Хайде ЧЕСТИТО и от мен колега
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на първа лодка и начин за транспортирането и
Свий
X
-
-
Вальо, как организирате бивака, когато отивате да се возите на Искъра? Преди време беше задължително да има "наказани" с охраната на колите членове от групата, защото бразилците вършееха яко из безнадзорните возила. Как е сега положението?Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Мда. Не се бях замислял, но изглежда доста логично, че може да се случи... Ами, без пазачи няма да се разминем явно, особено като се има предвид, че предпочитаме по- забутани местенца. За тази седмица съм решил да направя един тридневен тур на Дяково- намерих страхотно местенце между едни борове. :-)
-
-
Малко развитие по темата и малко въпроси. Сложих тентата, обаче е малко по- широка от лодката- не в горния край на п-то, а долу, където се захваща за лодката. Бяга с около педя и малко. Захваща се, но усилието върху планките е по- голямо. Освен това ми се струва, че за да бъде стабилна формата и трябва да бъде като лек трапец, а сега е по- скоро квадрат (гледано от кърмата или носа) или дори съвсем лек обратен трапец. Това ме кара да се чудя дали няма да се клати много и да е по- нестабилна. Тоест, да скъсявам ли малко трите напречни греди?
Ето малко снимки :
08седемшест5едно513четири
Коментар
-
Това, ако няма някакви странични платнища е най-безсмислената покупка, която може да се направи. Едва ли слънцето ще стои само на 12 часа, за да може ти да си пазиш сянка с изделието.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Бос, сутрин в 9 часа жегата си е жега а сянката обикновено е на три метра от лодката. Отделно отблясъците от водата.
-
Страници ще има в един момент, но за начало ще е “направи си сам”. Във връзка с пърженето си взехме едни шапки- идиотки с не знам си ‘къв UV- фактор, както и едни блузи с дълъг ръкав дето, като ги облечеш си като хамбургски салам, но пък пазят яко и съхнат от поглед.
-
-
Венци, няма ли начин веднъж да даваш и после само да вземаш (удоволствие)?08седемшест5едно513четири
Коментар
-
Начин има , ползваш каквото имаш и не се вманиачаваш много . Като знам навремето каква беше първата гуменетка която имах - Уфимка . Подариха ми я , щото беше за изхвърляне така я бяха нагризали мишките. Незнам колко лепенки и сложих , ама съживих мъртвеца . Щом на нея и се радвах , значи има начин . Така се почна , соц моторчета - Салют , Ветерок . Ама нали окото човешко ненаситно , искаме все по хубави ,по скъпи и по нови играчки . Потребителска култура , вродено ни е .
-
-
Напоследък воъбще не ми остава време да влизам тук... Тентата си върши доста добра работа, даже и от дъжд пази... Широчината е доста голяма и като се местиш ляво-дясно, може доста добре да се скриеш от слънцето... Горе-долу от 10 до 16ч... Ако ловиш риба, пречи в известна степен, но пък и доста бързо се слага в легнало положение...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Моят съвет е да наблегнеш на возенето... Само практиката ще ти покаже кое върши работа и кое - не...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Коментар
-
Честито! А важи ли регистрацията за Гърция? Със сигурност трябва да се преврде на гръцки, според мен.
Относно надписа - има фолио, което е за брезенти на ремаркета, т.е. търпи на сгъване и разпъване. По регламент височината на буквата трябва да бъде 10 см.( поне в България), но гърците надписват 7-8 см.Последно редактирано от v_0; 04-06-20, 19:00.
-
Коментар
-
За тука може и да пропусне, ама за Гърция дали става?
П.П. Видях и друг "твърд" вариант, като табелка за улица - бяла основа със залепени черни букви, завързана със сиджимки за леерните уши.
Последно редактирано от коко келеша; 04-06-20, 18:26.
-
В България, самият проверяващ ми каза, че регистрация е излишна, но в Гърция това е един от малкото начини да докажеш произхода и собствеността на лодка и двигател.
Смехория: лодката ми е регистрирана в пристанище София...08седемшест5едно513четири
Коментар
-
По повод пристанище София, одеве случайно се сетих, че явно съм един от малкото, които си спомнят за това https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1...BD%D0%B0%D0%BBи са имали удоволствието да го ползват в неговата част, находяща се в днешния студентски парк в Студентския градЧужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар