страшно, Христос е казал: Истината ще ви направи свободни!Първоначално публикуван от tihpanАбе дали се бъкна страницата на дъба или врагът на свободата се намеси
Така че, да си изволюваме енергийна свобода като начало!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар