Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да подкараме машините с универсално гориво!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Този вид карбуратори е възможно най-простия при него дроселовата клапа(шибър) не се върти около оста си а се вдига нагоре като хем увеличава притока на въздух, а може и отделно да се регулира от иглата и постъпващото гориво като се вдига нагоре или надолу според прорези в горната част на иглата.Ако се сложи по тънка игла и главен жигльор може разхода на гориво да падне.При СИМСОНА карбураторчето е с кръгъл шибър и отвора за готовата смес е много малък а разхода на моторчето е около 2л. на 100км. Старите соц. мотори всички са с такива карбуратори само ,че 'ибъра е с " П " образна форма а иглата е в средата. Могат само да работят с хоризонтален поток на сместа ,а бензина влиза на самотек.Тоест този карбуратор неможе да спре налягането на бензинова помпа.

Коментар

• Не трябва да забравяме, че водата е по-тежка от бензина и дизела и не могат да се смесят. Единствено със спирт.Ако искаме да бъде точна сместа трябва да е с един карбуратор за бензин и един за топла вода.

Коментар

• прегледах цялата информация за сега и си мисля,че много по лесно е да се пробва с пропан-бутан и изпарител с топла вода, този вариант като че ли е най- лесен за първоначално тестване, макар да не се споменава в темата, ако принципа е верен , би трябвало да зарабити, айде успех, па кажете как върви революцията:

Коментар

• Здравейте колеги, научих за вашия проект от форума на , бях много приятно изненадан, че има хора, които се занимават с него серозно, аз също смятам да направя едно такова чудо, но времето в момента ми е кът и засега само ще ви стискам палци, ако ви трябва тестов мотор, можете да разчитате на мен с Боксер от VW Костенурка, успех!
          VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
          SXS-Restorations 0886513079
          Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

• И аз стигнах до извода , че най-лесно може да се пригоди към пропан-бутан.Газта от изпарителя е без въздух и може да се намали притока много лесно-предполагам че има и висока температура.Остава да се смеси с водните пари и да влезе в реактора.

Коментар

• Това ми се вижда достатъчно ненормално и да стане ... за съжаление нямам никакъв 4-тактов двигател за пробата, но живо ме интересува дали ще тръгне това чудо.

Ако тръгне искам да го видя на живо!!! Викнете ме!
              The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.

Коментар

• Газтта няма калорий, като бензина, освен това май е студена, а това нещо май иска да му е топло за да работи как си требе.
                VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                SXS-Restorations 0886513079
                Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

• Здравейте колеги,нов съм в форума и се надявам да бъда полезен.Предварително се извинявам за допуснати грешки но се занимам с компютри от 1месец.По темата -претполага се че изгорелите газове стартират реакцията.От друга страна се казва че при предозиране на горивото,аспуха се обледенява.Питам.Кой тогава ще поддържа реакцията като е такъв студ.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

• още един превод е готов

Готов е превода на втора страница от поясненията на Мишел http://pantone.inc.md
                    Съжалявам, че така бавно върви, но разчитаме само на доброволни ресурси и откраднато служебно време...

Коментар

• Пред добрите идеи и боговете мълчат.Браво.
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

• доре де ,къде изчезна информацията от:
                        http://www.stote-duba.org/m_david_pantone.html
                        там имаше итересни неща,макар и непреведени...

Коментар

• Първоначално публикуван от kassey
                          доре де ,къде изчезна информацията от:
                          http://www.stote-duba.org/m_david_pantone.html
                          там имаше итересни неща,макар и непреведени...
                          Бъгна им се страницата, оригинала е на http://quanthomme.free.fr/pantone/PageM_David.htm
                          Ще ги сложа на моята страница при първа възможност.

Коментар

• Абе дали се бъкна страницата на дъба или врагът на свободата се намеси

Коментар

• Истината ще ви направи свободни.

Първоначално публикуван от tihpan
                              Абе дали се бъкна страницата на дъба или врагът на свободата се намеси
                              Има и такъв вариант, но на моята страница има няколко огледални, няма страшно, Христос е казал: Истината ще ви направи свободни!
                              Така че, да си изволюваме енергийна свобода като начало!

Коментар

• Люси къде да търсим готовите преводи, че се изпотрепахме от работа и нищо не пали - е всички мателиали са збиртък но все още не го докарваме, /пробвам го за отопление/ нямам двигател

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X