Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

П.П. Като се качиш на френски автомобил забравяш за соц автомобилите[/QUOTE]

А ако се качиш на ЯПОНСКИ ще забравиш за френските.
    ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
      Струва ти се невъзможно но пропускаш няколко факта .
      От 13ц–ла я качваш на 15ц–ла
      Цялостната маса си я свалил близо с 40%
      Челното съпротивление е в пъти по малко
      Замисли се и ще разбереш че не е невазможно.

Не казвам че е невъзможно все пак си имал и имаш като казваш вярвам ти казвам какво знам за тези машини от други личен опит нямам с ЗАЗ.

Коментар

П.П. Като се качиш на френски автомобил забравяш за соц автомобилите
        А ако се качиш на ЯПОНСКИ ще забравиш за френските. [/QUOTE]

П ървия беше МАЗДА-323 освем че гореше малко нищо особенно.

Освем това 2 пъти се пали единия двигатела после таблото за трети нямаше време прибихме я тотална щета от тогава Франция

Коментар

И аз очаквах подобен ефект , но не би. Като шкода вдигаше 160 и сега си е така а гумите са 17ки вместо стандартните 13ки. Ама на мен аеродинамиката ми е кат на тухла четворка .
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
            А ако се качиш на ЯПОНСКИ ще забравиш за френските.

Освем това 2 пъти се пали единия двигатела после таблото за трети нямаше време прибихме я тотална щета от тогава Франция[/QUOTE]

Забравих да спомена че марката е ТОЙОТА

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
              И аз очаквах подобен ефект , но не би. Като шкода вдигаше 160 и сега си е така а гумите са 17ки вместо стандартните 13ки. Ама на мен аеродинамиката ми е кат на тухла четворка .
              Значи има над какво да се замислиш

Коментар

Освем това 2 пъти се пали единия двигатела после таблото за трети нямаше време прибихме я тотална щета от тогава Франция
                Забравих да спомена че марката е ТОЙОТА [/QUOTE]

Все в една държава е правена уцелил си на кола.

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
                  Забравих да спомена че марката е ТОЙОТА

Все в една държава е правена уцелил си на кола.[/QUOTE]

Доста тойоти са минали през сервиза ми (вкарвахме ги ударени от австрия)ремонт и само гас.

Коментар

Валчо несъм знаел че си фен на френските коли или поне неси казвал или показвал!

А колегата aleksandrov1973 да не бърка марката ТОЙОТА с прозиводството на коли заштото те одавна правят само космически кораби като пример щте дам любимият ми модел от преди 17 години
                    ТОЙОТА СУПРА!
                    А и като джипове съм чул че са много здрави и издръжливи!

Коментар

Ако продължавате да разкоствате зазки, да знаете, че ми трябва някое що годе здраво купе, може да не е оборудвано. Интересувам се също и само от здрави врати, капаци и въздухозаборници - по отделно.

Коментар

Първоначално публикуван от Sancho412 Преглед на мнение
                        Ако продължавате да разкоствате зазки, да знаете, че ми трябва някое що годе здраво купе, може да не е оборудвано. Интересувам се също и само от здрави врати, капаци и въздухозаборници - по отделно.
                        Мога да ти предложа москвич очиларка (с 4те фара)73гд.

Коментар

Значи има над какво да се замислиш

Ооооо не бих. Това си е машина за спокойни разходки със скорости до около 110 км/ч. Перфектна е за така поставената цел.
                          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

[QUOTE=Galcho;1051879]Валчо несъм знаел че си фен на френските коли или поне неси казвал или показвал!

Галчо как да не съм показал бе преди Пежото каква кола карах забравяш Реното 19 . Него го карах 2г. и Пежото 2г.за 4т. не се ли личи че съм почитател на френските сега обмислям покупка на ПЕЖО-407 десна дирекция за лява няма пари.

Коментар

Първоначално публикуван от Sancho412 Преглед на мнение

Колега ако искаш да го снимам да го видиш и да кажеш дали ще ти върши работа.

Коментар

Първоначално публикуван от Galcho Преглед на мнение
                                Валчо несъм знаел че си фен на френските коли или поне неси казвал или показвал!

А колегата aleksandrov1973 да не бърка марката ТОЙОТА с прозиводството на коли заштото те одавна правят само космически кораби като пример щте дам любимият ми модел от преди 17 години
                                ТОЙОТА СУПРА!
                                А и като джипове съм чул че са много здрави и издръжливи!
                                Моята не супра или джипка а нещо средно 4х4 +блокаж на средния дифренцияли шперове на двата моста но вече е доста стара и започна да се разлага от към ламарини но не ме изоставя.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X