Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да подкараме машините с универсално гориво!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ъъъ ... А при какво налягане и температура азотът се превръща във въглерод и водород?
    Малко ли ви беше че не щете да прочетете химията да осми клас, ми се хванахте с атомната физика? Имате ускорител и бомба, или се каните да направите? И да затворите цикъла?)))

Коментар

• ЕЙ! Добре дошъл бре човек! Липсваше ни на всичките!
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• http://levatek.com/engine.shtml

http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...=asc&start=180

Тук пък се доближаваме до една руска друга разработка където горят въздух фирмата се казва "ЛЕВА" написано на български и за лек автомобил струва 137 долара.

Бях започнал да оттеглачм мненията си.
        Гледам работата май става.
        Да Стефане има ядрена реакция. Когато има катализатор известен при това , в случая олово, защо питаш за налягания като там има мощно магнитно поле.

Коментар

• катализатора баш не си го представям, може ли малка схема или нещо такова. В кутия ли се прави и съчмите къде се слагат, магнитите може ли да са от високоговорители.

Коментар

• Ъъъ ... А колко мощно? На километър наоколо часовниците работят ли? Хората припадат ли? Лагерите на колата поне могат ли да се въртят?
            Гледай новините, на тема шпиони - предатели - самодейци и полоний-210. Ето това е пример за крайно немощна ядрена реакция (той е само алфа - активен) и последствията за хората и зверовете.
            Стига с тия дивотии. Това вече ми се струва проста шизофрения, освен агресивно невежество. За което вече мога да обърна внимание на модераторите. Понеже излиза от рамките на естествения човешки стремеж да се погледне отвъд хоризонта и се превръща в самоцелен брътвеж. На тема сили свише в разговор уж за полезни неща.
            Като физик решително протестирам срещу разпространението на голословни заблуждаващи твърдения.
            Това не е шега.

Коментар

• хихихи готино,а някои химик няма ли да се изкаже?
              по принцип вече започвам да се сблъсквам с един голям недостатък на тази автотермия и там разните му научни имена дето стефан изписва.Та този недостатък е че много по бързо във времето се налага да се прави основен и друг ремонт-много по бързо се навъртат хилядите км за които е изчислена дадената кола-това гуми, това масло,това филтри-абе ужас,преди едвам правех по 3-4хил на година сега имам над 7 хил за 3месеца изхода е само в електрото маи-по малко части-по евтина подръжка.

Коментар

• хихихи готино,а някои химик няма ли да се изкаже?
                Химията (да ме прощават химиците) е просто частен случай във физиката! Та дали ще се искаже химик или не, все тая. Цялата тема стои само като демонстрация за свободата на словото в нашия портал...

В темата има достатъчно ясни мнения че тези неща са в областта на детските приказки... КОЙТО ТВЪРДИ ОБРАТНОТО Е СВОБОДЕН ДА ГО ДОКАЖЕ... НО НЕ САМО С ПИСАНИЯ ТУК...
                VPetrov.photography

Коментар

• не виждам за какво си играят да правят гориво - направо да произвеждат злато - /ал/химиците са се сетили за това преди 1000години!!!
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

• Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                    не виждам за какво си играят да правят гориво - направо да произвеждат злато - /ал/химиците са се сетили за това преди 1000години!!!
                    Е те' тва е
                    И аз смятам така. След като химичните елементи могат да се променят в тоя двигател/реактор/катализатор (?!) направо да ръгат олово и готово. Може пък и мед и масло да потече от ауспуха...

А за химиците-физици: да, химията си е частен случай на физиката, ама то коя от точните науки не е ? Въпрос на задълбаване в една или друга (под)област. Демек, едва ли един физик знае химията дето я знае един химик (еле пък обратното), така че да не омаловажаваме някое от нещата (ти си го и казал де - да те прощават химиците ). Въпросът е, че в тоя разговор не виждам да се опира до химия. По-скоро обяснението се търси из ядрената физика. Баш алхимия, братче...
                    Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

• Изчетох цялата тема !
                      В края ня краищата, някой направи ли нещо което да работи или всичко се оказа "КЬОР ФИШЕК"
                      Р.П.(RFF) 0898677590
                      Пътна помощ
                      ДЕНОНОЩНО

Коментар

• И аз я изчетох, май цялата. И РеШително Питам, КАК се прави червено-карабунарско от чешмяна искърска?

Коментар

• Познай!

Коментар

• е та такуво живутно нема казал вуте.

Коментар

• и накрая про4етох по4ти цялата тема и ми кажете действа ли или не.Някои пробва ли го.
                              Benzin v kravta!!!

Коментар

• Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X