Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да подкараме машините с универсално гориво!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от quadra
    Баа мааамуу, щом така се намагнитва и после не се размагнитва е сериозна работата...фпечатлих съ.
    Щом създателя предупреждава да не държиш в себе си кредитни карти когато си около реактора, значи полето е мощно.

Коментар

Това е само за Стефан - джобен МХД генератор
      Готово оръжие, и доста мощно... Що ли военните не го ползват?
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А откъде знаеш че "НЕ ГО ПОЛЗВАТ"
        Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
        0884837709
        0878383528

Коментар

Ами щеше да е направило революция и да са отпаднали всички тези дивотии сега. Те обаче си съществуват и дърпат много пари.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от ves1
            Ако въобще има някакъв прогрес, то е защото военните от време на време отпускат по някоя технология за масите. Един приятел руснак, на който дядо му работел в КГБ, ми разправя, че в крайните северни райони на СССР, където имало някакви военни радари или нещо такова се топлели с биологични печки -- сипват в един куб шишенце със бактерии и то отделя топлина. Така се топлят цяла седмица. Биологични печки. Ето такива технологии имат. И това е 80-те години.

Коментар

По Дискъвъри показват такива оръжия на Руснаците че, USA могат само пасти да им носят. И те самите си казват че, просто нямат пари да се превъоръжат в момента! Става въпрос за 2002г.
              0884837709
              0878383528

Коментар

Мда ... Виждал съм популярни книжки за МХДГ. От края на 50-те като че ли. И после - никъде нито дума ... Явно в цял свят примерно едновременно са ги засекретили, значи са очаквали всеки момент да изскочи нещо. После обаче никъде нищо не се чува нито за оръжие, нито за технология. Значи работата се е оказала безполезна или безнадеждна, и са загубили интерес. Това са скъпи изследвания, ако перспективата е много далечна просто ги зарязват. За да върши работа като оръжие, нещото трябва да е освен страшно, още ефективно и евтино. И да има смислена тактика на използване в достатъчно всякакви условия. За да е технология, трябва и да е достатъчно достъпно.
                Ех. Знам химик. С наистина широка култура и знания. И знае френски. И има интернет. Обаче от няколко години съм му сърдит и не му говоря. Вие идете при него ...

Коментар

Людмиле, точно това съм дал за превод. в момента който ми дадат първите преведени страници ще ги побликувам за всички. ако някой знае по въпроса нещо практически нека пише, ще полезно. успях да заинтерисувам хора с възможности, което означава , че всяка идея е добре дошла

Коментар

Първоначално публикуван от Ludmil
                    Първоначално публикуван от ves1
                    Ако въобще има някакъв прогрес, то е защото военните от време на време отпускат по някоя технология за масите. Един приятел руснак, на който дядо му работел в КГБ, ми разправя, че в крайните северни райони на СССР, където имало някакви военни радари или нещо такова се топлели с биологични печки -- сипват в един куб шишенце със бактерии и то отделя топлина. Така се топлят цяла седмица. Биологични печки. Ето такива технологии имат. И това е 80-те години.
                    Хахаха, англичаните са топлели ядрени фугаси с пилета (бройлери) така че нищо ново

Коментар

мисля си дали тази технология може да се ползва освен за двигатели,а и за подгряване на водата на парното в къщи....ако става ще е направо супер, ама си заслужава да се пробва...

Коментар

Първоначално публикуван от kassey
                        мисля си дали тази технология може да се ползва освен за двигатели,а и за подгряване на водата на парното в къщи....ако става ще е направо супер, ама си заслужава да се пробва...
                        Това май ще стане по лесно
                        0884837709
                        0878383528

Коментар

торсионен генератор за парно

Първоначално публикуван от kassey
                          Мисля, че няма да стане, защото няма какво да създава вакуума. Но за отопление ще направим ето това: http://theverylastpageoftheinternet....r/frenette.htm

Дръпни филма оттук и го виж в действие -- за броени секунди водата завира, цилиндъра е задвижван само от един малък ел. двигател.!

Коментар

Re: торсионен генератор за парно

[quote="Ludmil"]. Но за отопление ще направим ето това: http://theverylastpageoftheinternet....r/frenette.htm

ееех, този английски, ама хич не го схващам,само принципа ме интересува, как става?

Коментар

Re: торсионен генератор за парно

технологията става и за парно Някяде там из схемите имаше показан карбуратор то моторетка и ваккум помпа ,задвижвана от ел двигател Става и компресор от хладилник Хора помислете си поне за секунда че технологията работи нали се сещате до какво ще доведе това
                              Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Господа,това са пъли глупост.
                                Ама мног големи.
                                За миг слесте на земята и помислете

НИТО ЕДНА ПЕТРОЛНА КОМПАНИЯ НЕ МИ ПЛАЩ ЗА ТОВА ИЗЯВЛЕНИЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X